Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

hocam yanlış düşünüyorsunuz bu işin ticaretle hiç ama hiç alakası yok ben kendi kablomla arabamı karıstırdım ve ozellikler birbirine girdi sonra golf tutkusuyla tanıstım sıkıntımı burada paylastım ve sagolsun mse hocam beni aradı ve yardımcı olacagını soyledı 2 hafta sonra telefonla görüşebildik bir saat telefonda  aracımın tum sıkıntılarını giderdi borcumu sorduğumda ne cevap verdiğini soyliyim konyaya yolun duserse yemek ısmarlıycağını söyledı bu ozellikleri nasıl yapılabılıcegini söyledi ve şimdi istanbul avrupa yakasında tüm dostlarıma bu konuda yardımcı oluyorum karsılık olarak her ozelliği açtığım an arkadasımın yüzünde bir gülümseme olması beni mutlu ediyor.
İyilik iyiliği doğurur ;)  

Forumun birinde soyadımı yazmadım diye plakamı yazmadım diye foruma zerre katkısı olmayan bir yönetici beni banlıyor diğerinde bir mesaj yazıyorum 2 gün sonra kontrol edilip tenezzül edilip 3 sayfa geriden mesajım gözüküyor birkaç parası ve cesareti olan kişi golf 6 sına birşeyler yapıyor herkes onu takip ediyor sonra parçaları forumdan satıp golf 7 alıyor onuda modifiye ediyor gene herkes onu takip ediyor yönetimden zerre katkı yok bende zamanında forum yönettim yaptık ettik sonra çektik gittik ne oldu okulda sene uzattık vs burada araç oluşturucu sayesinde st lerin yanlışlarına kanmayan hayalindeki araca kavuşanlar var hiç 5 kuruş menfaat güdüldümü hayır donanım vs hepsinin tek tek teknik açıklaması olan konular var gelir düzeyi çok iyi olan bir arkadaş bu forum gözümü yoruyor dedi o an işsiz olan forum yönetimi haftasında forumu değiştirdi ben şahsen üste para verilse haftada 1 pazarım var kimseye feda edipte arabasında özellik açmam bu iş parayla olacak iş değil şu hayatta kim konuşmaya başlamadan önce "değerli" diye başlıyor şahsen bana kimse gerçek hayatta böyle hitap etmedi en fazla ben üstü olduğum için veya menfaati olduğu için bey demiştir ben şahsen gayet normal buluyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

trgy dedi:
Sitedeki arkadaşlarda sanırım farkını ortaya koymak için işi ticarete döktüler.
Konuyu biraz açarmısınız lütfen.

Ne vagdan anlarım ne kodlamadan, 2013 ilk Golf sahiplerindenim. Forum kurucularını birebir tanırım, aracımı alırken yardımcı oldular, bende onlara naçizane yardımcı olmuşumdur.

İş sözde ticarete  dokülmüşken ben farkına varamadım da siz neye istinaden bu kelimeyi kullandınız?

Forumun birinde soyadımı yazmadım diye plakamı yazmadım diye foruma zerre katkısı olmayan bir yönetici beni banlıyor diğerinde bir mesaj yazıyorum 2 gün sonra kontrol edilip tenezzül edilip 3 sayfa geriden mesajım gözüküyor birkaç parası ve cesareti olan kişi golf 6 sına birşeyler yapıyor herkes onu takip ediyor sonra parçaları forumdan satıp golf 7 alıyor onuda modifiye ediyor gene herkes onu takip ediyor yönetimden zerre katkı yok bende zamanında forum yönettim yaptık ettik sonra çektik gittik ne oldu okulda sene uzattık vs burada araç oluşturucu sayesinde st lerin yanlışlarına kanmayan hayalindeki araca kavuşanlar var hiç 5 kuruş menfaat güdüldümü hayır donanım vs hepsinin tek tek teknik açıklaması olan konular var gelir düzeyi çok iyi olan bir arkadaş bu forum gözümü yoruyor dedi o an işsiz olan forum yönetimi haftasında forumu değiştirdi ben şahsen üste para verilse haftada 1 pazarım var kimseye feda edipte arabasında özellik açmam bu iş parayla olacak iş değil şu hayatta kim konuşmaya başlamadan önce "değerli" diye başlıyor şahsen bana kimse gerçek hayatta böyle hitap etmedi en fazla ben üstü olduğum için veya menfaati olduğu için bey demiştir ben şahsen gayet normal buluyorum

Hocam ben bundan birşey anlamadım. Yoğun bir paragraf olmuş.

Kim bu modcu, kim varlıklı gözü yorulan?

Hocam ben bundan birşey anlamadım. Yoğun bir paragraf olmuş.Kim bu modcu, kim varlıklı gözü yorulan?
Diğer forumlardan bahsettim hocam zaten kaç forum varki. Varlıklıdan kastım yanlış anlaşılmasın demek istediğim her üyeye eşit mesefede yaklaşılması ve her kelimesinin eleştiri veya övgüsünün dikkate alınması başka forumda çıksın biri söylesin bakalım forumun şusu olmamış diye kale alan olacakmı en fazla 3-5 aktif kişinin sözü geçer diğer üyeleri kimse sallamaz

Diğer forumlardan bahsettim hocam zaten kaç forum varki. Varlıklıdan kastım yanlış anlaşılmasın demek istediğim her üyeye eşit mesefede yaklaşılması ve her kelimesinin eleştiri veya övgüsünün dikkate alınması başka forumda çıksın biri söylesin bakalım forumun şusu olmamış diye kale alan olacakmı en fazla 3-5 aktif kişinin sözü geçer diğer üyeleri kimse sallamaz

Şimdi daha iyi anladım hocam. Zaten amaç buydu. Ortak noktamız Golf ve paylaşım.

Hocam çok güzel bir mesaj bu. Duygulanarak okudum. Teşekkürler...

Hocam çok güzel bir mesaj bu. Duygulanarak okudum. Teşekkürler...
Rica ederim ne demek ben cidden gönülden yazdım bu forumdaki saygı sevgi seviye ve yardımlaşmayı hiçbir forumda görmedim ki ben mırc zamanından beri bu ortamlardayım keşke 2013 de sizlerle tanışsaydım da aracımı ona göre alsaydım

Rica ederim ne demek ben cidden gönülden yazdım bu forumdaki saygı sevgi seviye ve yardımlaşmayı hiçbir forumda görmedim ki ben mırc zamanından beri bu ortamlardayım keşke 2013 de sizlerle tanışsaydım da aracımı ona göre alsaydım

Aynı keşkeyi ben de diyorum. Keşke aracı aldığım zaman böyle bir forum olsaydı da yardım alsaydım :)

Arkadaşlar ben bu forumda daha yeniyiyim lakin bir şeyler söylemek istiyorum. Birincisi böyle bir forum başka bi yerde yok face bile böyle samimi bir paylaşım ortamı değil. Bizler böyle bir foruma yorum yapıp elestirmektense daha güzel nasıl yorum yaparım diye ugrassak sanirim daha güzel olur. Zira kimse kimseye silah zoruyla takip ettirmiyor burayı. Vay efendim o ücret istemiste, öbürü az istemiştir,  yok yönetici onu demiste. Ne gerek var arkadaşlar bunlara böylesi vasat tartışmalar bizi biyere götürmez emin olun. Bu işler parayla pulla yapılacak işler değil gönül işidir,başka hangi markada modelde böyle bir forum var. Ben bu foruma üye oldum olalı aracimdan dahada bi zevk almaya başladım sahsen. Boş verin boş tartışmaları aracınızin ve forumun keyfine varın. Herkese hayırlı günler.

Konuyu biraz açarmısınız lütfen.

Ne vagdan anlarım ne kodlamadan, 2013 ilk Golf sahiplerindenim. Forum kurucularını birebir tanırım, aracımı alırken yardımcı oldular, bende onlara naçizane yardımcı olmuşumdur.

İş sözde ticarete  dokülmüşken ben farkına varamadım da siz neye istinaden bu kelimeyi kullandınız?
Hocam sitenin amacı öncelikle paylaşım olacak denildi. şimdi ise konu başlığı sitede giderler adı altında,hiçbir bilgi verilmeden ücretli olduğu paylaşıldı. Buna istinaden bir yorum yaptım ve hala aynı fikirdeyim. Şu sitede masraflar var arkadaşlar denilse ve küçük meblağlar talep edilse eminim herkes üç beş birşey verir. Benimle aynı fikirde olmayan olabilir saygı duyarım. 

