RayVelcoro
Yeni Üye
- İsim
- Emir Aslan
- Araç
- Golf 7,5 2020 1.5 tsi
Otomatik hocamManuel mi otomatik mi hocam
Otomatik hocamManuel mi otomatik mi hocam
Temmuzda impression golf almayıp bütün parayı altın yapsaydım şuan 2 milyonum vardı3 ocakta gram altın akşam 3000 tl net ile kapatmış
Bu gün altın gramı 4005
Tam %33 artış eder sadece 4,5 ayda
1650 lik altını 2194 lira oldu
3 ocakta life golf 1750 idi
Hadi sonra en dip 1660 dan verdiler
Bugün 1845 doğuş oto ankara (hemde metalik) arayıp kapora gönderen gönderir!!! (St bahri bey)
Golf Artış oranı ?
1660 dan 1845 e ?
%10 artmış sadece
Benim gibi dolarda kalan salaklar tabi ki yeni araba almasın almaya yeltenmesin
Ama burda CİN ALİ matematiği ile araba almayan yandı bitti perişan oldu algısına gelmeyin
Bu millet altıncıdır faizcidir.
Bayiler dolup taşıyor falan ? Ne olcaktı ? Millet musalla taşına dizdiği altın kadar cennette residance kurasına mı katılacaktı
Tabiki bozdurup mülk / gayrimülk alacaklar
Altını + faizde parası olmayan otursun kıçının üstüne...buradan ögreten adam ve oglu karikartürleriyle kendi asabını bozmasınEkli dosyayı görüntüle 83500
İkinci bir aracınız daha yoksa eğer 10 ay araçsız kalmak biraz zor olurdu.Temmuzda impression golf almayıp bütün parayı altın yapsaydım şuan 2 milyonum vardı
Araba her zaman kaybettirir. Altın ise her zaman kazandırır
Eski arabamı satmazdim yeniyi almayacak olsam. 2012 den beri bendeydi 2004 model Albea motoru sağlamdı duman atma yağ eksiltme yoktuİkinci bir aracınız daha yoksa eğer 10 ay araçsız kalmak biraz zor olurdu.
Ben aracı sattım eve tramvayla döndüm, gözüm yolda giden araçlarda idi![]()
Sağolun , bugün işlemleri tamamladım ama hala içimde korku var , zam gelirse teslimatta ekstra ücret talep edilirse diye. (Fatura kesildi)üzücü olmuş inş daha iyileri olur ben nispet yapar gibi yazmadım burda kimse yanlış anlamasın
Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fatura kesildikten sonra araç artık sizindir. Zam gelse dahi sizden sonrakiler için geçerlidir. Faturada zaten aracın şasi no, motor no, rengi vs. bellidir. Şu an kasko sigorta işlemlerini yapabilir, istediğiniz plakayı motor no ile aracınıza ayırabilirsiniz.Sağolun , bugün işlemleri tamamladım ama hala içimde korku var , zam gelirse teslimatta ekstra ücret talep edilirse diye. (Fatura kesildi)
Sağolun , araç henüz bayiye giriş yapmadığı için kasko ve sigortayı bekletiyorum. Gümrükten bayiye sağ sağlim giriş yaptıktan sonra tescil sigorta vs işlemlerini başlatacağım.Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fatura kesildikten sonra araç artık sizindir. Zam gelse dahi sizden sonrakiler için geçerlidir. Faturada zaten aracın şasi no, motor no, rengi vs. bellidir. Şu an kasko sigorta işlemlerini yapabilir, istediğiniz plakayı motor no ile aracınıza ayırabilirsiniz.
Tez zamanda yeni aracınıza kavuşursunuz dilerim. Volkswagenim uygulamasının sipariş takibi bölümünden de sipariş takibinizi yapabilirsiniz.Sağolun , araç henüz bayiye giriş yapmadığı için kasko ve sigortayı bekletiyorum. Gümrükten bayiye sağ sağlim giriş yaptıktan sonra tescil sigorta vs işlemlerini başlatacağım.
Tekrardan teşekkürler. Belirtmeyi unuttum, VAG grubundan değil araçTez zamanda yeni aracınıza kavuşursunuz dilerim. Volkswagenim uygulamasının sipariş takibi bölümünden de sipariş takibinizi yapabilirsiniz.
Tekrardan hayırlı olsun dilerim ben de o zamanTekrardan teşekkürler. Belirtmeyi unuttum, VAG grubundan değil araç![]()
Sağolun , araç henüz bayiye giriş yapmadığı için kasko ve sigortayı bekletiyorum. Gümrükten bayiye sağ sağlim giriş yaptıktan sonra tescil sigorta vs işlemlerini başlatacağım.
Ne aldınız hayırlısı olsunTekrardan teşekkürler. Belirtmeyi unuttum, VAG grubundan değil araç![]()