Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gerçek alıcı olsam araştırmak lazım biraz.doğuşla Çanakkale Avea fiyatları iyimiş.
Golf life çok çok beğendim gri vardı .
Arabam için dönüş olmadı.
Edirne Algur Skoda fabia premium 1.0dsg 1356 fiyat verdi hiç düşmedi.teklif formu var.benim arabaya da aradığı galerici görmeden 800 verdi.

Edirne mercan
Polo life 1340
Golf life 1780
Son fiyatmı evet son fiyat denildi.
Kendi arabamın takas için bilgilerini verdim 650 verirler heralde.
Takasta ucuza alıyorlar ama uğraşmak istemezseniz iyi altarnetif

Avek golf için 1703 teklif verdi . Life ,beyaz renk .1680 verseler alırdım büyük ihtimalle.

O günlerde gelir. (1680 degil 1650 bile muhtemel fiyatlama olabilir aslında. 1650 nin asağısı olmaz tabi)

Vw AG almanyada köseye sıkısmış kuyrugu kaptırmış. Fabrika kapatıyor , isci cıkartıyor

Vw - tr doğuş TR de zam cakacak , bir gecede ÖTV Artacak , millet kosup almaya devam edecek vw-tr,, vw-ag yi düstüğü bataktan kurtaracak öylemi?

Bu gece 24:00 da birtakım güruh resmi gazate sayfasında 1 subat itibariyle ötv şisirme güncellemesi bekliyor?

Arabaları şu an satamayan , ötv ye bindirme oldugunda nasıl satacak ?

Bırakın ötv nin artmasını , dogusun patronu devlet babaya şu ötv yi düsüründe batmaktan kurtulalım planlamasında bile olabilir.

Zaten ötv vatandaş istedi diye düsmez ! Patronlar , ağalar , babalar isterse düser.

Bu gece ÖTV artarmı ?

Artacak olsa

Bayilerde araba kalırmıydı ?

***1 şubattan itibaren Mevduat faizlerinde stopaj oranı %15 e cıktı

*** Subatta merkez bankası faiz toplantısı yok
Pas geciyorlar şubatı

*** Martta bir ihtimale göre %45 olan faizi tek seferde 10 puan düsürme durumu olursa yani Faizin %35 e cekilmesi ????

%35 faiz düdük bir orana karsılık gelir artık

Bu durumda otomobil piyasasına yönelim artabilir?

Anlayan anladı !!!

***1 şubattan itibaren Mevduat faizlerinde stopaj oranı %15 e cıktı

*** Subatta merkez bankası faiz toplantısı yok
Pas geciyorlar şubatı

*** Martta bir ihtimale göre %45 olan faizi tek seferde 10 puan düsürme durumu olursa yani Faizin %35 e cekilmesi ????

%35 faiz düdük bir orana karsılık gelir artık

Bu durumda otomobil piyasasına yönelim artabilir?

Anlayan anladı !!!

Stopaj… ne kibar bir kelime..!

Skoda 2025 model fiyatları belli olmuş bu fiyatlara alınır mı?😁 https://www.skoda.com.tr/fiyat-listesi

Skoda karoq premium 2080 den 2199 a sportline 2450 den 2699 a çıkmış. Demekki satılıyor peynir ekmek gibi sanki premium araba bunlar ilginç fiyatlama

Dikkat ederseniz bu başlıkta 3-4 aydan beri (kasımdan beri)

Sadece impression golfün alınabilirlik ihtimalini
+
Life golfünde 1750-1780 lik fiyatlarının olursa dipten 1650 ye hadi olmadı dün itibariyle bayilerden alınmıs 1702-1704 lü fiyatları üzerinden alınabilme ihtimallerini konusuyoruz hep

Style golf + rline golf muhabbeti hiç yapılmıyor ? Neden ? Cünkü akıl fikir mantık fiyatlamalarıyla bayilerin cektikleri fiyatların alakası yok.

Bu sebeble

Style golf , rline golf , karoq fiyatlarını masaya yatırmaya bile tenezzül etmemize gerek yok

İsterlerse karoq a 4 milyonda fiyat çekebilerler
Serbest piyasa Ekonomisi ?!?!?

Bu sebeble

Style golf , rline golf , karoq fiyatlarını masaya yatırmaya bile tenezzül etmemize gerek yok

İsterlerse karoq a 4 milyonda fiyat çekebilerler
Serbest piyasa Ekonomisi ?!?!?
Ahaha valla satış temsilcileri okusa bunları acayip kızarlar. Bence haklısınız.

Kızarlar derken ?

Nasıl yazmamız gerekiyor ?

ihtiyacı olan bekleme yapmasın bayide buldugu aracı alsın gecsin
Araba almayan yaya kalır
Ötv artacak
Kdv artacak
Zam gelecek

(Bunların hepsi DH alsatçı ,esnaf , galerici , maskeli Satış temsilcilerinin atasözleri )

Bu sekilde golf tutkusu.com da da millete gaz mı verelim ?

ST ler bana kızacaklarına devlet babaya kızssınlar

Millet %50 faizle araba falan ugraşmaz
Yan gelir yatar parasını şişirir.

Geri