Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2024 ve 2025 modellerin liste fiyatına zam gelmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 82591
zam gelmez yapamaz diyenlere gelsin O zaman
2026 başında en kötü araç b segmentleri 2 milyondan başlayacak
bu para verilmez hakkı bu şu kadar eder diyenler malsız kaldı
tüm emtiyalar artış sağlarken indirim falan olmaz 2 ay önce söyledim yine söylüyorum alanın elinde kalır arkasına yaslanır.

Son düzenleme:

Güncel alıntı fiyat tekliflerini tek tek bulup paylaşıyorum dostlar. :) Yine son 2-3 günün fiyatları.

Golf Life 1685
2024 passat business + opsiyon 2627
2024 Passat elegance 3023
Tiguan life 2220
Tiguan Elegance 2665
Polo life 1283

Formentor 2025 (kör nokta- pre crash-çapraz trafikli) 2220
Arona 1.0 Fr Plus 2024 1485
Ibiza 1.0 Fr plus 2024 1385

Fabia 1.0 premium 2024 1360
Kamiq 1.5 Premium 2024 1650

Bmw 230e xdrive active tourer 2110+sigorta vs
Mini Countryman electric 1910+sigorta vs

2008 Allure + Cam tavan 1600
408 Allure 1625
408 gt 1895
3008 allure 1910

Mokka E GS 2024 1410

Bayon 1.0 Dct 2025 Style 1310
Hyundai Bayon 1.0 Dct 2025 Elite 1400
Hocam
Cupra Formentor fiyat 2.220 dedikleri hangi paket..?

(Baz donanım / Supreme / VZ-Line) olmak üzere 3 paket var sanırım.

Hocam
Cupra Formentor fiyat 2.220 dedikleri hangi paket..?

(Baz donanım / Supreme / VZ-Line) olmak üzere 3 paket var sanırım.
Ben hafta sonu Doğuş Oto Çankaya da baktım. Full vz line 2795 liste fiyatından indirimli 2220
Kampanya yeni başlamış, çok iyi fiyat ve indirim.

Ben hafta sonu Doğuş Oto Çankaya da baktım. Full vz line 2795 liste fiyatından indirimli 2220
VZ-Line için çok iyi fiyat, arkadaşım almak istiyordu,

Tiguan’lar uzun zamandır DQ381 ıslak kavrama ile geliyor,
Formentor ‘da DQ381 ıslak kavrama mı yoksa kuru kavrama mı kullanılıyordu.?

Son düzenleme:
Cupra'da da vw sorunları var mı, duyan oldu mu? Sonuç olarak onda da mild hibrit var.

VZ-Line için çok iyi fiyat, arkadaşım almak istiyordu,

Tiguan’lar uzun zamandır DQ381 ıslak kavrama ile geliyor,
Formentor ‘da DQ381 ıslak kavrama mı yoksa kuru kavrama mı kullanılıyordu.?
Sanırım DQ200, tamda emin değilim. Malum tiguana göre biraz hafif, içi basık ve dar. B ve C arası bir suv boyutunda. Ama çok agresif ve spor görünüyor. Hatta bayide mat magnet gri renk vardı, müthiş görünüyordu. Ama onun artık bir sahibi varmış, Satılmış.

Cupra'da da vw sorunları var mı, duyan oldu mu? Sonuç olarak onda da mild hibrit var.
Vw grubu bünyesinde ve yazılımlarıda aynıysa yazılımsal sorunlar olabiliyor, yeni tiguan, golf8,5 ve passatta da var, ama güncelleme ile çözülüyor. Hatta yeni gelen partiler zaten güncel yazılımla geliyor.

Vw grubu bünyesinde ve yazılımlarıda aynıysa yazılımsal sorunlar olabiliyor, yeni tiguan, golf8,5 ve passatta da var, ama güncelleme ile çözülüyor. Hatta yeni gelen partiler zaten güncel yazılımla geliyor.
Akü ve batarya sorunu yazılımla geçiyor mu? Bir alternatör arızası da vardı..
açıkçası mild hibrit ile telefona döndü araçlar. Servis gidin servise gidin uyarısı çok görür oldum..

Sanırım DQ200, tamda emin değilim. Malum tiguana göre biraz hafif, içi basık ve dar. B ve C arası bir suv boyutunda. Ama çok agresif ve spor görünüyor. Hatta bayide mat magnet gri renk vardı, müthiş görünüyordu. Ama onun artık bir sahibi varmış, Satılmış.
Mat boya güzel görünür ama çok büyük pişmanlıktır,

boya çizilse rötuş imkanı yok, polisaj (pasta-cila) imkanı yok, boyanın üst katmanında clear coat (vernik) olmadığı için ağaç reçinesi, kuş pisliği, uzun yol sinek-böcek gibi çevresel dış etmenlere karşı boya tamemen korumasız durumda,

Mat boyalı aracı yıkatırken su kireçli ise ayrı bir sıkıntı, kurulaması ayrı bir sıkıntı, en ufak ıslak bir bölge kalırsa geçmiş olsun, yıkama için ortalama 15 dk. harcanıyorsa mat boyalu aracı kurulamak için 30-45 dk. uğraşmak gerekiyor,

