Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

ben samsundayım kablomda yok  :000073-medium:

erende var orhan abi onu bekliyom  :000043-medium:

Orhan Hoca dedi:
Umut hocam aracının kodlama işlerini halletmiş. Mersin için gönüllü yardımcı olurum arkadaşlara diyor. En azından kodlama yapabilen 15.7.4 kablomdan kendisi faydalanır diyerek geniş gönüllülük gösteriyor.Teşekkürler hocam. sizi de ekledim gönüllüler kervanına. s=drunkard

@UmuDo
Yapmayı bilmeyenler içinde kendim yapabildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Yapabiliyorum diyenler içinde orjinal ürünlerimi kullanmalarını sağlayarak gönüllüler kervanına girmeyi isterim

Yer : Mersin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yapmayı bilmeyenler içinde kendim yapabildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Yapabiliyorum diyenler içinde orjinal ürünlerimi kullanmalarını sağlayarak gönüllüler kervanına girmeyi isterim

Yer : Mersin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Umut hocam hoş geldiniz, foruma, Adana-Mersin-Osmaniye-Kahramanmaraş-Hatay olarak geniş bir buluşma yapmıştık. Bundan sonra kilerde sizleri de aramızda görmek isteriz.

Umut hocam hoş geldiniz, foruma, Adana-Mersin-Osmaniye-Kahramanmaraş-Hatay olarak geniş bir buluşma yapmıştık. Bundan sonra kilerde sizleri de aramızda görmek isteriz.
Şu buluşmayı bide Yaz aylarında yapın da Katılma şansımız olsun :)   Çukurova Buluşması güzel olur 

@Ender Vallahi Ender Hocam ben Adana buluşmasını organize ettim, çok keyifli saatler geçirdik, çukurova buluşması olunca herkesi hep Adana'ya çağırıyorsun denilmesin diye beklemedeyim, Mersine gidebiliriz bu kez? yoksa yaz başında havalar aşırı ısınmadan güzel bir buluşma olsa şahane olacak.

@Ender Vallahi Ender Hocam ben Adana buluşmasını organize ettim, çok keyifli saatler geçirdik, çukurova buluşması olunca herkesi hep Adana'ya çağırıyorsun denilmesin diye beklemedeyim, Mersine gidebiliriz bu kez? yoksa yaz başında havalar aşırı ısınmadan güzel bir buluşma olsa şahane olacak.
Ben yaz aylarında genelde Memleketim K.maraş Andırın da oluyorum haftada 1-2 defa iş ve gezi için Adana da oluyorum. araısar Osmaniye ,K.maraş ve Mersin dede bulunuyorum her bir ilde hem çok sayıda akrabam hemde dostlarım var. denk gelirse yaz aylarına bir buluşma oralarda olursam mutlak katılırım. bakalım hayırlısı inşallah. 2-3 seneye zaten oralara kesin dönüş yapmayı da kafama koydum.... yeter artık diyorum bazen gurbette :)  

Bence yılda bir iki sefer kahramanmaraş ta oluyorum denk gelirse katılmak isterim. Hem maraş ın mangal partisi öyle böyle olmaz hiçbir yerde o tadı bulamazsınız hemde insanı on numaradır.23 mayısta ordayim İnşallah.

Tabikide hocam katılırım 

@Ender@brkylmz@UmuDo Sizlerinde katılımı olan, güzel bir çukurova buluşmasını iple çekiyorum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

inşallah olur birgün ☺

One Life Live it.!!!

Slm arkadaşlar ben de Ankara daki ve Tokattaki  arkadaşlara yardımcı olabilirim. 

Geri
Üst Alt