gokberks dedi:
Insanlara yanlis gelen birdenbire basligin bu sekilde degistirilmesi. Ilk basta dostluk, yardimlasma, endere para vermenize gerek yok ilkesiyle yola cikip sonra yaptim oldu seklinde para karsiligi yapiyoruz demeniz tepki cekti. Burada bir mesaj yayinlayip sitemize yardim icin vagcom islemleri ucretli olacaktir denebilirdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Hocam;
Tam da sizin söylediğinizi yaptık.
Mesaj yayınlayarak bundan böyle site masraflarını karşılamak adına bu işlemler ücretle yapılacaktır dendi Yusuf Hocam tarafından.
Okumak isterseniz alıntı yapılmayacak kadar yakında aynı sayfa 6 mesaj yukarıda.
İlk kez sizin sayenizde sitenin arayüzünün ilkel ve sisteminin değişmesi gerektiği eleştirisini işitmiştik.
Bu konuda saha önce site kurmuş ve idare etmiş biri olarak fikirlerinize başvurmuştuk. Merak eden okusun diye alıntıyı da eklemeliyim elbette.
Müteşekkiriz.
Bize fikir verdiniz yol gösterici oldu fikriniz. Bu fikirler arasında; gereken değişiklikleri yapabilmek için reklam almanın uygun olacağını da eklemiştiniz.
Ancak sizin de mesajınızda takdir ettiğiniz gibi kimseyi siteye üye olmaya zorlamadığımız için ziyaretçiler zaten konulara göre tasnif edilmiş forumda aradıklarını buluyor sonra çekip gidiyorlar bizi kaderimizle baş başa bırakarak.
İşte makus kaderimiz de burada başlıyor.
Çünkü üye kalitesini düşürmemek adına üyeliğe zorlamadığımız için ve sadece tek markaya ait tek modelde uzmanlaştığımızdan asla reklam verilecek trafiğe ulaşamıyoruz.
Buradan kodları tam ve sıralı olarak bulanlar bizim üyelerimiz dahil herkese ücretle yapıyorlar.
Sanırım bu işe en çok onlar bozulacak; siz neden kızıyorsunuz ki?
Sonuç olarak site geliri için bu durumda seçenekler daralıyor. Yukarıdaki teklif herkese geçerli size olduğu gibi.
Size elinizi cebinize değil vicdanınıza koymanızı rica ederek.
Engin bilgi ve tecrübenizden samimiyetle faydalanmak isterim.
Hangi dostluğa nasıl ihanet ettiğimizi?
kimi nasıl kandırdığımızı?
yardımlaşmadan nasıl vazgeçtiğimizi? (sitemizin toplam sayfa sayısının %2'i olmayacak sadece VAG kısmını kapatarak mı?)
Ender'e ne ara rakip olduğumuzu da açıklarsanız sevinirim Üstadım