Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Arkadaşlar merhaba,

manisada yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı acaba ?

Aracım muayeneden sinyal ve stop lambaları birlikte yanıp söndüğü için ağır kusurlu olarak geçemedi. Bu konuda bana yardım eden @kiyak7 (Tolga) arkadaşıma çok teşekkür ederim.

Aracım muayeneden sinyal ve stop lambaları birlikte yanıp söndüğü için ağır kusurlu olarak geçemedi. Bu konuda bana yardım eden @kiyak7 (Tolga) arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Hocam stoplarınız led miydi yoksa halojen mi?

birde Kodlama nasıldı örneğin kendi içinde çakarlı veya fasılalı vs şeklinde . bunlara açıklık getirirsek daha net  bilgilerle forumdaşlara katkıda bulunmuş olacağız. Teşekkürler  :'(

Halojende olsa ledli de olsa ağır kusurlu olarak geçiyor. Muayenede sıkıntı oluyor. Gitmeden önce mutlaka eski haline getirin. 

Arkadaşım ön, arka çakar, selektörde sis varken geçirdi muayeneden. Dediğim gibi memura kalmış bir şey. 

Bende amerikan parklar ve sellektörde sislerin yanması var ama sadece sıkıntı sinyal ve stop lambalarının birlikte yanması. Gerisi geçiyor.

Geri
Üst Alt