Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

@erkanz teşekkür ederim hocam hayırlı günler diliyorum size ve tüm arkadaşlarıma

Malum bu hafta sonu bakıma gittim sağolsun @yusuf hocamla önceden konuştuk ben işlerimi hallettim ve koyuldum yola buluştuk falan istediğim özellikleri açtı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. 

Malum bu hafta sonu bakıma gittim sağolsun @yusuf hocamla önceden konuştuk ben işlerimi hallettim ve koyuldum yola buluştuk falan istediğim özellikleri açtı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. 
Rica ederim hocam. Gönül isterdi daha uzun vakit geçirsek daha güzel bir ortamda ;)  Yaza artık inşallah.

@yusuf

Aynen hocam aceleye geldi baya ama yinede yüz yüze muhabbet ettik azda olsa iyiydi yani. :)

İzmirde bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek varmıdır?

ender hoca en iyisi biz bir buluşma yapalım orhan hocada geliyormuş vesile olur ...

en hızlısın dan bir organizasyon trabzonda
emoji2.png
en kısa zamanda. çalışmalar başladı :)  

Kayseri'den yolu geçecek olan arkadaş olursa bekleriz!! zira yardımcı olacak kimse yok sanırım

Kayseri'den yolu geçecek olan arkadaş olursa bekleriz!! zira yardımcı olacak kimse yok sanırım
Cumartesi günü Ankara buluşmamız var hocam atlayın gelin ne istiyorsanız açalım :)

Ben adana ya ugradıgımda can hocamla bi kahve içtik 40 yıl hatrı olsun diye.. Bide beni araba özelliklerinide actı saolsun bu sayfanın güzel yönü bu dostluk bağı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben avrupa ürünü kablo aldım şuan burdaki kodlamaları yapıyorum daha yeniyim.
Mersin'deyim isteyen olursa iletişime geçip görüşebiliriz fakat tam hakim değilim kodlamaya 
İyi Günler golftutkusu olan kardeşlerim 

@fcsrn  Tamamdır Eren, Kayseriye yolun düşerse Bende beklerim inşallah. Güzel bir mantı yeriz :)

Geri
Üst Alt