Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

@agacmalzeme kardeşim bu cijhaza 80 tl ye anlaştık aracım 2013 kasım çıkışlı. ben bu vag com işini öğrenmeye çalışıyorum şimdilik işimi görür zannediyorum hem baktım bu fiyata daha uygunu yok. ama ben alırken neyine dikkat edip alayım bilmiyorum. 2. el olduğu için elimizde patlmasın.

Ankarada gizli özellik açmaya yardım edebilecek arkadaş varmıdır forumda. Golf 7 2014 TDI comfortline.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ankarada yarın için kodlama yapacak arkadaş varmı, ozel den telefon alabilirim

Otomatik güncellemeyi kapatıp internet açıkkende kullanabilirsiniz.

Manisa veya İzmir'de yardımcı olabilecek varsa mesaj atabilir mi? Araç 2018 1.6 tdi dsg highline

50 TL verdik yaptırdık vagcom konusunda yardımlaşma az sanırsam.

Alanyada var mı ücretsiz nokta [emoji4]
Merhaba Hocam.
Mesaj da attım özelden ilk fırsatta yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50 TL verdik yaptırdık vagcom konusunda yardımlaşma az sanırsam.
Değerli Hocam yardımlaşma az sayılmaz lakin Tr deki vagcom a özel neredeyse tüm kodlamalar forumumuz sayesinde tanındı bilindi. Lakin Gönüllü olarak yardımcı olmak isteyen dostlarımız içinde konu başlığı açıldı. Insanların çalışma hayatı ve aile hayati olduğunu unutmamak lazım.yine belirtmekte fayda varki Gönüllülük esastır. Sizler ücret karşılığı yaptirmişsiniz fakat bu forumda binlerce kodlama ücretsiz yapılmıştır son zamanlarda ilgilenen arkadaşlarımız müsait olmayabilir biride bensem . Müsait zamanımızda tüm dostlarımıza gönülden bu işi yaptık . Selam eder iyi Forumlar Dilerim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa’da çok kişiye ücretsiz olarak yardımcı oldum. Ama iyi niyeti su istimal eden insanlar malesef çok fazla sadece ücretsiz diye bir kere forumdan buluşma ayarlayıp foruma girmeyen çok insanla muhatap oldum. Kendi aracına yardımcı olduktan sonra eşini dostunu getirenlede çok denk geldim o yüzden bana göre belli başlı yardım kuruluşlarına bağış karşılığında bu işi yapmalıyız çok şükür herkesin durumu iyi. Bilmiyorum sizlerin düşüncesi nedir abiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt