Bende aynı şekilde Adana ve Mersinde VAS 5054 ü olan var mı?vagcom değil ama buradan sorayım dedim, Ankara ya da İzmir de 5054a paylaşabilecek ya da kiralayacak var mı?
Hocam merhaba,yasaklarda sizinle mesajlaşmıştık Ankara'da yardımcı olabileceğinizi söylemiştiniz.Ne zaman musaitsiniz,yardımcı olabilir misiniz?Hocam yardımcı olmak isterdim fakat mesai bitişiyle yasak saati başlaması arasında pek vakit kalmıyor yasak saati ileri alınınca yardımcı olabilirim
hatırladım hocam. gün içerisinde çalışma şartları sebebiyle boşluğum olmuyor malesef. akşam da malum yorgunluk sebebiyle pek kımıldayamıyorumHocam merhaba,yasaklarda sizinle mesajlaşmıştık Ankara'da yardımcı olabileceğinizi söylemiştiniz.Ne zaman musaitsiniz,yardımcı olabilir misiniz?
Benim de hafta içi çok farklı değil aslında ,haftasonu da olabilir size uyarsa,ne kadar zaman alıyor bilemiyorum ama...hatırladım hocam. gün içerisinde çalışma şartları sebebiyle boşluğum olmuyor malesef. akşam da malum yorgunluk sebebiyle pek kımıldayamıyorum
uygun bi haftasonu haberleşelim o halde hocam. şu gün yaparım diye söz veremiyorum malesef yine. haftasonu da çalışma devam ediyor çünküBenim de hafta içi çok farklı değil aslında ,haftasonu da olabilir size uyarsa,ne kadar zaman alıyor bilemiyorum ama...
Nasıl uyarsa size,ara ara rahatsız ederim o zaman.uygun bi haftasonu haberleşelim o halde hocam. şu gün yaparım diye söz veremiyorum malesef yine. haftasonu da çalışma devam ediyor çünkü
Artık Samsun'daym isteyene yardımcı olurum kabloyu kullanır sıkıntı olmazSelam. Yazlari oradayiz.