Değerli Erkan Hocam, 

Samimi duygularınız ve bunlara tercüman olan aynı güzellikteki sözleriniz için teşekkürler.

Kiymetli Desteğiniz için teşekkür ederim. 

Biz, görmek istediğimiz saygıyı hak eden herkese gönülden gösterdik. Eminim ki kendini değerli hissettiren bu güzel paylaşım ortamında ana konumuz kesinlikle bu değil.

Daha iyiye nasıl ulaşırız yolunda manevi desteğe ihtiyacımız olduğu anda bunu çok görmeyen dostlarımıza ihtiyacımız her zaman var...

Kimseye en mükemmeli vaad etmek mümkün değildir. İnsan bulunduğu yeri kendini gördüğü kadar değerli kılar. Biz size en az sizin bulunduğunuzdaki kadar değerli bir platform vaad ediyoruz.

Sağolun var olun. Kadir kıymet bilip değer kattınız...

Değerli Erkan Hocam, 

Samimi duygularınız ve bunlara tercüman olan aynı güzellikteki sözleriniz için teşekkürler.

Kiymetli Desteğiniz için teşekkür ederim. 

Biz, görmek istediğimiz saygıyı hak eden herkese gönülden gösterdik. Eminim ki kendini değerli hissettiren bu güzel paylaşım ortamında ana konumuz kesinlikle bu değil.

Daha iyiye nasıl ulaşırız yolunda manevi desteğe ihtiyacımız olduğu anda bunu çok görmeyen dostlarımıza ihtiyacımız her zaman var...

Kimseye en mükemmeli vaad etmek mümkün değildir. İnsan bulunduğu yeri kendini gördüğü kadar değerli kılar. Biz size en az sizin bulunduğunuzdaki kadar değerli bir platform vaad ediyoruz.

Sağolun var olun. Kadir kıymet bilip değer kattınız...
Ben teşekkür ederim şahsım adına birşey kattığımı sanmıyorum sadece sezarın hakkı sezara siz elinizden geleni yapıyorsunuz hiçbir menfaat gütmeden golf tutkusu için ki başka markalarda söz konusu oluyor yorumlarınızı hiç esirgemiyorsunusuz ben yarın gidip toros alsam bu forumda yine kendime bir yer bulurum öyle hissediyorum kendim adına yönetici arkadaşlara ve üye arkadaşlara saygı sevgi yardımseverliliklerinden dolayı teşekkür ederim

Hocam sitenin amacı öncelikle paylaşım olacak denildi. şimdi ise konu başlığı sitede giderler adı altında,hiçbir bilgi verilmeden ücretli olduğu paylaşıldı. Buna istinaden bir yorum yaptım ve hala aynı fikirdeyim. Şu sitede masraflar var arkadaşlar denilse ve küçük meblağlar talep edilse eminim herkes üç beş birşey verir. Benimle aynı fikirde olmayan olabilir saygı duyarım. 
Hocam kuru kuruya bağış istediğimiz zaman çok başarılı olamadık. Türkiye'de böyle bir sistem yok. Bu sanılmasın ki kullanıcıları kötülüyorum. Asla... Ben forumdaki kullanıcı kitlesinin kalitesinden çok memnunum.

Ben yazılımcıyım. Bir program yazayım bedava sunayım. Yanına bağış butonu koyayım işine yarayanlar bağış yapsın diye. Türkiye'de 1000 kişi kullanır 10 kişi bağış yapar. Bu Amerika'da 1000'de 100 olur. Oranları sallıyorum.

Buradaki bütün yöneticiler güzel şeyler yapma peşinde. İlerisi içinde garanti veriyorum ki kullanıcılardan gelen tüm paralar yine onlar için harcanacak.

Bizimde tüm fikirlere saygımız sonsuz. Biraz zamana bırakın siz de. Bence her şey daha güzel olacak...

Sormaz olsaydım soruyu sordum kenara çekildi sanmayın diye yazıyorum ben her türlü saygı duyuyorum ne yapılması gerekiyorsa kendi üzerime düşeni yapmaya hazırım her zaman ama Bursa üyelerinden hiç ses seda yok :)

Geri
Üst Alt