Heisenbberg
Üye
- İsim
- Talha
Rica ederim hocam. Gönül isterdi daha uzun vakit geçirsek daha güzel bir ortamda Yaza artık inşallah.Malum bu hafta sonu bakıma gittim sağolsun @yusuf hocamla önceden konuştuk ben işlerimi hallettim ve koyuldum yola buluştuk falan istediğim özellikleri açtı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Öncelikle foruma hoş geldiniz. İzmirde yok galiba. Olurda kablo alırsanız kendiniz yapabilirsiniz ama biz her türlü yardıma hazırız.İzmirde bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek varmıdır?
çok teşekkürler keyifli forumlar herkese,ilginize için sağolunÖncelikle foruma hoş geldiniz. İzmirde yok galiba. Olurda kablo alırsanız kendiniz yapabilirsiniz ama biz her türlü yardıma hazırız.
en kısa zamanda. çalışmalar başladıender hoca en iyisi biz bir buluşma yapalım orhan hocada geliyormuş vesile olur ...
en hızlısın dan bir organizasyon trabzonda
Cumartesi günü Ankara buluşmamız var hocam atlayın gelin ne istiyorsanız açalımKayseri'den yolu geçecek olan arkadaş olursa bekleriz!! zira yardımcı olacak kimse yok sanırım
Yolunuz Sivas'a düşerse mesaj atmanız yeterliKayseri'den yolu geçecek olan arkadaş olursa bekleriz!! zira yardımcı olacak kimse yok sanırım