Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın, uzun süre memlekette olunca mesajı geç görebildim. Halen yardım gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışırım. Ümraniye çarşıya yakın, Atatürk Mah. muhtarlığı yakınındayım.
Aracı 2. el yeni aldım. 2015 model 110 hp comfortline modeli. Antalya da yardımcı olabilecek birileri var mıdır ? memleketim Isparta da fahiş fiyatlar istiyorlar.
Skoda Kodiaq aracım var(1.4 Tsi ACT Ambiante) , hevesle kablo da aldım(18.2 sürüm) ama daha önce kodlama tecrübem olmadığından sadece bağlanıp biraz baktım ama herhangi bir kodlama yapmadım. Müsait olduğunuzda yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer, nasıl yapıldığı konusunda bilgi sahibi olurum bende. Üsküdar'da oturuyorum. Size uygun bir yerlere de gelebilirim zevkle.
@OnurD7Onur hocam, müsait vaktinizde vagcom özellik açılması için yardımınızı rica edeceğim. Kablom mevcut. Siz uygun olduğunuzda haber verirseniz sevinirim. Teşekkürler tekrar.