Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

@bravo32 hocam gelirsem tabii ki ararım sizi. 

Marmaris'e gittiğimde o kadar ufaktım ki gittiğimi hatırlamıyorum. :)

Bu yaz %70 gelme durumum var hocam, oraları gezip görmek istiyorum. Scuba diving ile uğraşıyorum birde o tarafları çok övüyorlar.
Eşimle 4 tatildir aynı yere gidiyoruz....

Başka bir yere gidemiyoruz desek sanırım daha doğru.

Nem sıfır, sinek  yok, Orman ve deniz bir arada, olağanüstü bir sabahı vardır Marmaris'in..

Ekli dosyayı görüntüle 1659

Eşimle 4 tatildir aynı yere gidiyoruz....

Başka bir yere gidemiyoruz desek sanırım daha doğru.

Nem sıfır, sinek  yok, Orman ve deniz bir arada, olağanüstü bir sabahı vardır Marmaris'in..

Hocam yazicioglu palace mi burasi yoksa :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar benimde kodlamalarla ilgili sorum olacak bilgisi olanlar cevaplarda sevinirim. Malum ww dünyasına adım atali bir kaç ay oldu. Bu var kodlamalari bende yaptırmak istiyorum ama servis sıkıntı cikarabildigini  birde garanti dışı kalacağını soyledi. E bide çorum gibi bi yerde öyle her istedigin ustayı bulamiyorsun. Hatta sanayide tesadüf bu işi yapan biriyle karşılaştım. Oda sağ aynanın geri vitese takınca aşağı inmesini içerdeki ekrandan yapılıyor deyip bide yapmaya uğraşıp yapamayınca arkama bakmadan ordan uzaklaştım. Şimdi sizlere soracağım kodlamalardan sonra sıkıntı yaşayan oldumu bide garantiye etkisi nedir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar benimde kodlamalarla ilgili sorum olacak bilgisi olanlar cevaplarda sevinirim. Malum ww dünyasına adım atali bir kaç ay oldu. Bu var kodlamalari bende yaptırmak istiyorum ama servis sıkıntı cikarabildigini  birde garanti dışı kalacağını soyledi. E bide çorum gibi bi yerde öyle her istedigin ustayı bulamiyorsun. Hatta sanayide tesadüf bu işi yapan biriyle karşılaştım. Oda sağ aynanın geri vitese takınca aşağı inmesini içerdeki ekrandan yapılıyor deyip bide yapmaya uğraşıp yapamayınca arkama bakmadan ordan uzaklaştım. Şimdi sizlere soracağım kodlamalardan sonra sıkıntı yaşayan oldumu bide garantiye etkisi nedir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
hocam aynı soruyu bende  sormuştum zamanında. Kodlamadan şimdiye dek garanti problemi yaşayan olmamış ancak bu duruma bağlı olarak bir sorun meydana geldiği zaman tabikide garanti kapsamında olumsuzluklar yaşarsınız.

Abiler selamlar konunun adı ücretsiz uygulama noktaları değilmiydi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende ücretsiz diye okuduğumu hatırlıyorum, başlık değişmiş galiba :)

O yüzden yusuf hocaya ücretlimi diye sorma ihtiyacı duydum :)

Tüm konuyu baştan sona okudum, belki gözümden de kaçmış olabilir :)  sormak istediğim Ankara'da VAG ile yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba ?

Tüm konuyu baştan sona okudum, belki gözümden de kaçmış olabilir :)  sormak istediğim Ankara'da VAG ile yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır acaba ?
hocam şu an sadece @ansolak hocamız biraz ilgileniyor. henüz hepimiz biraz öğrenme halindeyiz. mart ayında büyük 2.ankara buluşması planlıyoruz. mangallı ve vag'li :)

hep beraber orada biseyler yaparız. bildiğim kadarıyla şu an cok profesyonel boyutta değiliz Ankara olarak

ama yine de buluşma haricinde küçük vag buluşmaları olabilir. 

kendisi de açıklama yapar bi ara

hocam şu an sadece @ansolak hocamız biraz ilgileniyor. henüz hepimiz biraz öğrenme halindeyiz. mart ayında büyük 2.ankara buluşması planlıyoruz. mangallı ve vag'li :)

hep beraber orada biseyler yaparız. bildiğim kadarıyla şu an cok profesyonel boyutta değiliz Ankara olarak

ama yine de buluşma haricinde küçük vag buluşmaları olabilir. 

kendisi de açıklama yapar bi ara
Teşekkürler hocam ;)   Bir aksilik olmadığı sürece ben de katılmayı çok isterim.

hocam bende talibim eger uygun gürürseniz 1212 kablom hizmetinizde

trgy dedi:
Sitedeki arkadaşlarda sanırım farkını ortaya koymak için işi ticarete döktüler.
Farzedelim ki ticarete döküldü, gidip başka yere para vereceğime buradaki arkadaşlara katkım olur, küçük şeylere takılmamak lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt