Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Hocam siz araclarinizi alin Ankaranin vag sorununu birsekil cozecegiz. Kablo bende var. Lakin ozel bir sirkette orta duzey bir yoneticiyiz. Ha diyince ne gidebiliyoruz ne misafir agirlayabiliyoruz. Yogunuz hepimiz islerimizden dolayi ama guzel bir birliktelik ve koordinasyon ile halledilemeyecek birsey degil. Mangalli buluşmayi kacirmayin derim.Murat hocam@maniax ile de gorusup tarihi ayarlariz vag isini de orada hallederiz diye dusunuyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte benim özel yer aramam bu sebepten izin konusu ankaraya ateş 🔥 alıp sönmeden. İşe dönmem gerek, dediğiniz gibi o gün gelsin bakalım belkide uyar vakitler

Sent from my D6503 using Tapatalk

Tavsiyelerinizi dikkate alıp bekliyorum ozaman kablo işini önce araba  bir gelsin umarım geldiği gün sizlerle bulunabilirim ankarada uzun uzun cevap için ayrıca teşekkür ederim

Sent from my D6503 using Tapatalk
Aynen hocam araç gelsin. Hem 15.7 kablo çalışıyormu onu öğreniriz o arada. Çalışıyorsa benim güzel fikirlerim var bu durumlar için  Zamanı gelsin kablo almanıza bile gerek kalmaz hocam. 

Hocam forum için bir tane orjinal alabiliriz doğru. Ama kişisel kullanım için orjinal ya da güncellenebilir kabloya gerek yok. Ben bütçe ayarlayınca orjinal bir kablo alacağım zaten ;)

idealiser dedi:
bu konuya ekleme yapmıştım ama silinmiş yada hata oluşmuş. Burada katıldığım ve katılmadığım noktalarda fikrimi ifade etmiştim. vag com kabloyu sadece özellik açmak için alıyorsak kendimize uygun sürümü edinmemiz ve en ucuz olanı almamız en doğru olandır. burada yusuf hocamla tamamen aynı düşünüyorum. yusuf hocama katılmadığım nokta ise çin çakmasının yeterli olacağı konusu, eğer vag com kablonun tüm özelliklerini kullanmak istiyorsak çin kabloları yeterli olmuyor. her şeyde olduğu gibi benim bu konuda fikrim almışken iyisini almaktır, meğer ki para veriyoruz, tam çalışamayan sadece özellik açan, bazı birimleri göremeyen Aliexpresten alacağımız bir kabloya 100 lira verip tek sefer, tek sürümde kullanmaktansa, ful çalışan, her ihtiyacımız olduğunda kullanabileceğimiz bir ürün almamız daha mantıklı olacaktır. orjinal vag com kabloya bir defa 1200 verip ömür güncel kullanmak, yada avrupa güncellenen kaliteli bir kabloya 300-400 lira verip her özelliğini ömür boyu kullanmak daha mantıklı geliyor. vag com, vag gurubu aracı olan için her zaman lazım olacak bir ürün, kalitelisi her zaman işimizi görecek, her güncel çıktığında kablo arama derdi olmayacaktır. Her ürünün kalitesizine karşıyım. Her üründe olduğu gibi bu üründe de kaliteden şaşmayın.  
Hocam bana da bildirim geldi ama sonra mesajınızı göremedim. Hatta alıntı içerisinde yazıyordu, nereye gitti bilmiyorum @yusuf hocam bulur heralde :)  

Hocam Çin'den alınan kablo ile açamadığımız bir özellik söylemeniz mümkün müdür ? 

idealiser dedi:
Bence vag gurubu aracı olanın evinde mutlaka olması gereken bir cihaz. aracım eski, elimde 12.12 kablo var işimi görüyor şimdilik. modeli yükseltince yine lazım olacak. mecbur o zamanki son sürümden yine 100 lira verip alacağız. bugünkü aklım olsa çin malı almaz, güncelleneni alır koyardım kenara, tek özellik açmakla olmuyor ki. ne zaman lazım olsa kullanılacak bir şey. her zaman her şeyin en günceli iyidir. deseler hediye vereceğiz, İhone 5s mi verelim 6s mi tercih edersiniz. mümkünse 6s plus olsun deriz değil mi  :'(
Hocam açın bir ilan, satın eski kabloyu. 12.12 kablo Aliexpress'te 18 dolara satılıyor, 80 TL'ye satın sonrasında 15.7 siparişi verin ve sattığınız para ile yenisini almış olun. Bu araçları yıllarca kullanıyoruz. Yenisini alırsam ne olacak diye düşünüp yüksek miktarlar ödemeye gerek yok.

Ben şuan iPhone 6 kullanıyorum, bundan önceki telefonum iPhone 4S idi. Üzerine 5 çıktı 5S çıktı ama yenisi çıktı diye aradaki modelleri almayı düşünmedim. Ne zaman ki bana yetersiz gelmeye başladı o zaman değiştirdim.

Şuan vag.com kablosunda güncel olan versiyon 15.7, kimseye 12.12 versiyon alın demiyoruz. Yani sizin örneklemenize göre anlatacak olursam; kimseye iPhone 6S varken iPhone 5S alın demiyoruz. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli hocalarım bu kablo muhabbetini neden bu kadar irdeliyoruz bazen anlamakta güçlük çekiyorum. Bizim konumuzun esası adı üzerinde vagcom kodlamaları yani kablo satış yeri veya biz ne dersek odur, şu kabloyu alın yeri de değil malum. Muhammed Hocamızın da belirttiği gibi kablo almak isteyen dilediği yerden dilediği fiyata alabilir, kullanabilir. Sonuçta bu konuya gönül vermiş hocalarımızın herhangi bir maddi bir beklentisi hiçbir zaman olmadı. Yegane amacımız; biz kodlamalar konusunda arkadaşlarımıza nasıl faydalı olabilirize kafa yormak, araçlarımızı özelleştirebilmek için kendi tecrübelerimizi en basit şekilde nasıl anlatabilirize konsantre olmak ve araştırmalarımızla ya da globalde neler olduğunu an be an burada sizlere ne kadar efektif bir şekilde aktarabilirizden başka birşey değildir. Yani öküz altında buzağı aramak, yada aratmanın lüzumu yok. 

Uzun lafı kısası şahsen bu kablo muhabbeti beni gereksiz yere geriyor ki eminim birçok hocamız da benimle hemfikirdir. Ben vakti zamanında 14.10 kablo aldım kullanıyorum, herhangi bir sorun görmedim. Esas olan aldığımız kablonun kabiliyetine ve nasıl kullanılacağına hakim olmaktır ki bunun yolu da ilgili konu başlığında sayfalarca yer almaktadır. Sonrası kablomu yanmış, kodlama mı olmamış, paylaşırız, elbet bir çözüm yolu buluruz hep beraber yine bu sayfalarda.

@MSE Muhammed Hocam ana konu başlığındaki yönergelere model yılı bazlı olmak üzere hangi tip kabloların uygun olduğunu belirten bir içerik ekleyebilirsek bizlerde töhmet altında kalmayalım, tercih eden, gönlü kablo almakta yana olan hocalarımız belirtilen detaylara göre istedikleri yerden, kanaldan kablolarını temin etsinler ve bizler de artık kablo aldığımız yerleri dahi paylaşmayalım ve diğer hocalarımızdan da paylaşmamalarını rica edelim derim, ne dersiniz? Çünkü gerçekten gına geldi bu kablo muhabbetinden  s=alsaa

@silvershadow @yusuf @Orhan Hoca @maniax @Negatiwe @fcsrn

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MSE Ben ne zaman görebilirim kodlamaların olduğu kısımı :)

Arkadaşlar mesajların büyük bölümünü okudum bende kablo almak isterim aliekspres kullanıyorum çünkü ama verilen linkler kapanmış guvendıgınız satıcı varmıdır. 

Tabi ben kodlama yapmayı bilmiyorum 8D

kablo bende kodlama sizden  :(' :('

istanbuldayım ben bu arada

Orhan Hoca dedi:
İstanbuldaysanız kablo almanıza gerek yok hocam. buluşmada zaten kablolar gelecek.
Cok iyi olur ozaman. 

Bi kac tane guzel olacagini dusundugum kodu bende uygulatmak isterim. 

Arkadaşlar mesajların büyük bölümünü okudum bende kablo almak isterim aliekspres kullanıyorum çünkü ama verilen linkler kapanmış guvendıgınız satıcı varmıdır. 

Tabi ben kodlama yapmayı bilmiyorum 8D

kablo bende kodlama sizden  :(' :('

istanbuldayım ben bu arada
Hocam hafta sonu kısa bir görüşmede tüm kodları hallederiz isterseniz ;)  Güngören tarafındayım ben.

Hocam hafta sonu kısa bir görüşmede tüm kodları hallederiz isterseniz ;)  Güngören tarafındayım ben.
Hocam benimde ekletmek istediğim bi kaç özellik daha var, uygun bi zamanda rahatsız etmek isterim.. Bende Sefaköydeyim :)

Bende eyup tarafindayim.

Yakiniz ozaman kale center vag.com noktamiz olsun 8D

Geri
Üst Alt