Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün meraktan birkaç bayi aradım. Türkiye genelinde Golf impression yokmuş. Ne zaman geleceği hakkında bir tahminleri de yok.
Golf Life Beyaz renk için İstanbul Avek 1698 fiyat verdi.

Düz 1700 yapsalarmış. 1600 lere razıyız ama açıkça söyleyemiyoruz o yüzden 1698

Bugün meraktan birkaç bayi aradım. Türkiye genelinde Golf impression yokmuş. Ne zaman geleceği hakkında bir tahminleri de yok.

Türkiye’de otomobil sektörü süper lüks araçlar dışında çökmüş durumda…
Golf ararsın RLine yok, ne zaman geleceğini bilen yok
Honda Civic makyajlandı 2024 modeller satılıyor halâ….
PSA gurubunda yağ içinde çalışan triger kayışlı motorlar patlayınca yerine zincirli trigere sahip hybrid motorlar çıktı Avrupa’da aylardır satılıyor buradakilerin haberi bile yok…
Ford Focus’a bakayım diyorsun hiç bir paket yok Active diye ne olduğu belirsiz bir paketten gayrı…
Örnekler çoğaltılabilir…hülasa Avrupa’da satılmayan demode ne varsa hepsi burada…,

modellere göre 2025 ocak satış rakamları listesinde golf ilk 40 sırada bile yok

5 aydır bu paraya 1770 sonra 1750 sonra 1720 en son bugün 1697 ye bile bu life golf parasının aracı degil diyoruz.

Tüm TR ahaliside bunu idrak etmis ki ilk 40 sırada golf yok.

Son 1 hafta da 3 farklı şehirdeki bayiden life golf fiyatı almıştım

Hepsi ertesi gün , 2-3 gün sonra geri arama yapıp karar verebildinizmi diye sordu.

Vw-tr gibi marka

Vatandaşa zorla ısrarla araba satmaya çalışıyorsa durum vahim demektir.

Gün olur devran döner balta keser sap böyle döner .....

1650 fiyat teklif ettim hepsine. Hediye Aksesuar zorunluluğu koydum (orjinal kauçuk paspas)

Hepsi 1650 fiyat verirse sizi bulundugunuz il trafik plaka koduna göre sıraya yazdım

Sıradan alırım dedim.

Hepsi ertesi gün , 2-3 gün sonra geri arama yapıp karar verebildinizmi diye sordu.

Vw-tr gibi marka

1650 fiyat teklif ettim hepsine. Hediye Aksesuar zorunluluğu koydum (orjinal kauçuk paspas)

Hepsi 1650 fiyat verirse sizi bulundugunuz il trafik plaka koduna göre sıraya yazdım

Sıradan alırım dedim.
Bı arabada 2 paket arası nasıl bu kadar fark olur aklım almıyor impression 1250 iken bir üst paketi life 1700. Farkları da şunlar:

• Mutimedya pro oluyor
  • Travell assist
  • Emergency assist
=> Bunlar yazılımsal giren çıkan yok onlara

• Katlanır ayna
  • Koltuklar ( arka kolçak hariç nerdeyse aynı )
=> Bunlar mevcut parçaların 2 parça eklenmiş hâli çok ekstra masraf yapmaz

• Keyless Access anahtarsız giriş
  • Geri görüş kamerası
  • Ambiyans
  • Kablosuz şarj
  • Koltuk/direksiyon ısıtma
=> Bunlarda çok masrafı olmayan basit şeyler

- Dsg ve eTSI
=> Asıl parayı koyan bu ama bu kadar koyması da saçma

Bunlara bu kadar fark istemek rezillik

Son düzenleme:
Yine çok vermişsin, VW tüm modellerinde neredeyse 300-350-400 bin TL liste fiyatı üzerinden indirim var golf hariç, neden çünkü satılıyordu engelli raporlular 2022-23 dönemleri vs... şimdi hepsi geçti gitti, ayrıca Golfler artık eskisi kadar rağbet gören araçlarda değiller Ocak ayı satış istatistiklerinde ilk 40 a bile giremedi, Golf life paket liste fiyatı üzerinden yukarıdaki indirimleri uygularsan 1500-1550 civarına gelmemesi için hiçbir neden yok dövizde(Euro kuru) enteresan bir hareket olmazsa ki olacak gibide görünmüyor şimdilik, fiyatı kampanyayı stok sayısı belirler Golf life stokları ellerinde artsın bakalım fiyatlar nerelere gelecek yıl içerisinde göreceğiz.

Vw-tr gibi marka

Sıradan alırım dedim.

Yine çok vermişsin, VW tüm modellerinde neredeyse 300-350-400 bin TL liste fiyatı üzerinden indirim var golf hariç, neden çünkü satılıyordu engelli raporlular 2022-23 dönemleri vs... şimdi hepsi geçti gitti, ayrıca Golfler artık eskisi kadar rağbet gören araçlarda değiller Ocak ayı satış istatistiklerinde ilk 40 a bile giremedi, Golf life paket liste fiyatı üzerinden yukarıdaki indirimleri uygularsan 1500-1550 civarına gelmemesi için hiçbir neden yok dövizde(Euro kuru) enteresan bir hareket olmazsa ki olacak gibide görünmüyor şimdilik, fiyatı kampanyayı stok sayısı belirler Golf life stokları ellerinde artsın bakalım fiyatlar nerelere gelecek yıl içerisinde göreceğiz.
kesinlikle stoklarla alakalı bir durum, doğuş otonun internet adresinde elinde şuan sadece 7 tane life gözüküyor. O yüzden acil indirim yapacak bir durum yok. 2025 modeller gemiyle yüzlerce geldiğinde hala satmazsa işte ozaman oluşacak panik ortamında güzel indirimler gelir.

Eröz’de 2025 Audi A3 Advanced
Sedan 2.350.000
Sportback 2.250.000

Ben 23 ocak ta Golf impression teslim aldım.Araç her bayiye aylık 1 tane geliyormuş.Fiyat olarak life pakete göre 350 bin düşük olunca çok talep görüyor.Sürekli bayileri arayarak bulabildim.

modellere göre 2025 ocak satış rakamları listesinde golf ilk 40 sırada bile yok

5 aydır bu paraya 1770 sonra 1750 sonra 1720 en son bugün 1697 ye bile bu life golf parasının aracı degil diyoruz.

Tüm TR ahaliside bunu idrak etmis ki ilk 40 sırada golf yok.
Golf Almanya'da üretildiği için maliyet yüksek ve Türkiye'ye kısıtlı sayıda geliyor.Bayilerin çoğunda teşhirde Golf araç yok.Az geliyor hızlı satılıyor.Diğer modelleri Almanya dışında üretildiğinden işçilik maliyetleri düşük ve kalite zayıf olduğundan fiyat çok kırabiliyorlar bu nedenle satış rakamları yüksek.

Golf Almanya'da üretildiği için maliyet yüksek ve Türkiye'ye kısıtlı sayıda geliyor.Bayilerin çoğunda teşhirde Golf araç yok.Az geliyor hızlı satılıyor.Diğer modelleri Almanya dışında üretildiğinden işçilik maliyetleri düşük ve kalite zayıf olduğundan fiyat çok kırabiliyorlar bu nedenle satış rakamları yüksek.
Millet golfun satılmadığıni zannediyor. DH de çok güzel bir yazı görmüştüm. Satılmadığı, kimsenin beğenmediği ıddaa edilen, ilk 40'ta dahi olmayan araba. Gerçekten beğenilmedigi için mi yok?. Sözü geçen araba 2024 yılında Avrupa da 200 bin üzerinde satılmış. Öncelik Avrupa. Avrupa'ya 200bin tane gönderildiyse Türkiye'ye yıllık 10bin araba geliyor. Golf 10bin satip egea 50bin sattiysa sanmayın ki golfu kimse almıyor. 10bin tane gelmiş 10bin tane satılmış. Kalitesiz tcross, troc, taigo Avrupa da satılmıyor. Ve bu arabalar Türkiye'de zibilyon tane geliyor. İndirim üstüne indirim. Golf'u bize layık görmüyorlar. Bizdekiler de golf satılmıyor sanıyor. Ülke de golf yok. İstanbul Avek e gidin showroom da bile göstermelik yok aylardır.

Millet golfun satılmadığıni zannediyor. DH de çok güzel bir yazı görmüştüm. Satılmadığı, kimsenin beğenmediği ıddaa edilen, ilk 40'ta dahi olmayan araba. Gerçekten beğenilmedigi için mi yok?. Sözü geçen araba 2024 yılında Avrupa da 200 bin üzerinde satılmış. Öncelik Avrupa. Avrupa'ya 200bin tane gönderildiyse Türkiye'ye yıllık 10bin araba geliyor. Golf 10bin satip egea 50bin sattiysa sanmayın ki golfu kimse almıyor. 10bin tane gelmiş 10bin tane satılmış. Kalitesiz tcross, troc, taigo Avrupa da satılmıyor. Ve bu arabalar Türkiye'de zibilyon tane geliyor. İndirim üstüne indirim. Golf'u bize layık görmüyorlar. Bizdekiler de golf satılmıyor sanıyor. Ülke de golf yok. İstanbul Avek e gidin showroom da bile göstermelik yok aylardır.
En çok satılan araç olan Egea ve Megane zaten filo almasa gerçek kullanıcı kimde var hocam. Satılanlar da en boş versiyonlar easy ve joy paketleri kiralık ve şirket araçları için alınıyor. Bir elin parmağını geçmez.

Golf her zaman hem dünyada hem de ülkemizde en sevilen araçlardan birisidir. Fakat piyasada Golf yok, aylardır bayilerde 1 tane yok gibi bir durum söz konusu değil. Impression'ı bilmiyorum ama Life ve Style paket bayilerde bulabilirsiniz. Mart ayı gibi de 2025 modelleri gelmiş olacak.

Ülkemizde malum eriyen alım gücü ve SUV araçlara artan talepten dolayı elbetteki b-suv araçlar daha fazla satılıyor, c-hatchback araçlara fiyatı dolayısıyla çekimser yaklaşılıyor. Hiç satılmıyor dediğiniz T-roc ise avrupada en çok satan suv modeli. Neredeyse Golf kadar satılmış 2024 yılında.

Şimdi arayıp sordum, Golf Life için 1690 tl ve Style için 1950 tl fiyat verildi. Son adetler dendi. Martta gelecek olanlar 200 bin tl zamlanabilirmiş. Bu paralara bir şekilde satılan araçların 200 bin tl zamlı hali hiç satılmaz. Plug-in hybrid versiyon gelirse satış adetleri yine yükselir.

1738845315859.png

Sahtekar vw ve dogus 2025 modeller zamli gelecek diye fomo yapmaya calisiyor ama yemezler fabrikada agustos sonrasi uretilen araclar zaten 2025 model, aralikta uretilen aracla ocak ayinda uretilen arac arasinda hic bir fark yok.

Euro kurunda oynama olmazsa fiyat ayni kalir, hatta bu sene 2024e gore satislar daha dusuk, boyle devam ederse kampanyalar gorebiliriz.

Geri