Yoldaki araç durumu

Redline dedi:
bazı arkadasların 50 gün bazılarının 3 ay beklemesi ile ilgili daha önce diğer forumda yazdığım mesaja bugün başka bir forumdan teyit geldi..VW çalışanı oldgunu iddia eden sahış doğus otoya bayilerin ayda 2 kere sipaiş geçtiğini soyledi  buda 20 gunde birmiş..siz atıyorum bu sipariş gununden onceki gun verirseniz sanşlısınız aracınız 2 ayda gelir eger o gunu 1 gun bile geçirirseniz sipariş nosu almak için bile 20 gun beklersiniz..bazılarının sipariş nosu almasının gecikmesi bu yüzden..donanımhaberde bir arkadas 15 gündür sipariş nosunu bekliyordu ..buyuk olasıkla arkadas sipariş gününden sonraya denk gelmiş..bu arada fabrrika temmuzda 12-20 gunluk bakıma girecek ..su ara sipariş veren agustosta ancak alır aracını..
Benim aracı geçen hafta bugün sipariş verdim sipariş no cuma verildi teslimat 20 temmuz yada 1 hafta önce dediler benimkide sarkar mı acaba ?
yetişir sanırım..temmuz sonu ancak..

SATURNUS2015 dedi:
bana cuma teslim dediler . Sizinde cuma mı
ben normalde bugun eft yapicaktim ama bankada sorun cikti, yarin eft islemini gerceklestirecegim sabah erkenden, ST cuma felan demedi ama , kredi islemleri felan olmayacagindan ve forumdaki arkadaslarin demesine gore aksama yetisir diye dusunuyorum. Aslinda yarin ogleden once firsat bulup  arabiyi gormeye MEZ oto ya gidebilsem iyi olacak.
işte en heyecanlı yeri bu an. asla unutamayacağın. o koca canavarı, tasarım harikası makineyi galerinin içinde gözüne büyükce gelmesi ve gıcır gıcır.

ST anlatıyordu bu şöyle bu böyle. yeter anlatmayın ben biliyorum zaten dedim.
Valla siz boyle konustukca daha da heyecanlaniyoruz hocam :- )

Sizler sayesinde galiba bende ST ne ayni cevabi verecegim :- )

Hocam Florya'da  ters bir yer arabasiz oraya gitmek dert bakacaz artik.bir aksilik olmazsa cuma orada bulusabiliriz saatlerimiz uyarsa .

Evet beyler temmuzda gelicek araçlar motor update li gelicek benim aracım temmuz 15 teslim edilecek ST sordum 1.2 ler 105 ten 110 ps oluyor bilginize.

Birde 5 beygir fark okadar fark edilir birşeymi  :)

Redline dedi:
Evet beyler temmuzda gelicek araçlar motor update li gelicek benim aracım temmuz 15 teslim edilecek ST sordum 1.2 ler 105 ten 110 ps oluyor bilginize.

Birde 5 beygir fark okadar fark edilir birşeymi  :)
5ps yi hiç kimse farketmez bence.

Selamlar,

Kapora >> 24 Nisan

Sipariş üreticiye iletildi >> 6 Mayıs

Üretime Planlandı >> 21 Mayıs

...

Tahmini teslim >> temmuz sonu

alper32 dedi:
Selamlar,

Kapora >> 24 Nisan

Sipariş üreticiye iletildi >> 6 Mayıs

Üretime Planlandı >> 21 Mayıs

...

Tahmini teslim >> temmuz sonu
Temmuzun ilk haftası alırsınız bence ;)

Keşke öyle olsa :) )

Ben 3 hafta üretimde kalır 3 hafta da sevkiyat sürer diye tahmin ediyorum.

11 Mayıs -> Üreticiye iletildi ve hâlâ üreticiye iletildi her açtığımda hadi olm bi değişmiş ol nolur diyorum ama sonuç hüsran  :'(

eyo_men dedi:
11 Mayıs -> Üreticiye iletildi ve hâlâ üreticiye iletildi her açtığımda hadi olm bi değişmiş ol nolur diyorum ama sonuç hüsran  :'(
hocam sizi takip ediyor olucam. benimki de 8 mayıstan beri iletildi durumunda. yemin ediyorum hergün baktığımda bi heyecan doluyo, ardından hayal kırıklığı. muhtemelen bizimkiler aynı banttan çıkıp aynı taşınma sürecine girecekler.

çok pardon. üretime planlandı durumunda.

Aramızda 3 gün var ama hâlâ üretime planlayamadılar benimkini.. Canlı destekte standart donanımınız varsa 12 haftada teslim edilir dendi. Benimki de standartların epey bi üzerinde ne yazık ki (sevinmem gereken yerde üzülüyorum)

maniax dedi:
hocam sizi takip ediyor olucam. benimki de 8 mayıstan beri iletildi durumunda. yemin ediyorum hergün baktığımda bi heyecan doluyo, ardından hayal kırıklığı. muhtemelen bizimkiler aynı banttan çıkıp aynı taşınma sürecine girecekler.

eyo_men dedi:
Aramızda 3 gün var ama hâlâ üretime planlayamadılar benimkini.. Canlı destekte standart donanımınız varsa 12 haftada teslim edilir dendi. Benimki de standartların epey bi üzerinde ne yazık ki (sevinmem gereken yerde üzülüyorum)

İmzanızı okunurken içi gidiyor insanın. Temsilciye ne varsa koy der gibi :)

Valla biraz öyle oldu hocam daha da iyisi sizlerin olsun :) 115bin'e yaklaştı fiyat, ST eğer siz almazsanız büyük ihtimalle ben almak zorunda kalırım bu aracı kimse o kadar para verip golf almaz falan dedi ama ciddi anlamda oturup düşününce bu kadar gırtlak dolu bir araç bu fiyata zor bulunur gibime geliyor bilmiyorum üstadlarım ne der :) @silvershadow @yusuf

yusuf dedi:
İmzanızı okunurken içi gidiyor insanın. Temsilciye ne varsa koy der gibi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

eyo_men dedi:

Yani ben de uled ve ergo eklettim sadece. Normal far yerine U led, normal koltuk yerine de ergo taksalar benimkinin de 12 haftada gelmesi Lazım ama  :) arkadaşım benden 3 hafta sonra 320i sport Donanım sipariş etti şimdi gümrükteymiş araç. BMW baya hızlı çalışıyo valla

Geri
Üst Alt