Bu 15.7.1 kurulum dosyasını gördüm işine yararsa Bu linkteki dosyayı indirip dene istersen.Merhaba,
Elinde VCDS 157 ile uyumlu program kurulum yazılımı olan varsa paylaşabilir mi?
Kabloyu arkadaşımdan aldım ama set up i bulamadı.
Teşekkür ederim, link çalışıyor ama aşağıdaki gibi uyarı alıyorum. İşletim sistemi Windows 10.Bu 15.7.1 kurulum dosyasını gördüm işine yararsa Bu linkteki dosyayı indirip dene istersen.
Kablo Araca bağlı mı? Status: Not plugged into Car (Araca takılı değil) diyor.Teşekkür ederim, link çalışıyor ama aşağıdaki gibi uyarı alıyorum. İşletim sistemi Windows 10.
Internette kayda değer bir çözüm bulamadım.
Led yanıyor, bağlantıda sıkıntı olduğunu o yüzden düşünmedim.Kablo Araca bağlı mı? Status: Not plugged into Car (Araca takılı değil) diyor.
Her iki bağlantı noktalarını inceleyin araca bağlı olduğunu algılamıyor. Aracı çalıştırmadan yarım kontakta iken test edin.Led yanıyor, bağlantıda sıkıntı olduğunu o yüzden düşünmedim.
Yarım kontak ya da çalışır şekilde de denedim.
Ama hep bu uyarıyı verdi.
Ankara’da olsaniz hallederdik hocam.Merhaba.
3 gün önce Golf 8 aldım. Araçla beraber bu forumu keşfettim. Daha önce kullandığım arabamda gizli özellik açtırmıştım. Golf 8’im içinde arka park lambalarının gündüz yanması, ek yakıt göstergesi ve soft açılan ambiyans aydınlatma gibi özellikleri açtırmak istiyorum.
Ancak konuyla ilgili çok bilgim yok. Gizli özellik açtırma ve Vagcom kodlama aynı şeyler mi oluyor?
Bu özellikleri İzmir’de ya da İstanbul’da açabilecek bir yer ya da kişi var mı? Ben Manisa’da bir yer buldum, 400₺ fiyat verdi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler.