Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En garip yanı da orta sınıf markaların kısa süre öncesine kadar pek beğenilmeyen bir markanın böyle fiyatlaması ve bunu geçtim st lerin sanki premium araç satıyormuş gibi havalarda olması ayrı komedi

@calik

vw-tr nin ST leri bu adamı bulsun

Halkı bilinçli taksirle uyanıklığa , akıllı olmaya tahrik etmekten suç duyurusunda bulunsun.

Tekrar ediyorum

Bir r-line tiguan helalinden 2950 etmezken
3350 ye müsteri bulacaklarını mı zannediyorlar ?

Son düzenleme:
@calik

vw-tr nin ST leri bu adamı bulsun

Halkı bilinçli taksirle uyanıklığa , akıllı olmaya tahrik etmekten suç duyurusunda bulunsun.

Tekrar ediyorum

Bir r-line tiguan helalinden 2950 etmezken
3350 ye müsteri bulacaklarını mı zannediyorlar ?
Haklısınız ama bu orta sınıf markalara hücum edilir ve premium muamelesi yapılırsa 3350 ye satacağını düşünür malesef

Haklısınız ama bu orta sınıf markalara hücum edilir ve premium muamelesi yapılırsa 3350 ye satacağını düşünür malesef

Faizler bu seviyedeyken kimse arabalara saldırmıyor o konuda emin olun. (Millet bankadaki parasını şisermekle meşgul)

Faizler %35 e düstükten sonra (düserse)
Millette bu sefer bir hareketlenme olabilir ama yine durağanlık devam eder otomotiv piyasasınada

faizler %25 e düstüğü an bu tip haberleri dikkate almak lazım.

O günlerde gelir. (1680 degil 1650 bile muhtemel fiyatlama olabilir aslında. 1650 nin asağısı olmaz tabi)

Vw AG almanyada köseye sıkısmış kuyrugu kaptırmış. Fabrika kapatıyor , isci cıkartıyor

Vw - tr doğuş TR de zam cakacak , bir gecede ÖTV Artacak , millet kosup almaya devam edecek vw-tr,, vw-ag yi düstüğü bataktan kurtaracak öylemi?

Bu gece 24:00 da birtakım güruh resmi gazate sayfasında 1 subat itibariyle ötv şisirme güncellemesi bekliyor?

Arabaları şu an satamayan , ötv ye bindirme oldugunda nasıl satacak ?

Bırakın ötv nin artmasını , dogusun patronu devlet babaya şu ötv yi düsüründe batmaktan kurtulalım planlamasında bile olabilir.

Zaten ötv vatandaş istedi diye düsmez ! Patronlar , ağalar , babalar isterse düser.

Bu gece ÖTV artarmı ?

Artacak olsa

Bayilerde araba kalırmıydı ?
fabrika kapama işci cıkarma medyanın büyüttüğü bir yalan. yok öyle bir sey çalışan tanıdıklara sordum

VW Türkiye sanki reklamları artırdı. Bence de satışlar düşük.

Faizler bu seviyedeyken kimse arabalara saldırmıyor o konuda emin olun. (Millet bankadaki parasını şisermekle meşgul)

Faizler %35 e düstükten sonra (düserse)
Millette bu sefer bir hareketlenme olabilir ama yine durağanlık devam eder otomotiv piyasasınada

faizler %25 e düstüğü an bu tip haberleri dikkate almak lazım.
Faizler %60 a dayanmıştı geçen sene, ama hem 2023 hemde 2024 yıllarında rekor üzerine rekor kırdı satışlar, otomobilin icadından bu yana böyle satış rakamları olmamıştı, o sebeple her ne olursa olsun bu yıl yine rekor satışlar olacak, kimse kredi falan kullanıp araba almaya gerek duymuyor nakit havaleyi yapıp alıyor aracını, hem gayrimenkul hemde otomotiv sektörü nakit para ile rekorlar kırmaya devam edecek isterse faizler %100-%200 olsun araç fiyatları isterse faizin altında ezilsin, kimsenin bu durumu umursayacağını zannetmiyorum, faiz-kur-maliyet-fırsat durumları filo alımları için geçerli ve onlarda son 2 yıldır araç almıyorlar zaten, faiz inerse sadece filo alışları bile satış rakamlarını 1.5 milyonun üstüne atmaya yeter.

Herşeyi geçtim bugün en pahalı golf olan R-Line için hali hazırda 3 aylık sıra var, indirimsiz fiyattan bile alacak binlerce insan mevcut, 2 aydır hergun 4448924 nolu telefondan stok soran arkadaşım R-Line araç bulamıyor hocam.

Öteve artacakmışşş
Duyumlar/ hissiyatlar/ 7. Hisler / ön görüler

İzmir avek

Life golf (beyaz) 1.697

İzmir avek güzel fiyatlar veriyor ( diğerlerine göre)

Fiyat bence halen yüksek
1650 vereyim bu beyaz life golflere.

Ayrıca ?

TR araç piyasasını ayakta tutan raporlu vatandaşlarmış . Bunu iyi anladık

Hangi yıl

Ocakta şubatta bu kadar araç bollugu ile evet araç var demişlerdi ki ? (Hicbir zaman)
Hep şubatın 20 sinden sonra o senenin yeni modelleri anca gelirdi . Ve beklenirdi.

Otomotiv sektörü eski rapor sistemini geri getirsin. Hem raporlular hem satanlar sevinsin

Yoksa ötv artacak geyiğiyle satış yapabilmeleri zam üstüne zam çakmaları imkansız.

Skoda ya 2025 modeller icin eşsek yükü zam geldi ama ?

Vegeteryan adama kuzu şiş kasapta 3000 olsa ne keder olur ki ?

Kodiaq 3350 ? Alan hayrını görsün (kim alırsa?)

Peugeot 2008 1.2 puretech allure için 1575 dediler , eğer 250 bin sıfır faiz kullanırsan 1595 imiş…

Fiyat bence halen yüksek
1650 vereyim bu beyaz life golflere.

Ayrıca ?

TR araç piyasasını ayakta tutan raporlu vatandaşlarmış . Bunu iyi anladık

Hangi yıl

Ocakta şubatta bu kadar araç bollugu ile evet araç var demişlerdi ki ? (Hicbir zaman)
Hep şubatın 20 sinden sonra o senenin yeni modelleri anca gelirdi . Ve beklenirdi.

Otomotiv sektörü eski rapor sistemini geri getirsin. Hem raporlular hem satanlar sevinsin

Yoksa ötv artacak geyiğiyle satış yapabilmeleri zam üstüne zam çakmaları imkansız.

Skoda ya 2025 modeller icin eşsek yükü zam geldi ama ?

Vegeteryan adama kuzu şiş kasapta 3000 olsa ne keder olur ki ?

Kodiaq 3350 ? Alan hayrını görsün (kim alırsa?)
Fiyat düşük demedim zaten diğerlerine göre daha düşük veriyor İzmir avek dedim :)

Geri