Şu an itibariyle ST ile iletişim aşamasındayız,dananın kuyruğu kopmak üzere,St ile görüşmedim,fiyat belirli değil....Sipariş verdiğim 20 nisanda euro 2.90tl idi ve VW kuru 2.5'e sabitlemişti.Şimdi kur 2.92 ama VW 2.65'e sabitlemiş durumda.Kur yaklaşık aynı ama golf r fiyatı ortalama 10.000tl artmış durumda...Benim A planım var ama B planım yok,siz olsanız ne yapardınız?
Değerli Umut Hocam;
Golf'ün envayi türü indirimin isimli isimsizinden faydalanırken
Bir bakımada dolu olanından 2, mütevazı olanlarından 3 tane Golf aynı anda alacak denli para öderken sizin bu indirimlerden değil de bindirimlerden nasip almanız talihsizlik değilse nedir?
Benzer pazarlıkları yapan dostumuzdan edindiğim tecrübeye dayanarak..
Söz gelimi Bursa Doğuş'ta, İstanbul'da bir kaç bayide hazır olarak bulunan araçları mutlaka ama mutlaka şimdi arayarak teklif istemeniz.
Doluluk oranları hakkında fikrim olmasa da kendilerini; sizin kendilerine mecbur olduğu hissinden kurtacak, onları silkeleyecek ve ezber bozacak bir B planı öneriyorum...
Çünkü bu araçlarda siz sipariş verdiğiniz andaki kur ile bugünkü kur gözetilerek fiyatlandırma yapılıyor ve ciddi indirimler söz konusu R'da şayet denk getirirseniz.
Sonra olgunlaştırdığınız bu olasılığa yönelip kendilerini tok satıcı olarak lanse edenlere haddini bildirir: "Vazgeçtim" dersiniz olur biter...