Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Bursa’da çok kişiye ücretsiz olarak yardımcı oldum. Ama iyi niyeti su istimal eden insanlar malesef çok fazla sadece ücretsiz diye bir kere forumdan buluşma ayarlayıp foruma girmeyen çok insanla muhatap oldum. Kendi aracına yardımcı olduktan sonra eşini dostunu getirenlede çok denk geldim o yüzden bana göre belli başlı yardım kuruluşlarına bağış karşılığında bu işi yapmalıyız çok şükür herkesin durumu iyi. Bilmiyorum sizlerin düşüncesi nedir abiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli hocam maalesef insanımızda iyi niyeti suistimal etme,heves kırma,moral bozma gibi yetenekler çok var.Bu kodlama işi bilgi kafa işi.İnsanlar 100er bin tl lik arabalara binip maalesef bu işlerde cimrileşiyor.Bence bu işi dükkanda yapanlar kadar olmasada el hakkınızı alın.Öyle eş dost olayı artık bitti.Parayıda ya kendinize kullanın eğer istemiyorsanızda Yardım Kuruluşlarına değil çevrenizdeki ihtiyacı olan kişilere verin.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli hocam maalesef insanımızda iyi niyeti suistimal etme,heves kırma,moral bozma gibi yetenekler çok var.Bu kodlama işi bilgi kafa işi.İnsanlar 100er bin tl lik arabalara binip maalesef bu işlerde cimrileşiyor.Bence bu işi dükkanda yapanlar kadar olmasada el hakkınızı alın.Öyle eş dost olayı artık bitti.Parayıda ya kendinize kullanın eğer istemiyorsanızda Yardım Kuruluşlarına değil çevrenizdeki ihtiyacı olan kişilere verin.

Size göre bitmiş olabilir hocam. Bu forumda devam ediyor. 

Size göre bitmiş olabilir hocam. Bu forumda devam ediyor. 
Yusuf hocam ben sizin şahsınıza yada forum hakkında kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum aksine bu işi yapabilen kişilerin hakkını almasını gerektiğini yazdım neden beni yazınızla tersleme gereğini duyduğunuzu anlayamadım.

Yusuf hocam ben sizin şahsınıza yada forum hakkında kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum aksine bu işi yapabilen kişilerin hakkını almasını gerektiğini yazdım neden beni yazınızla tersleme gereğini duyduğunuzu anlayamadım.

Hocam hak ticari amaç ile yapan almalı haklısınız. Kötüye kullanan çok oluyor o konuda da haklısınız. Kötüye kullanmayan kişiler için bedava yaptığım kodlamalar sayesinde çok fazla güzel insan tanıdım. Kesinlikle sizi terslemiyorum. Düşüncenizde haklılık payı var. 

@Ömer Kahraman Ömer bey selamlar,

18.2 kablonuz hala var ise kodlama için sizinle görüşmek isteyeceğim.

Kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
ankarada yardımcı olabilecek var mı ekran aldım geri görüş kamerası kodlanacak kablom vardı ama bir sıkıntı oldu kodlayacağım kısıma bir türlü giremiyorum  :(

Arkadaşlar merhaba! İstanbul Bahçeşehir-Avcılar-Beylikdüzü taraflarında vagcom kodlama için yardımınıza ihtiyacım var. Kısa bir işlem için gerekli bu yardım; Arka stop ledlerin dimmwertini yükseltmem gerekiyor. Yardım için gönüllü bir forumdaş arıyorum :D

Arkadaşlar merhaba! İstanbul Bahçeşehir-Avcılar-Beylikdüzü taraflarında vagcom kodlama için yardımınıza ihtiyacım var. Kısa bir işlem için gerekli bu yardım; Arka stop ledlerin dimmwertini yükseltmem gerekiyor. Yardım için gönüllü bir forumdaş arıyorum :D
Güngören de hafta sonu musait zamanda yardımcı olabilirim.

merhaba arkadaşlar 15 gün önce golf 7 2015 dizel otomatik ile foruma katıldım. emeği geçen herkese teşekkür ederim çok şey öğrendim.

istanbul çamlıcadayım, aracıma cruise controllü direksiyon tuşu ve çerçevesini aldım lakin montajını yapacak birini tanımıyorum. yardımlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.

merhaba yusuf bey, bu işlem için bcm ye kablo falan çekiliyormu bilginiz varmı?

biraz arattım ama bişey bulamadım bu konuyla alakalı

Muğla/Marmaris/Bodrum taraflarında forumdan yardımcı olabilecek yada var ise bildiğiniz ücreti makabilinde yapabilecek eş dost akraba var mı :)

Geri
Üst Alt