Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam süperb Passat'tan her daim bagaj ve diz mesafesi yönünden daha geniş bir araçtır hatta sedan olarak en geniş araçlarda ilk 2-3 ü oynar.
SW araçları ilandan bakarsın çok iyi alacağım dersin ama iş ciddiye binince almaya niyetlenen 10 kişi den 1-2 si kesin alır. Diğer 8 kişi direk eler. Bu hep böyledir.
Bir satış terimi vardır ya Meraklısına diye. işte tam bu.

2024 yeni kasa süperb lerde cam tavan yokmuş. Çok saçma değil mi? En dolu modelinde bile yok.
TR için sedan süperb çıkmış.

Son düzenleme:

Bugun Bursa Arca Golf life dsg 1700 civari bir fiyat aldim.Arac benim 7’5 comf. aracima gore baya bos gozluk yeri direksiyon yan tarafinda bolme yok lastik bijon kapaklari yok cesitli kaplamalar yok torpido vs.Ekran var buyuk kumanda düğmelerinin dijital olmasi en büyük eksiklik.Arabayi yenilemek icin gittik ama kendi aracimiz cok daha guzel geldi gozumuze.Seata baktik araclari transformers gibi direk ciktik.Bi T rock hos gibi Golftende T roca gecilmez ki …

Sw araç alınmaz diye bir kural yok tabi

Bayiden aracı çıkaracak ilk sahibi her türlü şişirilmiş fiyatını üstlenecek . 2. El deger kaybını pesinen bayiye ödeyecek . Yani her türlü yakan top misali yanmayı kabul edecek

sw araç 2. Elde mantıklı fiyat endeksine ulaşır.

Binmeye Alıcak olan 2. El olarak olaya girmeli.

Bugun Bursa Arca Golf life dsg 1700 civari bir fiyat aldim.Arac benim 7’5 comf. aracima gore baya bos gozluk yeri direksiyon yan tarafinda bolme yok lastik bijon kapaklari yok cesitli kaplamalar yok torpido vs.Ekran var buyuk kumanda düğmelerinin dijital olmasi en büyük eksiklik.Arabayi yenilemek icin gittik ama kendi aracimiz cok daha guzel geldi gozumuze.Seata baktik araclari transformers gibi direk ciktik.Bi T rock hos gibi Golftende T roca gecilmez ki …

Geçilir hocam , ben bir süre ( 5 ay ) kullandım gayet tatminkar araç, o zaman dizel golften benzinliye geçtiğim için cok yabancılık çekmiştim ama benzinden geçiyorsanız eğer genişlik - malzeme kaltesi vs vs pek de farkı yok açıkcası.

Golf life dan T-Roc style geçiş yaptım memnunum (150 beygir, yüksek, ıq light gibi) ama golfün yeri ayrı tabi.

İkisi arasında kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Beklediğimden iyi çıktı T-Roc da.

Corolla Vision plus 1340 , %20sine kadar da kredi kullanılırsa 1.89 dan alınıyor

Başlarda bende sizin gibi düşünüyordum ancak golf 8’e geçtim sonunda şimdi tekrar 7-7.5 kullandığımda çok daha eski geliyor gözüme ayrıca golf 8-8.5 virajlarda daha iyi hissettiriyor günümüzdeki tüm araçlarda dijitalleşme var artık araçlar kocaman ekrandan ibaret bu kaçınılmaz son nereye kadar eskiyi kullanacağız yeni her zaman yenidir.

Başlarda bende sizin gibi düşünüyordum ancak golf 8’e geçtim sonunda şimdi tekrar 7-7.5 kullandığımda çok daha eski geliyor gözüme ayrıca golf 8-8.5 virajlarda daha iyi hissettiriyor günümüzdeki tüm araçlarda dijitalleşme var artık araçlar kocaman ekrandan ibaret bu kaçınılmaz son nereye kadar eskiyi kullanacağız yeni her zaman yenidir.

Süspansiyon, fren sistemi vs. gibi mekanik/yürür aksam parçaların neredeyse tamamı mk7 ile aynı yani aslında değişen çok bir şey yok.

Ancak sizinde söylediğiniz gibi daha çok dijitalleşiyor, daha modern tasarlanıyor ve daha yeni hissettiriyor.

Süspansiyon, fren sistemi vs. gibi mekanik/yürür aksam parçaların neredeyse tamamı mk7 ile aynı yani aslında değişen çok bir şey yok.

Ancak sizinde söylediğiniz gibi daha çok dijitalleşiyor, daha modern tasarlanıyor ve daha yeni hissettiriyor.
Hocam yol tutuşta 8 cidden daha başarılı.Onun dışında bence en önemli iyileştirme golf 7 ve o dönemki genel olarak tüm vagların direksiyon hissi 0dı.Golf 6 sürmedim ama o dönemden polo gti sahibi arkadaşım bile şikayet ediyordu ki hot hatchlerdeki en önemli şey direksiyon hissidir bence.Ha yine de asla eski arabalar gibi herşeyi hissedemeyeceğiz artık direksiyondan ama golf8de kesinlikle iyileştirme var.

Yeni her zaman yenidir ama her zaman iyi değildir. Teknolojiyi tam anlamıyla geliştirmeden kullanınca böyle oluyor. Ne kadar çok alet varsa bozulma oranı da o kadar artıyor.

Yeni her zaman iyidir sıfır 7.5 highline 1.5 tsi olsa da alsak..

Vw tr

2 yıldır hic getirmediği

Style polo getirmis 2025 model olarak

Life dsg polo 1340
Style dsg polo 1400
DH den alıntı masa başı fiyatlar bugün için

Daha neler getirirler ? çaresizlikten
Manuel octavialar
Manuel life/style golfler
Manuel a3 ler

Mesela şu manuel life golf
Yunanistanda satısta