Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf her zaman hem dünyada hem de ülkemizde en sevilen araçlardan birisidir. Fakat piyasada Golf yok, aylardır bayilerde 1 tane yok gibi bir durum söz konusu değil. Impression'ı bilmiyorum ama Life ve Style paket bayilerde bulabilirsiniz. Mart ayı gibi de 2025 modelleri gelmiş olacak.

Ülkemizde malum eriyen alım gücü ve SUV araçlara artan talepten dolayı elbetteki b-suv araçlar daha fazla satılıyor, c-hatchback araçlara fiyatı dolayısıyla çekimser yaklaşılıyor. Hiç satılmıyor dediğiniz T-roc ise avrupada en çok satan suv modeli. Neredeyse Golf kadar satılmış 2024 yılında.

Şimdi arayıp sordum, Golf Life için 1690 tl ve Style için 1950 tl fiyat verildi. Son adetler dendi. Martta gelecek olanlar 200 bin tl zamlanabilirmiş. Bu paralara bir şekilde satılan araçların 200 bin tl zamlı hali hiç satılmaz. Plug-in hybrid versiyon gelirse satış adetleri yine yükselir.

Ekli dosyayı görüntüle 81903
Yorumunuz için teşekkürler. Ülke de golf hiç yok demedim. Gelen golf sayısı çok çok yetersiz bir durumda. Çok yüksek adette gönderilmiyor. Golf üretiminin çok büyük bölümü Avrupa ya gönderiliyor.

Doğuş oto diğer modellerinde 300bin 400 bin gibi indirimler yapıyor. Demek ki indirim yapmakla ilgili bir dertleri yok.

Şuan ülke genelinde satışta olan golf life sayısı 30 dan çok yoktur. Bu durumda kampanya olması hayaldir.

Diyelim gemi geldi. Doğuş oto çıldırdı kampanya yapti. Dedi ki bütün golf lifelar 1.5 milyon Fakat sadece elimde 250 tane var.

Kampanya sonucuna bakiyoruz golf sadece 250 adet satılmış ve ilk 40 ta yok.

Sonra otomobil dergileri manşet golf satılmıyor ilk 40 ta yok.

Çünkü sadece 250 tane vardı. Hepsi satıldı.

Şuan bütün golfleri 1 milyona versinler yine de ilk 40 a giremez.

2 ay önce yapılan troc kampanyasinda sadece İstanbul Avek tek başına 1haftada 75 in üstünde troc sattı. 75 tane golfu Türkiye sınırları içinde arayıp bulamayız.

Bu da benim düşüncem.
Düşüncem de dolayı umarım ban yemem. 🫢😄

Marka fark etmeksizin B SUV / C SUV tercih edilmesini anlamıyorum,

Sırf yerden 10cm yüksek diye C segmenti otomobil fiyarından daha pahalıya B SUV alıcam öyle mi.., hem cebimden daha fazla para çıkıcak hem deC segmenti kalitesinde araç yerine Clio/Polo kalitesinde araca binicem..,

Sırf yerden 10cm yüksek diye D segmenti otomobil fiyarından daha pahalıya C SUV alıcam öyle mi.., Aynı şekilde hem cebimden daha fazla para çıkıcak D segmenti kalitesinde araç yerine daha düşük kaliteli araca binicem,

Esasen SUV olmayan olsa olsa ancak SUV-cuk olan araçlar tarihin en saçma araba olayıdır benim için…

Bu millet bu felsefeyle daha çoookkk %80 ötv , sonra %100 ötv sonra %130 ötv öder 1.6 araclara ....

koskoca Golf forumunda golf satılmıyor yalandır bal gibi satılıyor savunması niye yapılıyor ki ?

Biz civic çi miyiz yada pejocumuyuz ki ?
Golfe gaita atıyoruz ? golf forumunda

Yukarda ne yazılmış ?

2025 ler 200 bin zamlı gelebilirmişş mış muş ????

200 bin zam gelecek korkusuna altına bez bağlayıp beklesin millet o zaman .

Olay golf düsmanlığı değildir

Vw- tr distrübütörüne kıl/tilt/ayar/uyuz olma durumudur.

Ötv artacak yemi olmadı

2025 ler 200 bin zamlı gelecekmiş ????

Zam yapıp 1800 istemezseniz namertsiniz

Bende diyorumki bu life aracları şubatın sonuna 1650-1660 dan vermezlerse ?? bende.........???

Golf her zaman hem dünyada hem de ülkemizde en sevilen araçlardan birisidir. Fakat piyasada Golf yok, aylardır bayilerde 1 tane yok gibi bir durum söz konusu değil. Impression'ı bilmiyorum ama Life ve Style paket bayilerde bulabilirsiniz. Mart ayı gibi de 2025 modelleri gelmiş olacak.

Ülkemizde malum eriyen alım gücü ve SUV araçlara artan talepten dolayı elbetteki b-suv araçlar daha fazla satılıyor, c-hatchback araçlara fiyatı dolayısıyla çekimser yaklaşılıyor. Hiç satılmıyor dediğiniz T-roc ise avrupada en çok satan suv modeli. Neredeyse Golf kadar satılmış 2024 yılında.

Şimdi arayıp sordum, Golf Life için 1690 tl ve Style için 1950 tl fiyat verildi. Son adetler dendi. Martta gelecek olanlar 200 bin tl zamlanabilirmiş. Bu paralara bir şekilde satılan araçların 200 bin tl zamlı hali hiç satılmaz. Plug-in hybrid versiyon gelirse satış adetleri yine yükselir.

Ekli dosyayı görüntüle 81903
Life ve style olma sebebi çok gelmesi falan değil, satılmaması. İmpression lar geldiği gibi satılıyor uygun fiyatlı çünkü. Ama diğerleri de aynı şekilde satılmiyor. Fiyatlar belli indirim gelmeden satılmayacak da

Marka fark etmeksizin B SUV / C SUV tercih edilmesini anlamıyorum,

Sırf yerden 10cm yüksek diye C segmenti otomobil fiyarından daha pahalıya B SUV alıcam öyle mi.., hem cebimden daha fazla para çıkıcak hem deC segmenti kalitesinde araç yerine Clio/Polo kalitesinde araca binicem..,

Sırf yerden 10cm yüksek diye D segmenti otomobil fiyarından daha pahalıya C SUV alıcam öyle mi.., Aynı şekilde hem cebimden daha fazla para çıkıcak D segmenti kalitesinde araç yerine daha düşük kaliteli araca binicem,

Esasen SUV olmayan olsa olsa ancak SUV-cuk olan araçlar tarihin en saçma araba olayıdır benim için…
Aynı şekilde konfora da artısı çok yok. Yol tutuşu azalıyor yakıt daha fazla yakıyorlar üstüne üstlük daha fazla para. Keriz değiliz...

Ben demiştim konu nereye geldi..

Şubat sonu foruma bir 2025 life Golf geliyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Ben ve otmatik araç ve hatta DSG ? heh heh ?😇😇😇

İsin dogrusunu Söyleyim

manuel impressiondan 2-3 tık dolu bir manuel golf bekliyorum. (Vw goal donanım veya 50. Years var almanyada mesela)

ısrarla bekliycem hallice dolu bir manuel mk8,5

Mecbur kalıp getircekler bence

Ben demiştim konu nereye geldi..

Şubat sonu foruma bir 2025 life Golf geliyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Şu alıntı paragraf her şeyi açıklıyor:

"" Ünlü bir giyim firmasında çalıştığım yıllarda, firmanın satılmayan kıyafetleri çöpe attığını fark ettim. Hemen patrona gidip, "Bu ürünleri çöpe atmak yerine neden ihtiyaç sahiplerine dağıtmıyoruz?" diye sordum.
Bana şöyle dedi: "Bizim ürünlerimizi sadece zengin insanlar satın alabiliyor.E ğer bu kıyafetleri fakirlerin üzerinde görürlerse rahatsız olurlar. Ayrıca marka değerimiz düşer ve zarar ederiz." ""

Uzun lafın kısası Volkswagen de kendini böyle görüyor. Markalar araba satmıyor, markasını pazarlıyor. Aynı araba bugün XXX markası yapsa marka ismi olmadığından insanlar çekimser davranacağından çok çok çok daha ucuza satılacak. Bu yüzden Volkswagen indirim yapmaz bence. Anca Mart'ta ciddi anlamda satilmazsa belki...

İsin dogrusunu Söyleyim

manuel impressiondan 2-3 tık dolu bir manuel golf bekliyorum. (Vw goal donanım veya 50. Years var almanyada mesela)

Aynı kafadayız ama olmaz bu. Ülkede manuel takıntısı var.

"Kankağ çekilmez bu trafikte manueğl yağğ"
"Yıl 2025 manueğl mi kaldığğ"
"O kadar para verip de manueğl mi aldığnığzz"
Ve benzeri...

