@maniax hocam çok güzel özetlemiş. Kendisinin eline sağlık.puntodan sonra kendi kendime demiştim ki;
artık bazı vazgeçilmezlerim var, buna göre araba almam lazım diye.
yağmur sensörüm, otomatik klimam, kararan dikiz aynam, cruise controlüm olacaktı. üzerine hayalleriyle yaşadığım xenonum olacaktı.
golf bana öyle şeyler verdi, standartlarımı öyle artırdı ki;
artık hayatımda el freni yok, ışıklarda frene basmak yok, motor sesi yok, dikiz aynasından kar temizlemek yok ısıtma var
bunların yanında camlarımı silerken rahatsız olmayayım diye iç sirkülasyonu açan klimam, park ederken gerilmeyeyim diye devreye girmeyen start stopum, silecek lastiklerim eskimesin diye her seferinde farklı pozisyonda bırakan sileceklerim, elim ayağım beynim olan, tam istediğim gibi öten park sensörlerim var
bundan sonra araç alırken ben bu kadar standartı nasıl yanımda götürüp başka araç alıcam?
onu düşünüyorum...
Değerli Tuncay Hocam;Buradayım Değerli Hocam
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmukabele Değerli Hocam. Sevgi ve saygıyla...Değerli Tuncay Hocam;
Güzel anıları ve sözleriyle hatırlanan "Güzel İnsan"lardan biri oldunuz bu sözünüzle hayatımda.. Bilesiniz. =)
Harikasınız.Golf alma sebebim; Opel insignia dizelini 100.000₺ alacakken 2. Elde 58000₺ 'e (benzinli) kadar düşmüş araçların olması,yeni kasa Opel astra dizel otomatik olanı90.000₺ ye alacakken bayilerde sadece kırmızı ve karamel rengi kalması ve bu renkleri ben ve eşimin istemeyişi,2. El yeni Opel astra 3800 km deki aracı araç sahibinin bütün ısrarlarıma karşı 86.000₺ vermeyişinden sonra hiç ama hiç aklımda yokken geçen seneki araç satışları haberini okurken golf7 nin 25 bin kusur adet,en yakın rakibi opelin 12 bin kusur satması. Bu kadar insanın bir bildiği vardır diyerek vw showroom dan içeriye girip de ilk gördüğüm anda beğendiğim,içindeki konfora hayran kaldığım ve kafamdaki son fiyat olan 87.000 rakamını duyunca refleks gri golfe refleksiz kalamadım. Bir diğer etken domatesi bile pazarlıkla alan ben Aydın Lena daki st Mert Salih kardeşimin araç konusundaki bilgisi ve fiyat konusundaki inisiyatifine kayıtsız kalamadım ve pazarlık yapmadan araç aldım,benden iki hafta önce İzmir'deki bayilere göre daha düşük fiyat vererek iki arkadaşıma passat satması da bunda etkili oldu tabii.
Araç almadan önce Aydın Lena VW daki ST Mert Salih'den benim selamımı söyleyerek fiyat almanızı tavsiye ederim....SELAMLAR...