Teşekkür ederim kardeşim aynen öyle bu fiyatlarla istanbulda arabayı çıkarmaya korkar olduk. Döndüğünüz zaman haber ederseniz sevinirim. Bir çayımızı içer hemde tanışmış oluruzÖncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız, gönlünüzce sürüşler olsun inşallah. Bu yakıt fiyatlarıyla son kısmın gerçekleşmesi zor olsa da..
Ben de Ümraniye'de oturuyorum, şu an şehir dışındayım, bir sonraki hafta sonunda nasipse dönmüş olurum. Yardımcı olabilirim.
İnşallah, haftasonu hayırlısıyla görüşebiliriz.Teşekkür ederim kardeşim aynen öyle bu fiyatlarla istanbulda arabayı çıkarmaya korkar olduk. Döndüğünüz zaman haber ederseniz sevinirim. Bir çayımızı içer hemde tanışmış oluruz
Merhabalar arkadaşlar bende Anadolu yakası Maltepede oturuyorum, bende 3 hafta önce aldığım Golf 7 aracım için VAG kodları için yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum,@yusuf hocam, bir istanbul buluşması düzenlesek de bu konuda meraklı olan golf tutkunlarının dertlerine çare bulsak
zira bende onlardan biriyim, fakat tuzla'da oturuyorum. :000073-medium:
merhaba hocam. Güngören e yolunuz düşerse beklerimMerhabalar arkadaşlar bende Anadolu yakası Maltepede oturuyorum, bende 3 hafta önce aldığım Golf 7 aracım için VAG kodları için yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum,
hem tanışmış oluruz hem konuşuruz Golf de Volkswagen den..
Yusuf hocam teşekkürler, tersde kalıyor iş yoğunluğumdan dolayı anadolu yakasından bir arkadaş bakıyorum ama bulamazsam yada yolum düşerse sizinle irtibata geçerim..merhaba hocam. Güngören e yolunuz düşerse beklerim
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
güngören de yardımcı olurum hocamarkadaşlar merhaba, ben de beylikdüzü bölgesinde yardımcı olacak arkadaş arıyorum, araca rcd330 aldım geri kamera kodlu geldi fakat geri kamera olmadığı için her seferinde park sensörünü seçmem gerekiyor. standart olarak ops'nin kalmasını istiyorum. var mıdır civarda yardımcı olabilecek arkadaş?
Çukurova 'da olmazmisiniz?güngören de yardımcı olurum hocam
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Ocak sonu gibi geleceğim Hocam maltepeye. Biraz geç oluyor ama. Yazın 2 ay oradaydım 2 buluşma yaptık kaçırdınız sanırım.Merhabalar arkadaşlar bende Anadolu yakası Maltepede oturuyorum, bende 3 hafta önce aldığım Golf 7 aracım için VAG kodları için yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum,
hem tanışmış oluruz hem konuşuruz Golf de Volkswagen den..