Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

@yusuf

Hocam siz güngörendesiniz ben kartal dayım baya uzak kalıyoruz,

hafta sonu esenyurta geçicem uygun zaman olursa iletişime geçerim, hem paspaslarıda alırım :)

Siz ücretlimi yapıyorsunuz, ücretli ise ne kadara yapıyorsunuz?
Hocam güngörendeyim. Numaramı yolluyorum özelden yazarsınız bana. Musait zamanda görüşmeye çalışırız.
Ücret alabilirim ama bu tamamiyle size kalmış. Alınan para foruma bağış olarak sayılacak ve forum ihtiyaçları için kullanılacak. ;)

trgy dedi:
Sitedeki arkadaşlarda sanırım farkını ortaya koymak için işi ticarete döktüler.
Hocam ticarete dökülmedi kesinlikle. Zaten ticarete dökülecek kadar bir kazanç yok. Ben sadece para vermek isteyenden para alacağım. Zaten bundan önce kodlama yaptığım çoğu arkadaş para vermek istemişti kabul etmemiştim. Bağış ile sitenin masrafları dahi çıkmıyor. Yani bir şekilde sitenin masrafları ve başka güzel işler için para lazım.

Sadece sitenin üzerinde bulunduğu server 110 dolarlık bir server. İçinde başka sitelerim de olsa en az 30-40 dolarlık bir masrafı var. 

trgy dedi:
Değerli Hocam;

Yusuf Hocam'ın açıklamasına ekleme yapmak isterim.

Biz bu yola çıkarken bu işten para kazanmak aklımızda yoktu... Şimdi de yok.

Ender elektronik bu işten para kazanıyor Allah daha da kazandırsın.

Start Stop iptali için 118 TL

Lane asssist'i açmak için dünya kadar para alıyor..

Gizli özellikleri açmak için 60 lira alıyor. Pardon 59 lira..http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/golf/golf-7-5q/gizli-ozellikler-golf-7.html

Sitemizin arayüzünü ilkel ve yetersiz bulan dostlarımız vardı haklı olarak.

Biz bu arayüzü değiştirirken paylaşımlarımızı değerli bulan ve gönlünden geçen desteği madden de gerçekleştiren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. 

Siz bize desteğe değer bulanlardan biri misiniz?

Yoksa gönlümüz sizinle diyenlerden biri mi?

Şimdi bu mesajınızla yardımcı oluyorsunuz değil mi? Herhangi bir ticari bağınız yoktur eminim ki.

Biz de bu güne kadar emek harcayarak bu sayfaları düzenleyen ve sayısız kişiye ücretsiz destek olan bu kişilere hakaret ederek mi destek olmayı düşünüyorsunuz?

Buradaki dostlarım tüccar değil.

Ama buradaki bilgileri ve buradaki topluluğu kullanarak ticaret yapanlara imkan tanımak insanı üzüyor...

Biz elimizi cebimize atarak imkanlarımız ölçüsünde elimizi taşın altına koyduk..

Sizin elinizi taşın altına koymanızı değil sadece vicdanınıza koymanızı rica ederim

Kabul...Biz bu işi ücretsiz yapalım..

Peki site giderlerini nasıl karşılayalım?

Bizi aydınlatın lütfen..

trgy dedi:
Hocam yanlış anlamayın beni önceden parasız olan birşeyi şimdi sitenin ihtiyaçları adı altında talep edilmesi bana saçma geldi. Konu başlığı o zaman sitenin ihtiyaçları olsun daha dürüst bir yaklaşım olur. Masraf konusu açalım 1 yıllık ücretini ben vereceğim. Sitenin temasını default yaptım yarım gözüküyor.
Değerli Hocam;

Sözde kalmazsa derhal eski haline getirelim. Ücretsize çevirelim siteyi.

Bu benim sözlerimin kanıtı olur.

Müteşekkir oluruz ve siteye destek olan sizi bu imkanı sağladığınız için her daim isminiz anılsın diye bölüme de adınızı vermek isteriz.

Sizin sözünüzün gerçekleşmesini bekliyoruz hep birlikte.

Değerli Hocam;

Sözde kalmazsa derhal eski haline getirelim. Ücretsize çevirelim siteyi.

Bu benim sözlerimin kanıtı olur.

Müteşekkir oluruz ve siteye destek olan sizi bu imkanı sağladığınız için her daim isminiz anılsın diye bölüme de adınızı vermek isteriz.

Sizin sözünüzün gerçekleşmesini bekliyoruz hep birlikte.
Hocam özel bölüme gerek yok.paylaşım sitesi adı altında kuruldu bu site ama uygulama kısmına geçince ücret talep edilmesi saçma oluyor.

trgy dedi:
Hocam kesinlikle ticarete dökme gibi bir durum yoktur. Çok üzüldüm bu mesajınızı okuyunca. 

Şu zamana kadar gerek forumumuzdan ve gerekse forum dışı onlarca kişiye kodlama yaptım, bırakın listede yazanları, kim neyi nasıl yaptırmak istediyse öyle yaptım, kişiye özel kodlamalardan bahsediyorum. 1 kişiye 2-3 saatimi ayırdım, telefonda da aynı şekilde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Daha faydalı olabilmek adına arabada saatlerimi geçirdim, bulduğum herşeyi geldim burada paylaştım. Kodlamalardan sonra defalarca ücret teklif edildi ancak kabul etmedim. Maksadımız her zaman için faydalı olmak ve dost kazanmaktır.

Ancak bizim burada karşılık beklemeden paylaştığımız şeyleri fahiş fiyatlarla uygulamalarını bırakın başka ortamlarda sanki kendileri bulmuş gibi lanse edenler oldu, kodlama listelerine eklediler burada bulunan ve kimsede bulunmayan özellikleri. 

Bir ara bağış toplayalım dedik site arayüzü değişimi sırasında, şahsen oradan umduğumu bulamadım. Yusuf hocamın da söylediği gibi site masrafları ve yapılacak etkinlikler için ücret gerekiyor. Biz hala bu işi karşılıksız yapıyoruz ancak bundan sonra para teklif edenleri kabul edeceğimizi bildiriyoruz ve üst sınır koyuyoruz. Alınan paralar şahsımız için değil forum adına alınıp yine forum için kullanılacaktır. 

Saygılarımla.

gokberks dedi:
Insanlara yanlis gelen birdenbire basligin bu sekilde degistirilmesi. Ilk basta dostluk, yardimlasma, endere para vermenize gerek yok ilkesiyle yola cikip sonra yaptim oldu seklinde para karsiligi yapiyoruz demeniz tepki cekti. Burada bir mesaj yayinlayip sitemize yardim icin vagcom islemleri ucretli olacaktir denebilirdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Hocam;

Tam da sizin söylediğinizi yaptık.

Mesaj yayınlayarak bundan böyle site masraflarını karşılamak adına bu işlemler ücretle yapılacaktır dendi Yusuf Hocam tarafından.

Okumak isterseniz alıntı yapılmayacak kadar yakında aynı sayfa 6 mesaj yukarıda.

İlk kez sizin sayenizde sitenin arayüzünün ilkel ve sisteminin değişmesi gerektiği eleştirisini işitmiştik. 

Bu konuda saha önce site kurmuş ve idare etmiş biri olarak fikirlerinize başvurmuştuk. Merak eden okusun diye alıntıyı da eklemeliyim elbette.

Müteşekkiriz.

Bize fikir verdiniz yol gösterici oldu fikriniz. Bu fikirler arasında; gereken değişiklikleri yapabilmek için reklam almanın uygun olacağını da eklemiştiniz.

Ancak sizin de mesajınızda takdir ettiğiniz gibi kimseyi siteye üye olmaya zorlamadığımız için ziyaretçiler zaten konulara göre tasnif edilmiş forumda aradıklarını buluyor sonra çekip gidiyorlar bizi kaderimizle baş başa bırakarak.

İşte makus kaderimiz de burada başlıyor.

Çünkü üye kalitesini düşürmemek adına üyeliğe zorlamadığımız için ve sadece tek markaya ait tek modelde uzmanlaştığımızdan asla reklam verilecek trafiğe ulaşamıyoruz.

Buradan kodları tam ve sıralı olarak bulanlar bizim üyelerimiz dahil herkese ücretle yapıyorlar. 

Sanırım bu işe en çok onlar bozulacak; siz neden kızıyorsunuz ki?

Sonuç olarak site geliri için bu durumda seçenekler daralıyor. Yukarıdaki teklif herkese geçerli size olduğu gibi.

Size elinizi cebinize değil vicdanınıza koymanızı rica ederek.

Engin bilgi ve tecrübenizden samimiyetle faydalanmak isterim.

Hangi dostluğa nasıl ihanet ettiğimizi?

kimi nasıl kandırdığımızı?

yardımlaşmadan nasıl vazgeçtiğimizi? (sitemizin toplam sayfa sayısının %2'i olmayacak sadece VAG kısmını kapatarak  mı?)

Ender'e ne ara rakip olduğumuzu da açıklarsanız sevinirim Üstadım

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow neden kızıyorsunuzdan sonraki kısmı bana yazdığınızı düşünmüyorum. Ben ücret alınmasına hiçbir şekilde, ne olumlu ne olumsuz, tepki göstermedim. Benim tepkim iletişimsizlik kısmına. Bu konu başlığı ve ilk mesaj editlenmiş, ondan sonra üyeler başlığa ne oldu vs diye sorunca açıklama eklenmiş. Bunun yerine bu konu kilitlenip yeni bir konu açıp onda detaylıca neden böyle bir yola gidildiği ve bundan sonra nasıl ilerleneceği anlatılabilirdi. Ben vagcom ücretsiz diye üye olmadım ki siteye kızayım. Hiçbir şey söylemeden, kullanıcıları haberdar etmeden bu şekilde bir değişiklik yapıp üyelerden tepki gelince açıklama yapılması yönetimsel açıdan bir sıkıntı ve buna olan tepkimi dile getirdim. Benim size karşı ya da yusuf hocama ya da herhangi birine karşı bir kırgınlığım, kızgınlığım söz konusu değil. Birden fazla golf forumuna üyeyim ve en aktif olduğum, sizin alıntısını yapmış olduğunuz gibi öneride bulunacak kadar katılımda bulunduğum bir tek bu site var. Özet olarak bence kimse burada vagcom işlemlerinden ücret istenmesine tepki göstermedi. Başlangıçta ücretsiz vs dendikten sonra hiçbir açıklama, duyuru yapmadan gece gizli gizli geçen meclis tasarısı gibi ücretli oluşuna tepki gösteriyor. 

ender pahalı yapıyor olabilir, yeni araç sahipleri bir tek onu biliyor olabilir. piyasayı biraz araştırsalar enderden çok daha ilgili kişiler var. en iyi örnek apo usta. hem düdüklemez hemde müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

Konunun adını değişmeden yöneticiler olarak uzun uzun konuştuk. Duyuru yapıp sonra değiştirmemiz gerekirdi. Ben değiştirdim başlığı gece yatmadan önce. Sabah işe gidince de vakit olmadı duyuru yazmaya. Kodlama yapan arkadaşlarımızın hepsi bu işi dostluk için de yapacak insanlar. Ben şimdiye kadar para kabul etmedim. Sticker kargo paralarını dahi ben ödedim. Kapalı balkonda 3 4 bin tane kağıt paspas var. Parasını peşin ödediğim. Demeye çalıştığım bu forumda gelir kaygısı güden insanlar yok.

Ben şu golf 7 yi alabilirsem ilk işlerimden biri yusuf hocaya gidip başta kadran selamlama olmak üzere ne varsa açtırmak olacak.eski arabam golf6 da denemiştik olmamıştı😂😂

golf6 satıldı.

Ben şu golf 7 yi alabilirsem ilk işlerimden biri yusuf hocaya gidip başta kadran selamlama olmak üzere ne varsa açtırmak olacak.eski arabam golf6 da denemiştik olmamıştı

golf6 satıldı.
Her zaman beklerim hocam siz aracı alın da ;)

Doğrudur Hocam;

İşte o her biri eşsiz doğan günlerden biri...

Gecen yaz bende burda ege sahil turu yaparken 3 gun kalmistim. Gercekten huzur verici.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trgy dedi:
hocam yanlış düşünüyorsunuz bu işin ticaretle hiç ama hiç alakası yok ben kendi kablomla arabamı karıstırdım ve ozellikler birbirine girdi sonra golf tutkusuyla tanıstım sıkıntımı burada paylastım ve sagolsun mse hocam beni aradı ve yardımcı olacagını soyledı 2 hafta sonra telefonla görüşebildik bir saat telefonda  aracımın tum sıkıntılarını giderdi borcumu sorduğumda ne cevap verdiğini soyliyim konyaya yolun duserse yemek ısmarlıycağını söyledı bu ozellikleri nasıl yapılabılıcegini söyledi ve şimdi istanbul avrupa yakasında tüm dostlarıma bu konuda yardımcı oluyorum karsılık olarak her ozelliği açtığım an arkadasımın yüzünde bir gülümseme olması beni mutlu ediyor.

Geri
Üst Alt