Merhaba arkadaslar..
Ankaradan yardımcı olabilecek kimse yok mu ??
Arkadaşlar merhaba,Takipteyim
Çok teşekkürler.Arkadaşlar merhaba,
İş yoğunluğumdan dolayı fırsat bulma zor olabilir ama yine de yardımcı olmak isterim. Yalnız işyeri bilgisayarı yazılımı sildi, yanınızda bir pc ile gelebilirseniz OSTİM stadı arkasında işyerim.
Beklerim..
hangi şehirde yaşıyorsunuz hocamBu gizli özellikler hakkında bilgi alabilcegmiz ve eksik özellikleri actıra bilicegimiz güvenilir yer önerebilicek olan varmı ??
istanbul / ataşehirhangi şehirde yaşıyorsunuz hocam
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
ben avrupa yakasında güngörende oturuyorum hocam. Gelirseniz yardımcı olabilirimistanbul / ataşehir
@yusuf hocam, bir istanbul buluşması düzenlesek de bu konuda meraklı olan golf tutkunlarının dertlerine çare bulsakben avrupa yakasında güngörende oturuyorum hocam. Gelirseniz yardımcı olabilirim
çok teşekürler ilgin için tabiki gelirim hem tanışmış oluruz özelden yazıyorum numaramı musaitlik durumuna göre konuşalım..ben avrupa yakasında güngörende oturuyorum hocam. Gelirseniz yardımcı olabilirim
havalar biraz güzelleşsin hocamben avrupa yakasında güngörende oturuyorum hocam. Gelirseniz yardımcı olabilirim
Sent from my iPhone using [mention=2]yusuf[/mention] hocam, bir istanbul buluşması düzenlesek de bu konuda meraklı olan golf tutkunlarının dertlerine çare bulsak
zira bende onlardan biriyim, fakat tuzla'da oturuyorum.
@yusuf hocam desenize bahara kaldıhavalar biraz güzelleşsin hocam
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız, gönlünüzce sürüşler olsun inşallah. Bu yakıt fiyatlarıyla son kısmın gerçekleşmesi zor olsa da..İyi akşmlar Bir hafta önce aldığım golf 7 1.4 tsi aracımla aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Ümraniye de oturuyorum yakınlarda bana yadımcı olabilecek arkadaş var mıdır?