Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Yardımınız için çok teşekkürler hocam. Buluşma olur fakat bundan sonraki buluşmalarda araç İstanbul'da olmadığından kodlama işi yine kalacak. &:  Bana 3. Kablo alma yolu göründü gibi.

Ordayken de her gün Ender'e gideyim gideyim dedim bir türlü fırsat olmadı. Arabanın tavan ampüllerini beyaz led yapmak için ampülleri alacaktım.
Kablo alırsanız da her türlü desteği sağlarız sıkıntı yok :)

Ankara dan yardımcı olacak arkadaş varsa bende görüşmek isterim

Tamam dır takipdeyim?

• Beğen
Tepkiler: MR
Bursa da da bir buluşma ayarlasak süper olcak İstanbul u sevmem ama keşke İstanbul da olsam her konuda yardım edebilecek abim ve kardeşlerim var...

Bursa da da bir buluşma ayarlasak süper olcak İstanbul u sevmem ama keşke İstanbul da olsam her konuda yardım edebilecek abim ve kardeşlerim var...
Bursa her zaman her konuda tabiri caizse cenazedir her zaman yaşadığım bir şey farklı forumlar aracılığıylada toplanalım dedik kimseden sonrasında ses çıkmıyor boşuna uğraşmayın derim hiç bir şey olmaz

Sayın kıdemliler bu konuda bir talep var sanki :)  napsak toplansak mı?

Biz onu kaçırdık Yusuf Hocam maalesef. Yeni üyeyim. 

Farklı konularda oluşturulmuş forum sayfalarına üyeliğim bulunmakta fakat bu kadar seviyeli insanların ve muhabbetin döndüğü ender sosyal mecraymış burası kısa zamanda gördüm? Ankarada da olursa katılmak isteriz

Biz onu kaçırdık Yusuf Hocam maalesef. Yeni üyeyim. 
Farklı konularda oluşturulmuş forum sayfalarına üyeliğim bulunmakta fakat bu kadar seviyeli insanların ve muhabbetin döndüğü ender sosyal mecraymış burası kısa zamanda gördüm? Ankarada da olursa katılmak isteriz
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Ankarada güzel bir kitlemiz mevcut. Yakın zamanda buluşur tanışırsınız

Ankara için bir buluşma tarihi ayarlayalım arkadaşlar.
1-2 güne buluşma yeri için öneri vs. Bir anket açmayı düşünüyorum. Aracınızın farklı olması önemli değil. Önemli olan araba tutkusuna sahip insanlarla bir araya gelmek.

• Beğen
Tepkiler: Glf

Geri
Üst Alt