Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

normalde ben de alan kazanır düşüncesindeyim ki son 4-5 yıldır öyle.

fakat yüksek faiz ortamında hesabı iyi yapmak lazım.
geçen sene lansmanda tiguan elegance 2450.
şimdi 2800-2900e bulunuyor(bizzat fiyat aldım)

1 senelik ppf getirisi %60. (0 vergili)
2450*1,6 = 3920

Leon Hybrid ler eğer zam yapmazlarsa fiyat performans olarak çok iyi, Life Golf o parayı vereceğime güçlü güçlü Leon, hemde daha karizmatik. Pla vs cart curt da var.

3 ocakta gram altın akşam 3000 tl net ile kapatmış

Bu gün altın gramı 4005

Tam %33 artış eder sadece 4,5 ayda

1650 lik altını 2194 lira oldu

3 ocakta life golf 1750 idi
Hadi sonra en dip 1660 dan verdiler

Bugün 1845 doğuş oto ankara (hemde metalik) arayıp kapora gönderen gönderir!!! (St bahri bey)

Golf Artış oranı ?

1660 dan 1845 e ?

%10 artmış sadece

Benim gibi dolarda kalan salaklar tabi ki yeni araba almasın almaya yeltenmesin

Ama burda CİN ALİ matematiği ile araba almayan yandı bitti perişan oldu algısına gelmeyin

Bu millet altıncıdır faizcidir.

Bayiler dolup taşıyor falan ? Ne olcaktı ? Millet musalla taşına dizdiği altın kadar cennette residance kurasına mı katılacaktı

Tabiki bozdurup mülk / gayrimülk alacaklar

Altını + faizde parası olmayan otursun kıçının üstüne...buradan ögreten adam ve oglu karikartürleriyle kendi asabını bozmasınIMG_20250417_172124.jpg

3 ocakta gram altın akşam 3000 tl net ile kapatmış

Bu gün altın gramı 4005

Tam %33 artış eder sadece 4,5 ayda

1650 lik altını 2194 lira oldu

3 ocakta life golf 1750 idi
Hadi sonra en dip 1660 dan verdiler

Bugün 1845 doğuş oto ankara (hemde metalik) arayıp kapora gönderen gönderir!!! (St bahri bey)

Golf Artış oranı ?

1660 dan 1845 e ?

%10 artmış sadece

Benim gibi dolarda kalan salaklar tabi ki yeni araba almasın almaya yeltenmesin

Ama burda CİN ALİ matematiği ile araba almayan yandı bitti perişan oldu algısına gelmeyin

Bu millet altıncıdır faizcidir.

Bayiler dolup taşıyor falan ? Ne olcaktı ? Millet musalla taşına dizdiği altın kadar cennette residance kurasına mı katılacaktı

Tabiki bozdurup mülk / gayrimülk alacaklar

Altını + faizde parası olmayan otursun kıçının üstüne...buradan ögreten adam ve oglu karikartürleriyle kendi asabını bozmasınEkli dosyayı görüntüle 83500
Temmuzda impression golf almayıp bütün parayı altın yapsaydım şuan 2 milyonum vardı :)

Araba her zaman kaybettirir. Altın ise her zaman kazandırır

Temmuzda impression golf almayıp bütün parayı altın yapsaydım şuan 2 milyonum vardı :)

Araba her zaman kaybettirir. Altın ise her zaman kazandırır
İkinci bir aracınız daha yoksa eğer 10 ay araçsız kalmak biraz zor olurdu.

Ben aracı sattım eve tramvayla döndüm, gözüm yolda giden araçlarda idi 🤣

• Beğen
Tepkiler: SCC
İkinci bir aracınız daha yoksa eğer 10 ay araçsız kalmak biraz zor olurdu.

Ben aracı sattım eve tramvayla döndüm, gözüm yolda giden araçlarda idi 🤣
Eski arabamı satmazdim yeniyi almayacak olsam. 2012 den beri bendeydi 2004 model Albea motoru sağlamdı duman atma yağ eksiltme yoktu

Sağolun , bugün işlemleri tamamladım ama hala içimde korku var , zam gelirse teslimatta ekstra ücret talep edilirse diye. (Fatura kesildi)
Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fatura kesildikten sonra araç artık sizindir. Zam gelse dahi sizden sonrakiler için geçerlidir. Faturada zaten aracın şasi no, motor no, rengi vs. bellidir. Şu an kasko sigorta işlemlerini yapabilir, istediğiniz plakayı motor no ile aracınıza ayırabilirsiniz.

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fatura kesildikten sonra araç artık sizindir. Zam gelse dahi sizden sonrakiler için geçerlidir. Faturada zaten aracın şasi no, motor no, rengi vs. bellidir. Şu an kasko sigorta işlemlerini yapabilir, istediğiniz plakayı motor no ile aracınıza ayırabilirsiniz.
Sağolun , araç henüz bayiye giriş yapmadığı için kasko ve sigortayı bekletiyorum. Gümrükten bayiye sağ sağlim giriş yaptıktan sonra tescil sigorta vs işlemlerini başlatacağım.

Sağolun , araç henüz bayiye giriş yapmadığı için kasko ve sigortayı bekletiyorum. Gümrükten bayiye sağ sağlim giriş yaptıktan sonra tescil sigorta vs işlemlerini başlatacağım.
Tez zamanda yeni aracınıza kavuşursunuz dilerim. Volkswagenim uygulamasının sipariş takibi bölümünden de sipariş takibinizi yapabilirsiniz.

Geri