Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

teşekkür ederim yarın arayıp sorayım ne diyecekler bakalım

@major24 selam acelen yoksa kablo siparişi vermiştim. kablo bana, bende bodruma geldiğimde hallederiz. 

S.a 2013 1.2 tsı comfortline araç ile araniza katıldım malesef görev sebebiyle bitliste bulunuyorum araca 7.5 led far ve kayar led stop istedim taiwan mali ve ayrıca bunları yaptıracağım biyer arıyorum bu kablo çekilmesi gerekiyormus bcm ye nasi olacak bilmiyorum kafamda deli sorular forumdayım bu saatte bana yardımcı olabilecek birileri var mı ücretli vs olması sorun değil??

selamlar, 2018 golf highline sahibiyim. ikinci j led i de aktifleyip sinyalle yanıp sönmesini sağlamak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında yardımcı olabiliecek var mıdır? syg.

selamlar, 2018 golf highline sahibiyim. ikinci j led i de aktifleyip sinyalle yanıp sönmesini sağlamak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında yardımcı olabiliecek var mıdır? syg.
Hocam ne yazık ki kodlama ile mümkün değil. Far içinin açılıp işlem yapılması gerekli.

@yusuf yanıt için teşekkürler, önceki gün önümde seyreden bi arkadaş belki de göstermek için yavaşlayıp arkamda kalınca farkettim, çok hoş görünüyordu :p

far açmaktan kastınız nedir, bunu uygulayan biyer biliyor musunuz?

@yusuf yanıt için teşekkürler, önceki gün önümde seyreden bi arkadaş belki de göstermek için yavaşlayıp arkamda kalınca farkettim, çok hoş görünüyordu :p

far açmaktan kastınız nedir, bunu uygulayan biyer biliyor musunuz?
Hocam far Camı açılıp işlem gerekli. Far tasarım merkezi gibi yerler yapıyor.

Selamlar herkese, 

Daha önceki Golf maceralarım sonları geçen hafta itibariyle Passat aracımı almış bulunuyorum. Aracı ikinci el aldığım için benden önceki sahibi bazı kodsal değişiklikler yapmış. Bunların orjinallerine çevrilmesi için forumdan bir arkadaşımız bana kablosuyla destek olabilir mi? Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye, Maltepe, Ataşehir, Kartal, Pendik civarı olursa mükemmel olur.

Hangi kodlamaları yapmak ya da değiştirmek istiyorsunuz? 2017 model ve altıysa bildiğim ve bulabildiklerimle Ümraniye'de yardımcı olabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Gökhan Bilgin (Gökhan)-->Bursa. 
Hocam Berlin'de yaşıyorum. Bursa'ya geldiğimde yanına uğrarım =) 
Bİde bi sorum olacak hazır konuyu bulmuşken...Şu OBDEleven Kodlamada işe yarıyor mu bilginiz varmı ?

https://obdeleven.com/de/startseite/22-obdeleven-geraet-einfachem-ring-entfernen-0725423005189.html
Tabi hocam beklerim
işe yaramaz diye biliyorum ama diğer arkadaşlarda bakıp fikirlerini yazacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@rsimsek hocam 2017 nisan çıkışlı araç. Amerikan parkların kapatılması, sinyalle zıt yanan ledlerin orjinal haline getirilmesi, Bazı logoların orjinal haline getirilmesi, kadran selamlamanın iptal edilmesi gibi işler var. Sizin için de uygunsa çok memnun olurum.

İşe yarar hocam. Lakin vcds ye göre daha pahallı.
Türkiye'de ki ultimate'nin fiyatı 260TL Yurtdışındaki fiyatı benim için uygun (130€) eğer gerçekten birebir işe yarıyorsa yani kodlama falan yapılabiliyorsa,alacağım sadece sizden işe yarayıp yaramadığı konusunda fikir almak istedim.

Geri
Üst Alt