Bunları engellemek için boyayı korumak için cila/wax almaya kalksan mar boya için wax üreten firma 1 elin parmağını geçmiyor, Üreten markalarda kalbur üstü premium markalar olduğu için normal bir wax’tan 6-7 kat daha pahalıya satılan ürünler, ülkemizde de bulunmuyor yurt duşından getirmek gerekiyor, Seramik kaplama imkanı yok,

PPF kaplama yaptırmaya kalksan, Zaten hali hazırda (opak ve metallic boya) için bile yüksek maliyeti olan PPF kaplamanın kalitesine göre (1.500-.3.000 $ arası değişiyorken), Mat PPF ‘ler çok çok daha maliyetli.,

Normal beyaz opak boyada bile renk tutturamayan, ve metallic boyayı boyamayı bilmeyen ustalar varken, mat boyayı bu ülkede boyayacak adam yok gibi bişey, Ustayı bulsan parça başına normalden 8-10 kat fazla ücret ister, özetle mat boya gerçekten büyük pişmanlıktır.

tayron'a kapora verenlere de zammı geçirmişler.
başlamadan bitti benim için.

Akü ve batarya sorunu yazılımla geçiyor mu? Bir alternatör arızası da vardı..
açıkçası mild hibrit ile telefona döndü araçlar. Servis gidin servise gidin uyarısı çok görür oldum..
Bende 2024 tiguan rline var. İlk alanlardanım. 12v akü zayıf ikazı birkac defa oldu, servise götürdüm kontrol edip şarj etmişler. Güncelleme gelmiş, yapıldı. Geçenlerde çok soğuk Ankara havalarında 12v akü zayıf ikazını bir iki defa yine verdi, buna bağlı keyless entry access çalışmadı bir kaç gün, sanırım aküyu korumaya alıyormuş sistem.
Tekrar servise gittim akü ikazı için geçenlerde. Akü garantiden değişti. Onun haricinde bende asistan arızası vs olmadı. Zaten çoğu yazılımsal arıza.
Araçta Elektronik aksamlar ve donanımlar çoğaldıkça böyle şeyler olabiliyor.

Mat boya güzel görünür ama çok büyük pişmanlıktır,

boya çizilse rötuş imkanı yok, polisaj (pasta-cila) imkanı yok, boyanın üst katmanında clear coat (vernik) olmadığı için ağaç reçinesi, kuş pisliği, uzun yol sinek-böcek gibi çevresel dış etmenlere karşı boya tamemen korumasız durumda,

Mat boyalı aracı yıkatırken su kireçli ise ayrı bir sıkıntı, kurulaması ayrı bir sıkıntı, en ufak ıslak bir bölge kalırsa geçmiş olsun, yıkama için ortalama 15 dk. harcanıyorsa mat boyalu aracı kurulamak için 30-45 dk. uğraşmak gerekiyor,

Bunları engellemek için boyayı korumak için cila/wax almaya kalksan mar boya için wax üreten firma 1 elin parmağını geçmiyor, Üreten markalarda kalbur üstü premium markalar olduğu için normal bir wax’tan 6-7 kat daha pahalıya satılan ürünler, ülkemizde de bulunmuyor yurt duşından getirmek gerekiyor, Seramik kaplama imkanı yok,

PPF kaplama yaptırmaya kalksan, Zaten hali hazırda (opak ve metallic boya) için bile yüksek maliyeti olan PPF kaplamanın kalitesine göre (1.500-.3.000 $ arası değişiyorken), Mat PPF ‘ler çok çok daha maliyetli.,

Normal beyaz opak boyada bile renk tutturamayan, ve metallic boyayı boyamayı bilmeyen ustalar varken, mat boyayı bu ülkede boyayacak adam yok gibi bişey, Ustayı bulsan parça başına normalden 8-10 kat fazla ücret ister, özetle mat boya gerçekten büyük pişmanlıktır.
Aynen Ali hocam. Ben sadece görünüş müthişti dedim. Alacak olsam aynı rengin normal metalik olanını alırdım. Tiguan life alacak olsam gider aynı paraya cupra formentor vzline alırdım şahsen. Veya golf 8,5 rline 2200 verene kadar...

zamlı yada zamsız Fiyat listeleri yok hükmünde

Bundan sonra kısa vadede en az 3-4 zam daha gecirirler . (Bu da kesin)

Millet faizde olduğu sürece tınlamaz bu zamları.

İlk 40 a giremeyen golf bu zamlardan sonra ligden düsüp ,
Seneye 2. Ligde şampiyon olur o kesin

Aynen Ali hocam. Ben sadece görünüş müthişti dedim. Alacak olsam aynı rengin normal metalik olanını alırdım. Tiguan life alacak olsam gider aynı paraya cupra formentor vzline alırdım şahsen. Veya golf 8,5 rline 2200 verene kadar...
2200 e Chery tiggo 8 alıyorlar hocam.
alman grubu her türlü chery arabadan daha iyi anlamadığım neden hala chery bu fiyatlara satıyor. Tiguan parasına chery almam şahsen.

Geri