Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Ben Adıyaman Gölbaşında ikamet ediyorumda yakın illerden Gaziantep olur K.Maraş olur Malatya olur gizli özelliğini açtıracağım bana yardımcı olacak var mı [emoji4]
Hocam nurdagindayim kablo var elimden geldigince yardimci olurum

Dostlar Ankara'da bu hafta içi gizli özellikleri açma konusunda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı? Birde  @Ender hocam bayramda Trabzon'da mısınız, müsaitseniz yanınıza uğrayabilirim bu konuda :)  

Dostlar Ankara'da bu hafta içi gizli özellikleri açma konusunda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı? Birde  [mention=208]Ender[/mention] hocam bayramda Trabzon'da mısınız, müsaitseniz yanınıza uğrayabilirim bu konuda [emoji4] 
Çağlar Hocam Artık yeni ikametgâhım Alanya [emoji1] Bayramda değilde Eylülün ilk haftası Trabzonda Olacağım inşallah. Ne gerekirse yaparız sıkıntı yok

@caglar_61 hocam bu hafta demişsiniz ancak bayram sonrası Ankara'daysanız yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Glf

Arkadaşlar merhaba Gebzedeyim ismim emre 2014 dizel golf alalı 10 gün oldu bugün bir arkadaşım kodlamadan bahsetti araştırınca foruma ulaştım özellik açma konusunda Kocaeli ya da İstanbul'da yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt