Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

arkadaşlar merhaba,

hafta sonu aracı muayeneye götürcem,

İstanbul Avrupa yakasında gizli özellikleri kapatmaya yardımcı olabilecek var mıdır?

yardımlarınızı bekliyorum :)

Cuma sabah muayenem var 1,2 tane gizli özellik var kapatmam lazım ankarada yardımcı olacak abi varmıdır....

Sa, abiler 2 arkadaş polo sahibiyiz. 2014 ve 2016 comfortline. araçlara kodlama hakkında yardımcı olabilecek abilerimiz, kardeşlerimiz varsa istanbul anadolu yakasında oturalım bi çay kahve tatlı sohbet muahbbet etmek isteriz.

@Cersahin (Çağatay) --> İstanbul Kadıköy

@kiyak7 (Tolga) --> İstanbul Bostancı ve çevresi 

@Onurd7 (Onur) --> İstanbul Anadolu Yakası (Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy civarında)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MSE abi rica etsem iletişim kurabilir miyiz ? Bende konyadayım yardımcı olursan çok sevinirim.

izmir narlidere tarafinda gizli ozellik ve far sensoru montaji icin yardimci olacak arkadas var mi acaba??

@MuratBinaoglu  muayeneden geçmediğini bir arkadaş söylemişti ve onu geri göndermişler, kapatıp tekrar geri muayeneye girmişti.

sanıyorum forumda da başına gelen olmuştur, bende riske atmamak için kapatıp gitmek istiyorum

izmir narlidere tarafinda gizli ozellik ve far sensoru montaji icin yardimci olacak arkadas var mi acaba??
İzmir gaziemir deyim hocam. Yardımcı olabilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@kiyak7 hocam maltepede oturuyorum eğer vakit bulursan kahve ısmarlamak isterim 

@rsimsek hocam bende golf 2016 highline var yardım edebilir misin bana 

Geri
Üst Alt