Evet hocam, geçmiyorArkadaşlar çakarlı sinyal ve amerikan park var araçta ikisi de muayeneden geçmiyor değil mi?
Ben bir Yıl Kullandım değerli Hocam ayrıca Kavrama değişimi yaptığım dönemde de acıktı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım sorun yasayanida duymadım . Iyi ForumlarVagcom ile ACT modu acsak garantiyi etkiler mi?ecufast gibi yazilimlar nasil yapiyo farkli dimi vagcomdan.
Hocam güngörende ikamet ediyorum. Musait zamanda yardımcı olabilirimTaiwan çift U LED taktırdım. bu U ledlerin sürekli yanması için kodlama gerekiyormuş.. yardımcı olabilicek bir arkadaş var mıdır .. İstanbul Şirinevler ikamet ediyorum.
hocam benim yerim falan yok zaten işim bu değil. Yardımlaşma bizimkisi.@yusuf hocam valla süper olur. şöyle bir şey var akşam 7 de işten çıkıyorum. müsait olma durumunuz var mı. 8 gibi felan.
Edit: yusuf hocam şimdi telefonla arkadaşım aradı ve gelip arabayı alıp yaptırmaya götürecek tanıdığı yer varmış.. bugün hallolucak Allahın izniyle.. İlgin alakan için çok sağ ol. Ama bu iş için olmasa bile güngörende yerin varsa başka işler için yanına uğrayıp çayını içmek alışveriş yapmak isterim. saygılar.
Düşünmen yetti vallahi. halletti semtten arkadaşım. Çok sağ ol..hocam benim yerim falan yok zaten işim bu değil. Yardımlaşma bizimkisi.