Aynen öyle hocam.@yusuf aracıma cam kırılıp içeriden kapıların açılması durumunda kesikli olarak korna çalmasını sağlayacak kodlamayı yaptırmak istiyorum.bunun kodlaması forumda var. Ama şimdi değişti bunu adaptasyondan mi yapmak mi gerekli olacak
Forumda güncel vag Com kablosu konusu var hocam.@yusuf hocam selamlar, golf 6 2012 pulse için vagcom kablosu alacağım ancak çok fazla seçenek çıkıyor, can, hex vb. şeyler yazıyor kabloda. bana bir kablo önerebilir misiniz acaba aliexpressten ? şimdiden teşekkür ederim.
Eski haline getirdim dediklerinizi dönüp tekrar bi kontrol edin, bazen kodu kabul etmeyebiliyor. Büyük ihtimalle siz cent. Electric de değişiklikler yaptınız.Evet tamda onları unuttum bir kaç şeyi eski haline getirdim ama olmadı yine aynı
Hocam Mehmet arkadaşımıza yazdım ben. Sağolsun cevapsız bırakmadı. Onunda bu konu hakkında pek fikri yokmuş anahtarının pili bitmiş olabilir mi diye sorduEvet onları eski hale getirdim şimdi hiç kapılar kilitlenmiyor açılmıyor aynı şekilde bagaj içerdende açılmıyor