Hocam bu şekilde adaptasyondan yaptığınız kodlamaları geri alabilirsiniz,fakat long coding kısmındaki yaptığnız TİK'leri sanırım kendiniz manuel olarak kaldırmanız gerekecek diye biliyorum.Merhaba aracima yaptığım kodlamalari geri almak zorundayim muayneye girmem gerektigi icin. Tum yaptığım islemleri tek tek geri almaya calismaktansa eski yedegimdeki coding kismini suanki coding kismina yazsam bu sekilde ilk yedek aldigim zamanki ayara geri doner mi ?Ekli dosyayı görüntüle 27365
mesela bu ilk kodlama yapmadan onceki aldigim central electric kodu. Bunu kopyalayip yapistirabilir miyim ?
simdiden tesekkurler
Net bir bilgim olmadi fakat isimi gordum. 3 ay once muayneye gitmeden bir gun once oturdum yaptigim kodlamalari geri aldim . 10 dkmi falan almisti sonra tekrar kodladim muayne gecince@oguzkaanvolkan hocam bu konu hakkında bilgi sahibi oldunuzmu
Long codingteki her bitteki tik i ekledigimizde veya kaldirdigimizda yukarda paylastigim fotodaki yedekteki coding degisiyor. Yani o coding i alip long coding yazan yere yapistirabiliriz aslindaHocam bu şekilde adaptasyondan yaptığınız kodlamaları geri alabilirsiniz,fakat long coding kısmındaki yaptığnız TİK'leri sanırım kendiniz manuel olarak kaldırmanız gerekecek diye biliyorum.
Hocam arkadaşın bahsettiği gibi, aldığınız yedekteki kodu, 09 kanalındaki Coding kısmına yapıştırıp Enter a bastıktan sonra doit yapacaksınız. Eğer bahsettiğimiz gibi 09 kanalı komple o koda bağlı ise tüm ayarlarınız yedeği aldığınız güne dönecektir.@Recep Gül hocam adabdasyon kısmını nasıl eski haline döndürebilirim 09 kanalı geri döndürmek istiyorum aynı şekilde yedek almıştım hangi aşama da geri yüklerim
ayrıca bu cihaz için geri görüş kamerası kodlaması nasıl yapabilirim
teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 15776