Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Merhaba arkadaslar..

Ankaradan yardımcı olabilecek kimse yok mu ??

Arkadaşlar merhaba, 

İş yoğunluğumdan dolayı fırsat bulma zor olabilir ama yine de yardımcı olmak isterim. Yalnız işyeri bilgisayarı yazılımı sildi, yanınızda bir pc ile gelebilirseniz OSTİM stadı arkasında işyerim.

Beklerim..

Arkadaşlar merhaba, 

İş yoğunluğumdan dolayı fırsat bulma zor olabilir ama yine de yardımcı olmak isterim. Yalnız işyeri bilgisayarı yazılımı sildi, yanınızda bir pc ile gelebilirseniz OSTİM stadı arkasında işyerim.

Beklerim..
Çok teşekkürler.

Aynı yoğunluk bende de var :)  Şu an yapayım desen gelemem zaten :D  Hafta içi çok zor :)  
Ama bir pazar günü geliriz alırız seni hem bir kafede otururuz hem de o işi hallede biliriz eğer istersen. 

• Beğen
Tepkiler: Glf
Bu gizli özellikler hakkında bilgi alabilcegmiz ve eksik özellikleri actıra bilicegimiz güvenilir yer önerebilicek olan varmı ??

ben avrupa yakasında güngörende oturuyorum hocam. Gelirseniz yardımcı olabilirim

Sent from my iPhone using [mention=2]yusuf[/mention] hocam, bir istanbul buluşması düzenlesek de bu konuda meraklı olan golf tutkunlarının dertlerine çare bulsak 
zira bende onlardan biriyim, fakat tuzla'da oturuyorum. 
havalar biraz güzelleşsin hocam

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

İyi akşmlar Bir hafta önce aldığım golf 7 1.4 tsi aracımla aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Ümraniye de oturuyorum yakınlarda bana yadımcı olabilecek arkadaş var mıdır?
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız, gönlünüzce sürüşler olsun inşallah. Bu yakıt fiyatlarıyla son kısmın gerçekleşmesi zor olsa da..

Ben de Ümraniye'de oturuyorum, şu an şehir dışındayım, bir sonraki hafta sonunda nasipse dönmüş olurum. Yardımcı olabilirim.

Geri
Üst Alt