Bu ay sonu...mcanerol dedi:Acaba fabrikanın tatili ne zaman bitiyor ? Üretim ne zaman baslar yani ?
Değerli Hocam;aydancan dedi:Selamlar
Siparişim 15.07 de tamamlanmıştı.
Bu gün itibarı ile gemi ile sevkiyat aşamasında diyor.
Teslim tarihi yaklaşık ne olur.
silvershadow dedi:Değerli Hocam;Selamlar
En erken 7 en geç 12 gün sonra aracınızı teslim almış olursunuz.
benimkide 22 temmuz da gemiye binmişti bilen var mı geminin adını yunanistan a uğramazsa bugün inmesi gerek miyor mu? biliğisi olan arkadaş var mı? teslimat ne zaman olur acaba murat hocam bu ay sonuna kadar devam eden lovemark ı kaçırmasakeyo_men dedi:Benimki de dün binmiş gemiye. Hangi gemidedir ki acaba?
Değerli Hocam;Selamlar
blackfear13 dedi:benimkide 22 temmuz da gemiye binmişti bilen var mı geminin adını yunanistan a uğramazsa bugün inmesi gerek miyor mu? biliğisi olan arkadaş var mı? teslimat ne zaman olur acaba murat hocam bu ay sonuna kadar devam eden lovemark ı kaçırmasakBenimki de dün binmiş gemiye. Hangi gemidedir ki acaba?
Değerli Hocam;Selamlar
@maniaxbenimki hanğisi hocam anlayamadım?maniax dedi:@blackfear13
hocam marinetraffic.com
neptune iliad diye aratın. efesana varmak üzere. 20'sinde koperden kalkmış, dün piraeustaymış. şu an marmarada. bence sizinki bu
teşekkürler hocam akşama doğru gemiden inse de hafta sonuna denk geliyor işlemlere pazartesi başlarlar tahminimce... yoksa yanlış mı düşünüyorum?maniax dedi:@blackfear13 @eyo_men
bence ikinizinki de "neptune iliad"
o kadar yakın tarihli 2 ayrı gemi kalkmamıştır. ikinizin de aracı bugün türkiye sınırları içinde bence