Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Merhaba;

izmirde golf kullanicisiyim, izmirde yardimci olabilecek arkadasimla nasil iletisime gecebilirim?tesekkurler.

Merhaba;

izmirde golf kullanicisiyim, izmirde yardimci olabilecek arkadasimla nasil iletisime gecebilirim?tesekkurler.
Hocam öncelikle merhabalar.. Aramıza hoşgeldiniz..

Belirli aralıklarla yapılan toplantılar esnasında arkadaşlarımız yardımcı olabilir..

Whatsaap grubumuzda söz konusudur dilerseniz cep numaranızı bana yollarsanız size de oraya dahil edebilirim..

Kazasız belasız sürüşleriniz olsun..

Değerli Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Koray Hocam müsait olduğunda kimin yardımcı olabileceği konusunda yardımcı olabilir belki @mo_coco
Murat hocam slmlar..

Erkan hocamızında sanırım bebeği dünyaya geldi.. O yüzden kodlama konusunda biraz zamana ihtiyacımız olabilir..

Ama eminim ki erkan hocamda en kısa zamanda aramıza tekrardan dönüş yapacaktır.. Saygılar

Merhabalar,

İstanbul'da mümkünse Anadolu yakasında arabamda açılmasını istediğim 5-6 özellik için bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Ya da yaptığı işin arkasında duran ve problem yaşatmadan halledebilecek deneyimli bir firma önerisi olan var mıdır? (2016 model highline Golf 7) 

Merhabalar,
İstanbul'da mümkünse Anadolu yakasında arabamda açılmasını istediğim 5-6 özellik için bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Ya da yaptığı işin arkasında duran ve problem yaşatmadan halledebilecek deneyimli bir firma önerisi olan var mıdır? (2016 model highline Golf 7) 
Güngören gelebilirseniz yardımcı olurum hocam.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Bu tarafta kimse yok mu arkadaşlar, ya da vag kablo alabileceğim bir link te paylaşabilirsiniz
Manisa'da ücretsiz yapan ben de bulamadım Şans eseri bir buluşmaya katıldım ordaki bu işi yapan arkadaş ücretsiz yaparım demedi ben de üstelemedim Sadece aracı kapattığım da korna çalsa yeter bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaslar..

Ankaradan yardımcı olabilecek kimse yok mu ??

İyi akşmlar Bir hafta önce aldığım golf 7 1.4 tsi aracımla aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Ümraniye de oturuyorum yakınlarda bana yadımcı olabilecek arkadaş var mıdır?

Geri
Üst Alt