Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fiyat bence halen yüksek
1650 vereyim bu beyaz life golflere.

Ayrıca ?

TR araç piyasasını ayakta tutan raporlu vatandaşlarmış . Bunu iyi anladık

Hangi yıl

Ocakta şubatta bu kadar araç bollugu ile evet araç var demişlerdi ki ? (Hicbir zaman)
Hep şubatın 20 sinden sonra o senenin yeni modelleri anca gelirdi . Ve beklenirdi.

Otomotiv sektörü eski rapor sistemini geri getirsin. Hem raporlular hem satanlar sevinsin

Yoksa ötv artacak geyiğiyle satış yapabilmeleri zam üstüne zam çakmaları imkansız.

Skoda ya 2025 modeller icin eşsek yükü zam geldi ama ?

Vegeteryan adama kuzu şiş kasapta 3000 olsa ne keder olur ki ?

Kodiaq 3350 ? Alan hayrını görsün (kim alırsa?)
Hocam aynen dediğiniz gibi kimse kodiag a o paraları vermez.
Ya fiyatlarda düzeltme yapacaklar yada satış olmayacak.

Hocam 1.2 purutech çok sıkıntılı bir motor. Bence 1.5 dizel veya başka seçeneklere bak.
Hocam kayışın yapın içinde çalışması sıkıntılı ama kayışı erken değiştirip bir de karterdeki yağ süzgeçini temizlettikten sonra problem olacağını düşünmüyorum. Dizellerde de adblue sorunu oluyor onu iptal ettirmek haricindeki onarım masrafı daha yüksek.

Hocam kayışın yapın içinde çalışması sıkıntılı ama kayışı erken değiştirip bir de karterdeki yağ süzgeçini temizlettikten sonra problem olacağını düşünmüyorum. Dizellerde de adblue sorunu oluyor onu iptal ettirmek haricindeki onarım masrafı daha yüksek.
Hocam henüz 17k km'de 408 aracı olan arkadaşım var. Motor lambası yanık vaziyette kullanıyor servis çözemiyor sorununu. Triger haricinde de pek sorunsuz sayılmaz. Yakıtıda yanına cabası, şehir içi 9-10 lt'lerden bahsediyor normal kullanımda. Bence puretech olmadı gibi ya :D

Hocam PSA grubu peugeot - opel - citroen şuan sıfır olarak elektrikli yada 1.2 puretech olarak çıkarıyor araçları ( ticariler hariç onlar da 1.5 hdi de var) benim için sıfır peugeotlar purutech i bitirmediği sürece bitmiştir.

peugeot 308 i komple bitirmeye oynuyorlar bence şimdilik sadece elektrikli çıkıyor bunda da satışı tutturamazlarsa 308 de biter.

308 astra clio gibi araçlar dışardan bakınca cılız gibi geliyor bana

Konu içerisinden fiyat bilgisi alıp araç alan/alabilen oldu mu?

Hocam henüz 17k km'de 408 aracı olan arkadaşım var. Motor lambası yanık vaziyette kullanıyor servis çözemiyor sorununu. Triger haricinde de pek sorunsuz sayılmaz. Yakıtıda yanına cabası, şehir içi 9-10 lt'lerden bahsediyor normal kullanımda. Bence puretech olmadı gibi ya :D
Genelde kayıştan dolayı hep sıkıntılı diyorlar o yüzden o açıdan bakmıştım. Benim de iki tane arkadaşımda 1.2 puretech crossland var. Birisi 2022 diğeri 2023 model ve ikisi de hemen hemen 35bin kmdeler. 2022 olanı ikinci bakımda garantiden kayış değişti diğerinde herhangi bir işlem yapılmadı. Her ikisinde de şu ana kadar problem olmadı. Sanırım puretech biraz şans işi

Konu içerisinden fiyat bilgisi alıp araç alan/alabilen oldu mu?

Hocam sizin şu forum içi tertip düzen konu bütünlüğü konu dışı paylaşımlara suç duyurusunda bulunmalarınız ?

Kaldırın %80 ötv yi size forumca günde 850 tane fiyat paylaşımında bulunalım.

İnsanlar sıkılmıslar bunalmışlar daralmışlar

Boş vakit bulup 3-5 kelime yazana engel olmayın (yada benim gibi uzun metrajlı yazanlarda dahil)

Yok benim gözüm yoruluyor astigmatım artıyor konu dısı paylaşımlarda diyorsanız okumayın zapp yapın gecin

Türksat 4A çanak antende 678 tane kanal var
30 kanal dısında bakmaya tenezzül bile etmeye gerek olmayan bi dünya kanal var. Zorla izleten yok (çayeli tv , kanka tv , yozgat
boğazlayan Tv ,vsvsvsvs )

Varsa fiyat paylaşımınız paylaşın gecin.
Yoksa da konu ici konu dısı yazana da müdahelede bulunmayın

Araba konusuyoruz iste. İzdivac / evlilik / ceyiz /balayı / beyaz esya masrafları konustugumuz yok

Hocam sizin şu forum içi tertip düzen konu bütünlüğü konu dışı paylaşımlara suç duyurusunda bulunmalarınız ?

Kaldırın %80 ötv yi size forumca günde 850 tane fiyat paylaşımında bulunalım.

İnsanlar sıkılmıslar bunalmışlar daralmışlar

Boş vakit bulup 3-5 kelime yazana engel olmayın (yada benim gibi uzun metrajlı yazanlarda dahil)

Yok benim gözüm yoruluyor astigmatım artıyor konu dısı paylaşımlarda diyorsanız okumayın zapp yapın gecin

Türksat 4A çanak antende 678 tane kanal var
30 kanal dısında bakmaya tenezzül bile etmeye gerek olmayan bi dünya kanal var. Zorla izleten yok (çayeli tv , kanka tv , yozgat
boğazlayan Tv ,vsvsvsvs )

Varsa fiyat paylaşımınız paylaşın gecin.
Yoksa da konu ici konu dısı yazana da müdahelede bulunmayın

Araba konusuyoruz iste. İzdivac / evlilik / ceyiz /balayı / beyaz esya masrafları konustugumuz yok
Geçtiğimiz günlerde bir konu ve yazılanlar..
https://www.golftutkusu.com/topic/24699-golf-8-5-1-5-tsi-impression-bayilerde-ne-kadar/#post-426188

Yeni bir konu açıp oradan alınacak alınmayacak ederi helali elektriği mazotu dizeli ötv'si kdv'si raporu vs kısaca değerlendirmeyi orada yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Doğrudan fiyat almadım ama @Savatage öngörüsünü uyan bir sohbetim oldu. Almanya dan gelen bir tanıdığım ile sohbet ettim. Genel olarak Almanya ve de VW de gerileme kesin var dedi. Ukrayna savaşı sonrası sürekli düşüş varmış. Özellikle enerji maliyetleri 2 kata yakın artmış tüm sektörlerde. O yüzden Personel azaltmak zorundalar dedi.

Sadece VAG tedarikçileri bile 5000 e yakın kişi çıkarmış o yüzden VAG da mecburen çıkarmak zorunda diyor.

Yani VW nin satışları gerçekten de zorda imiş.

Ha bu Türkiye de nasıl yansır burası etkilenir etkilenmez onu bilemem. Bu ülkede her şey olabilir.

Ancak VAG nin eski zamanlarındaki gibi tok satıcı durumu olmadığı anlaşıyor.

Geri