değerli Hocam,umut_oem dedi:Merhaba Arkadaslar,( ingilizce klavye icin kusura bakmayin)
Bende aracimi Mez oto dan aldim, ST aracin pazar gecesi elimizde olmasini bekliyoruz , eger gelirse arac alimi pesin oldugu icin pazartesi aksami yetistirabiliriz dedi.(kredi isl. felan yok onu kastetti sanirim). Malum sali gunu de 19 mayis.
cok tesekkur ederim hosbulduk.silvershadow dedi:değerli Hocam,Merhaba Arkadaslar,( ingilizce klavye icin kusura bakmayin)
Bende aracimi Mez oto dan aldim, ST aracin pazar gecesi elimizde olmasini bekliyoruz , eger gelirse arac alimi pesin oldugu icin pazartesi aksami yetistirabiliriz dedi.(kredi isl. felan yok onu kastetti sanirim). Malum sali gunu de 19 mayis.
Hayırlı olmasını dilerim.
aramıza hoş geldiniz.
bende cuma gunu 88 lira odeyip vekaleti bayiye faxladim.Gökhan dedi:Vekalet için az önce 98 lira ödedim bilginiz olsun
bu sabah ST ile gorustum, arac ekranda stoklarimizda gozukuyor bu gece veya yarin gece bayiye gelir persembe veya en gec cuma teslim ederiz diye bilgi verdi.reko dedi:şu an efesanda gemi vw leri indiriyor..bakalım kimlerinki geldi..
Aynen bende görüştüm bu hafta içi en geç cuma alıyoruz hayırlısıyla..umut_oem dedi:bu sabah ST ile gorustum, arac ekranda stoklarimizda gozukuyor bu gece veya yarin gece bayiye gelir persembe veya en gec cuma teslim ederiz diye bilgi verdi.şu an efesanda gemi vw leri indiriyor..bakalım kimlerinki geldi..
siz hangi bayiden aldiniz ? aracin ozellikleri nedir ?Gökhan dedi:Aynen bende görüştüm bu hafta içi en geç cuma alıyoruz hayırlısıyla..bu sabah ST ile gorustum, arac ekranda stoklarimizda gozukuyor bu gece veya yarin gece bayiye gelir persembe veya en gec cuma teslim ederiz diye bilgi verdi.şu an efesanda gemi vw leri indiriyor..bakalım kimlerinki geldi..
arac dsg mi? Fiyat olarak neye geldi acaba ? benimde 1.2 comf. tsi dsg-tungsten gri-surus konfor pkt. doseme siyahGökhan dedi:Mez oto - florya , 1.2 comf. - kurşun gri - sürüş konfor - ışık paketi - kum beji koltuk
Yok benim manuel.. 60 a geliyor. Sizin ki kaça geldiumut_oem dedi:arac dsg mi? Fiyat olarak neye geldi acaba ? benimde 1.2 comf. tsi dsg-tungsten gri-surus konfor pkt. doseme siyahMez oto - florya , 1.2 comf. - kurşun gri - sürüş konfor - ışık paketi - kum beji koltuk