Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Arkadaşlar merhaba Gebzedeyim ismim emre 2014 dizel golf alalı 10 gün oldu bugün bir arkadaşım kodlamadan bahsetti araştırınca foruma ulaştım özellik açma konusunda Kocaeli ya da İstanbul'da yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
Aramıza hoşgeldiniz, @yusuf Abi yardımcı olabilir İstanbul için, veya beklerim derseniz bende bayramdan sonra orada olacağım, Yusuf Abi Güngöre tarafında, ben maltepe, size hangisi uyarsa. 

Çok teşekkür ederim şaşırdım bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum. Maltepe daha uygun olur bayramdan sonra için müsaitliğini bildirirsen gelebilirim çok teşekkür ederim şimdiden numaramı paylaştım mesaj atman yeterli iyi geceler

Çok teşekkür ederim şaşırdım bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum. Maltepe daha uygun olur bayramdan sonra için müsaitliğini bildirirsen gelebilirim çok teşekkür ederim şimdiden numaramı paylaştım mesaj atman yeterli iyi geceler
Rica ederim. :)  

Bayramın 3 veya 4. günü yola çıkacağım, o hafta içi halledebiliriz size de uyarsa. Whatsapptan mesaj atıyorum kaydedersiniz sizde. 

Arkadaşlar merhaba Gebzedeyim ismim emre 2014 dizel golf alalı 10 gün oldu bugün bir arkadaşım kodlamadan bahsetti araştırınca foruma ulaştım özellik açma konusunda Kocaeli ya da İstanbul'da yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
İstanbul güngören de oturuyorum hocam. Yolunuz düşerse yardımcı olurum

Çok teşekkür ederim Eren arkadaşımla sözleştik çok sağolun

@fcsrn Eren hocam bende Bostancı / Maltepe arasındayım bende gelsem çok rahatsızlık vermiş olur muyum ? 

@fcsrn Teşekkürler ! Haberleşelim :)  Herkese şimdiden Hayırlı Bayramlar ... 

Vag Com kablom var. Zmanım elverdiği ölçüde KKTC de yardımcı olabilirim  :000043-medium:

Merhaba arkadaşlar öncelinle böyle bir organizasyon için teşekkürler. İstanbul Avrupa yakasında 2015 seat leon aracımda 2-3 özelliği açmak istiyorum ancak pek bilgim yok Avrupa yakasında olan bi arkadaşla sohbet muhabbet ederek bu işlemde bana yardımcı olacak biri var mi acaba ?

Merhaba arkadaşlar öncelinle böyle bir organizasyon için teşekkürler. İstanbul Avrupa yakasında 2015 seat leon aracımda 2-3 özelliği açmak istiyorum ancak pek bilgim yok Avrupa yakasında olan bi arkadaşla sohbet muhabbet ederek bu işlemde bana yardımcı olacak biri var mi acaba ?
İstanbul güngörende oturuyorum hocam. Müsait zamanda istediğiniz özellikleri açarım.

Estağfurullah Hocam, bayramdan sonra ki hafta maltepedeyim, haberleşelim. 

;)
Maltepe'de olduğunuzdan haberim olsa küçük buluşma düzenlerdik hocam. Benim de kodlama işleri yarım kaldı. Bu haftaya kadar ender'in bir üst sokağındaydım. s=bigstar

Maltepe'de olduğunuzdan haberim olsa küçük buluşma düzenlerdik hocam. Benim de kodlama işleri yarım kaldı. Bu haftaya kadar ender'in bir üst sokağındaydım. s=bigstar
Hocam bayramın 4.günü oradayım Allah tan bir şey olmazsa. Maltepe de olacağım yine, Ender bana 10 dk. 

İster bigün buluşup halledebiliriz ister buluşmaya katılmayı dişünürseniz orada da halledebiliriz. Size hangisi uyarsa. 

Hocam bayramın 4.günü oradayım Allah tan bir şey olmazsa. Maltepe de olacağım yine, Ender bana 10 dk. 

İster bigün buluşup halledebiliriz ister buluşmaya katılmayı dişünürseniz orada da halledebiliriz. Size hangisi uyarsa. 
Yardımınız için çok teşekkürler hocam. Buluşma olur fakat bundan sonraki buluşmalarda araç İstanbul'da olmadığından kodlama işi yine kalacak. &:  Bana 3. Kablo alma yolu göründü gibi.

Ordayken de her gün Ender'e gideyim gideyim dedim bir türlü fırsat olmadı. Arabanın tavan ampüllerini beyaz led yapmak için ampülleri alacaktım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt