Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Maç var şimdi bu akşam :)
degerli burak hocam araçta çok şık görünüyor kursun gri çok yakısıyor buna güle güle kullanın

dolu paket olması ozelliklerin bir çoğununda açılabılmesı demek değerli hocalarımızında desteğiyle araç bambaşka bır hale bürünüyor :'(

@Orhan Hoca ıyı akşamlar golf 7 aracıma kodlama yaptırmak ıstıyorum bn ordu ünyede yaşıyorum yanınıza gelmek isterım ...iyi akşamalr

@Orhan Hoca ıyı akşamlar golf 7 aracıma kodlama yaptırmak ıstıyorum bn ordu ünyede yaşıyorum yanınıza gelmek isterım ...iyi akşamalr
Hocam aramıza Hoşgeldiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orhan Hoca dedi:
İstanbuldaysanız kablo almanıza gerek yok hocam. buluşmada zaten kablolar gelecek.
Orhan hocam ilk fırsatta bende yardımlarınızı beklerim.

Orhan Hoca dedi:
bugün yoldayım trabzona geri dönüyorum. gelebilirseniz hafta sonu yardımcı olurum . model yılı 2015 in 7. ayına kadar olan araçlar için.

@egemen hocam sen neredesin?
benimki sanıırm 2015 11.ayda üretildi,sanşımı denemek isterim,

yıldızlıdayım büyük ihtimal haftasonu müsait olurum  

Orhan Hoca dedi:
yıldızlı neresi?

sana yardım edebilmek için 15.7 kablo lazım. benim elimdeki 14.10 kodlama yapmaz.
bahadırın karşısındaki konutlarda, sen neredeydin ?

Orhan Hoca dedi:
ben ilçedeyim. ender hocam veya diğer arkadaşlar var merkezde. ellerinde 15.7 kablo varsa yardımcı olurlar sanırım. haberdar edelim.

@Ender
Orhan Hocamın selamı gelsin yeter :)    Trbazon' da  Üniversite Mahllesindeyim ben Gün içerisinde Sürmene ye okuluma gidiş geliş yapıyorum. saat 3.30 gibi dönüyorum. elimden gelen yardımı elbette yaparım müsait olduktan sonra sıkıntı yok :)  

Orhan Hocamın selamı gelsin yeter [emoji4]   Trbazon' da  Üniversite Mahllesindeyim ben Gün içerisinde Sürmene ye okuluma gidiş geliş yapıyorum. saat 3.30 gibi dönüyorum. elimden gelen yardımı elbette yaparım müsait olduktan sonra sıkıntı yok [emoji4] 
ender hoca en iyisi biz bir buluşma yapalım orhan hocada geliyormuş vesile olur ...

en hızlısın dan bir organizasyon trabzonda[emoji2]

Arkadaşlar haftasonu Ümraniye de yardımcı olabilecek bi arkadaşım var mı acaba? Teşekkür ederim

@Heisenberg Hocam pazar günü yardımcı olabilirim bir aksilik olmazsa, duruma göre haberleşiriz [emoji4]

iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt