Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araba alınmaz bekleyin diye gece gündüz algı yapanlar çok net hakka girmiştir...

Aynen. O algı yapanların bazılarının kavgası fiyatlarla ve hayatla olunca daha da abartıyorlar. Kendileri alamıyor veya almak istemiyor ya başkaları da almasın veya alamasın yatıyor o davranışın altında.(bence)

03.04.2025 tarihinde Honda bayisine gittim 2025 Civic Elegance+ 1.5 Turbo benzin-lpg 2030 HR-V Advance 1.5 Hibrit 2080 fiyat verdiler. 6 yıl garantili.

Hondalar da 2m bandını geçti desenize
Maalesef ayrıca 200k 0 faiz 12 ay kredi destekleri var. Dün ayrıca Skoda bayisine uğradım baz paket beyaz renk octaviayı 1810'a bırakıyorlar onlarda da aynı kredi desteği var.

Ben sene sonuna kalmadan 2m altında araç kalacağını düşünmüyorum siz iyimsersiniz :)
Algı yapanlara inananlar düşünsün.
Hep söylüyorum, sürekli 'şu kadar para olursa alırım' diyenlere inananlar da bir düşünmeli.
Malsız kaldıklarını anlarlar inşallah başkasının aklıyla hareket eden kişilerede saygım yok açıkçası

yalnız faizler düşmeye başladı ve trend o yönde.
üstüne bayramlar ve yaz geliyor, araç talebi artacak.
çakal distribütorlar de durumun farkında.
bu saatten sonra araç almayan kaybeder, geçmiş 12 ay gibi olmaz.

dediğimi yap, yaptığımı yapma.

sıfır araçlar deli gibi satılıyor, fakat ikinci el yavaş. aracı satamadığımız için kaçırdık tayron için fırsatı geçen ay.

Algı yapanlara inananlar düşünsün.
Hep söylüyorum, sürekli 'şu kadar para olursa alırım' diyenlere inananlar da bir düşünmeli.
Malsız kaldıklarını anlarlar inşallah başkasının aklıyla hareket eden kişilerede saygım yok açıkçası
Valla araca da bağlı hocam.Bazı araçların fiyatının düştüğünü gördük çünkü balon olmuştu fiyatlar.Çoğu C-Suv 3 ay önce geçen seneki fiyatlarındaydı.Özellikle toyota alanların çoğu acayip zarar etti adamlar 1 değil 2 kere fiyat düşürdü arada da milleti tokatladı.Golf impression da mesela 80b indirim yedi de mantıklı paraya satıldı, 1.340a alanlar da var onları da düşünmek lazım.Fakat bazı arabalarda insanlar imkansız rakamlara düşmesini hayal ediyor(1.260a impression golfe pahalı diyen net hak yemiştir) ,bazılarında da talep/arz yüksek diye düşmüyor (life golf örnektir,aslında aşırı talep de yok ama arz da düşük o yüzden sattıkları her arabada çok kar ediyorlar kurtarıyorlar)

Amerika bu arabaları almıyor (mr. Trumph)
Engelli raporlulular almıyor
Avrupa elektrikli furyasına girmiş

Eeeee ? 5 milyon Olsun golf /tiguan

TR ahalisi Millet kosup alacakmı ?

Amerika bu arabaları almıyor (mr. Trumph)
Engelli raporlulular almıyor
Avrupa elektrikli furyasına girmiş

Eeeee ? 5 milyon Olsun golf /tiguan

TR ahalisi Millet kosup alacakmı ?
düz golf ve tiguan zaten abd de yıllardır satılmadığı için etkilemez hocam.

Valla araca da bağlı hocam.Bazı araçların fiyatının düştüğünü gördük çünkü balon olmuştu fiyatlar.Çoğu C-Suv 3 ay önce geçen seneki fiyatlarındaydı.Özellikle toyota alanların çoğu acayip zarar etti adamlar 1 değil 2 kere fiyat düşürdü arada da milleti tokatladı.Golf impression da mesela 80b indirim yedi de mantıklı paraya satıldı, 1.340a alanlar da var onları da düşünmek lazım.Fakat bazı arabalarda insanlar imkansız rakamlara düşmesini hayal ediyor(1.260a impression golfe pahalı diyen net hak yemiştir) ,bazılarında da talep/arz yüksek diye düşmüyor (life golf örnektir,aslında aşırı talep de yok ama arz da düşük o yüzden sattıkları her arabada çok kar ediyorlar kurtarıyorlar)
Alan alır almayan malsız kalır
Sarışın sevene esmer sevdirilmez

İstatistikle iş yapsaydım malsız kalırdım
Herşeyin fazlası oldu bakmadım üçüne beşine malı alırıen kazanırsın satarken değil

Benim fikrim

Alan alır almayan malsız kalır
Sarışın sevene esmer sevdirilmez

İstatistikle iş yapsaydım malsız kalırdım
Herşeyin fazlası oldu bakmadım üçüne beşine malı alırıen kazanırsın satarken değil

Benim fikrim
Kaş yaparken göz çıkarmamak gerekir.

Ülkenin durumu belli her geçen gün kötüye gidiyor. Eder etmez değil de satılıyor satılmıyor olarak bakmak lazım. Satılmayan her mal indirime girer, satan her mal da zamma biner. Olay aslında bu.

Bekleyen genelde kaybediyor sebebi dış güçler (!) bizim TL mizin değerini düşürdükleri için. Enflasyon dolar Euro altın derken zaten bilmeyen yok bugün aldığını genelde yarın alamaz duruma geliyoruz.

Geri