Bu kafada insanlar aşırı fazla iken yüksek fiyata manuel gelmez. Bı tek i20n var o da 200 beygir hastaya şifa çok güzel bı araba. Anca o ayarda gelir bu saatten sonra

İsin dogrusunu Söyleyim

Umarım ben de bir gün uçakla seyahat ederken aynı anda hem koridorda hem de pencere kenarında otururum..

Eldekine iyi bakmak lazım.
Başına bir şey gelirse impression sizi sarsar. Nasıl olsa diğerleri DSG.

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkürler. Ülke de golf hiç yok demedim. Gelen golf sayısı çok çok yetersiz bir durumda. Çok yüksek adette gönderilmiyor. Golf üretiminin çok büyük bölümü Avrupa ya gönderiliyor.

Doğuş oto diğer modellerinde 300bin 400 bin gibi indirimler yapıyor. Demek ki indirim yapmakla ilgili bir dertleri yok.

Şuan ülke genelinde satışta olan golf life sayısı 30 dan çok yoktur. Bu durumda kampanya olması hayaldir.

Diyelim gemi geldi. Doğuş oto çıldırdı kampanya yapti. Dedi ki bütün golf lifelar 1.5 milyon Fakat sadece elimde 250 tane var.

2 ay önce yapılan troc kampanyasinda sadece İstanbul Avek tek başına 1haftada 75 in üstünde troc sattı. 75 tane golfu Türkiye sınırları içinde arayıp bulamayız.

Bu da benim düşüncem.
Bende golf life almak için araştırma yapıyorum, 1,5 aydır bayileri arıyorum. Tüm bayilerde araç var ve sürekli fiyat iniyor çünkü satılmıyor. Kendim bizzat takip ediyorum. 1750 ile başladırlar şimdi 1695 e kadar indiler. Bayi isimleri paylaşabilirim .

Bu da benim düşüncem.
İndirim yapmak gibi bir dertleri olmadığına katılıyorum hocam. ST'ler yukarıdan emir geldiğinde satıcı rolüne giriyorlar. Onun dışında tok satıcılar. Ülkeye ister 5 bin, ister 50 bin Golf getirirler. Bunda bir engelleri yok. Satabildikleri kadar getiriyorlar. Golf talep görüyor olsaydı şuan çoktan 2024'leri bitirmiş olup 2025 modellerin satışına başlarlardı. Buradaki sorun eriyen alım gücümüz ve markaların satış politikası.

İndirim yapmak gibi bir dertleri olmadığına katılıyorum hocam. ST'ler yukarıdan emir geldiğinde satıcı rolüne giriyorlar. Onun dışında tok satıcılar. Ülkeye ister 5 bin, ister 50 bin Golf getirirler. Bunda bir engelleri yok. Satabildikleri kadar getiriyorlar. Golf talep görüyor olsaydı şuan çoktan 2024'leri bitirmiş olup 2025 modellerin satışına başlarlardı. Buradaki sorun eriyen alım gücümüz ve markaların satış politikası.

+ Şu var

Raporlu vatandaşlar alamadığı icin satılmıyor stok şisiyor işte

Istarla satılılıyor demenin hicbir mantıgı yok

Satılıyo olsa 2 ters bi düz zamları saplayıp

Ekimde kasımda 1770 olan fiyat 1870 e çıkardı ? 1695 e niye insin

Bende golf life almak için araştırma yapıyorum, 1,5 aydır bayileri arıyorum. Tüm bayilerde araç var ve sürekli fiyat iniyor çünkü satılmıyor. Kendim bizzat takip ediyorum. 1750 ile başladırlar şimdi 1695 e kadar indiler. Bayi isimleri paylaşabilirim .
3 aydır takip ediyorum 1790 dan 1690 lara kadar kademeli olarak geldi fiyatı, 3 aydır çeşitli illerden aradığım hiçbir bayiden ''life paket araç yok satıyor araç kalmadı elimizde'' dediklerine de şahit olmadım ne hikmetse hep son 1 araçları kalmıştı, Avrupa'da Golf satışlarının büyük bir kısmı SW manuel paket yani Türkiye ye hiç gelmeyen versiyon ayrıca biz Türkiye satışlarını konuşuyoruz bu konu başlığına paralel olarak
''Golf HB life çok güzel araba bunu Avrupa olarak biz kullanalım Türkiye'ye göndermeyelim şimdi onlar düşünsün'' diye Golf life lobisi kurduklarını da hiç düşünmüyorum.
Bu araç için doğru fiyat geldiği zaman karşıma evet alacağım ama şuan mevcut şartlarda bu fiyattan değil.

Geri