Slytheron
Yeni Üye
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Araç şuan İzmirde, İstanbul’a gelince sizle iletişime geçebilirim. iletişim bilgilerinizi DM olarak atar mısınız?Obdeleven cihazla istanbul ümraniye yardimci olabilirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Araç şuan İzmirde, İstanbul’a gelince sizle iletişime geçebilirim. iletişim bilgilerinizi DM olarak atar mısınız?Obdeleven cihazla istanbul ümraniye yardimci olabilirim.
Gökhan bey size özel mesaj atamıyorum. Uygun olduğunuzda bakabilir miyiz?Obdeleven cihazla istanbul ümraniye yardimci olabilirim.
Ulaşmaya çalışıyorum size.Gökhan bey size özel mesaj atamıyorum. Uygun olduğunuzda bakabilir miyiz?
20’den az mesaj olduğu için konuşmayı görüntüleyemiyorum. Numaramı paylaşayım sizleUlaşmaya çalışıyorum size.
banada vas lazım. passat var hala hız sabitleyiciyi çözemedik...İstanbulda vas5054 cihazı olan yardımcı olabilecek arkadaş aranıyor
vas olsa da çözemezsin hocam. Lisans gerekli.banada vas lazım. passat var hala hız sabitleyiciyi çözemedik...
@İlker34Arkadaşlar merhaba,
Bu kablo işlerini pek çözemedim, anlayamadım da benim de yaptırmak istediğim bir iki ayarlama var. İstanbul / üsküdar, kadıköy, beykoz vs anadolu yakasında yardım alabileceğim ya da tavsiye edebileceğiniz birisi varsa ;
-amerikan park
-kadran selamlama
-4-5'li sinyal
bu işlemler konusunda yardım almak isterim.
@İlker34 Üstad, size dm atamıyorum sanırım. Nasıl iletişime geçebiliriz?@İlker34
Arkadaş cümleten merhaba eski bir golf yeni bir Leon kullanıcısı olarak aracımda amerikan park aydınlatması sürekli açık şekilde kodlanmış. spor sürüş moddunda olacak şekilde açılma durumunu kodlama yapabileceğimiz Ankara'dan yardımcı olabilecek birisi var mı Araç 2015 model Leon FR