- İsim
- Yunus Emre
ben samsundayım kablomda yok :000073-medium:
Yapmayı bilmeyenler içinde kendim yapabildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Yapabiliyorum diyenler içinde orjinal ürünlerimi kullanmalarını sağlayarak gönüllüler kervanına girmeyi isterimOrhan Hoca dedi:Umut hocam aracının kodlama işlerini halletmiş. Mersin için gönüllü yardımcı olurum arkadaşlara diyor. En azından kodlama yapabilen 15.7.4 kablomdan kendisi faydalanır diyerek geniş gönüllülük gösteriyor.Teşekkürler hocam. sizi de ekledim gönüllüler kervanına. s=drunkard
@UmuDo
Yarınki buluşmaya bekliyorum hala, kapımız her zaman açıkerende var orhan abi onu bekliyom :000043-medium:
Umut hocam hoş geldiniz, foruma, Adana-Mersin-Osmaniye-Kahramanmaraş-Hatay olarak geniş bir buluşma yapmıştık. Bundan sonra kilerde sizleri de aramızda görmek isteriz.Yapmayı bilmeyenler içinde kendim yapabildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Yapabiliyorum diyenler içinde orjinal ürünlerimi kullanmalarını sağlayarak gönüllüler kervanına girmeyi isterim
Yer : Mersin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu buluşmayı bide Yaz aylarında yapın da Katılma şansımız olsun Çukurova Buluşması güzel olurUmut hocam hoş geldiniz, foruma, Adana-Mersin-Osmaniye-Kahramanmaraş-Hatay olarak geniş bir buluşma yapmıştık. Bundan sonra kilerde sizleri de aramızda görmek isteriz.
Ben yaz aylarında genelde Memleketim K.maraş Andırın da oluyorum haftada 1-2 defa iş ve gezi için Adana da oluyorum. araısar Osmaniye ,K.maraş ve Mersin dede bulunuyorum her bir ilde hem çok sayıda akrabam hemde dostlarım var. denk gelirse yaz aylarına bir buluşma oralarda olursam mutlak katılırım. bakalım hayırlısı inşallah. 2-3 seneye zaten oralara kesin dönüş yapmayı da kafama koydum.... yeter artık diyorum bazen gurbette@Ender Vallahi Ender Hocam ben Adana buluşmasını organize ettim, çok keyifli saatler geçirdik, çukurova buluşması olunca herkesi hep Adana'ya çağırıyorsun denilmesin diye beklemedeyim, Mersine gidebiliriz bu kez? yoksa yaz başında havalar aşırı ısınmadan güzel bir buluşma olsa şahane olacak.
Tabikide hocam katılırımUmut hocam hoş geldiniz, foruma, Adana-Mersin-Osmaniye-Kahramanmaraş-Hatay olarak geniş bir buluşma yapmıştık. Bundan sonra kilerde sizleri de aramızda görmek isteriz.
Hocam aramıza Hoşgeldiniz. Gönüllü olarak yazalım o ZamanSlm arkadaşlar ben de Ankara daki ve Tokattaki arkadaşlara yardımcı olabilirim.