Yoldaki araç durumu

@ercanerten

şimdiden hayırlı olsun hocam. fotoğrafları bekliyoruz

@blackfear13 azcik daha sabır diyelim, darısı başınıza insallah

ercanerten dedi:
Dostlar para transferini yaptım. Bir aksilik olmazsa yarın aracı teslim almaya gideceğim.  :( '
Değerli Hocam;

Biz de mutluluğunuzu paylaşabilmek için...merakla fotoğraflarınızı bekliyor olacağız.

Çıkar çıkmaz lastik havalarına bakmayı unutmayın olur mu?

Bugün ST'min dediğine göre en geç Ağustosun 2. haftası aracımı teslim alabileceğim.

Arkadaşlar benim araçta 33. hafta teslim. Ama hala fabrikadan limana sevk durumunda. Sanırım sizlerin sipariş takip ekranı gemi ile taşınmaya çoktan geçmiş.  Benim arabayı limanda unuttular mı acep :)

grattis dedi:
Arkadaşlar benim araçta 33. hafta teslim. Ama hala fabrikadan limana sevk durumunda. Sanırım sizlerin sipariş takip ekranı gemi ile taşınmaya çoktan geçmiş.  Benim arabayı limanda unuttular mı acep :)
Benimde 33. hafta teslim demişlerdi. 8 temmuzda üretime girdi, 15 temmuzda fabrikadan limana sevk başladı. Hala limana sevk. Avrupa turu yapıyor heralde limana giden tren :-

Sanırım bizim araçlar neptune thalassa ya yüklenecek.  Bakınız teorim şöyleki; http://www.marinetraffic.com/ais/details/ships/shipid:214965/mmsi:241319000/imo:9668506/vessel:NEPTUNE_THALASSA adresinden baktığımda neptune gemilerinden sadece bu kopere gidiyor şu anda. Ayın 30 unda varacak. 1-2 günde araçlar yüklendi diyelim, 3-4 gün gemi yolculuğu,  4 - 5 agustos gibi efesanda olur sanırım. Oradan gümrükleme, tır sevkiyatı vsvs derken aynen planlandığı gibi 33. hafta olan 10-15 agustos tarihlerinde teslim ederler.

benim ekranda değişmiş bugün st ile iletişime geçebilirsiniz yazıyor. st yi aradım az önce hemen görür görmez &: araştırıp geri size döneceğim dedi.

grattis dedi:
Sanırım bizim araçlar neptune thalassa ya yüklenecek.  Bakınız teorim şöyleki; http://www.marinetraffic.com/ais/details/ships/shipid:214965/mmsi:241319000/imo:9668506/vessel:NEPTUNE_THALASSA adresinden baktığımda neptune gemilerinden sadece bu kopere gidiyor şu anda. Ayın 30 unda varacak. 1-2 günde araçlar yüklendi diyelim, 3-4 gün gemi yolculuğu,  4 - 5 agustos gibi efesanda olur sanırım. Oradan gümrükleme, tır sevkiyatı vsvs derken aynen planlandığı gibi 33. hafta olan 10-15 agustos tarihlerinde teslim ederler.
İnşallah teoriniz gerçekleşir  :) Araç gecikirse eğer bütün planlarım bozulacak ve memlekete otobüsle gitmek zorunda kalacağım.

benim ekranda değişmiş bugün st ile iletişime geçebilirsiniz yazıyor. st yi aradım az önce hemen görür görmez &: araştırıp geri size döneceğim dedi.
Sizin aracınız Kefolonia'da değilmiydi? Bir süpriz yapıp önceki gemi ile mi gelmiş acaba aracınız  :D

yturap dedi:
İnşallah teoriniz gerçekleşir  :) Araç gecikirse eğer bütün planlarım bozulacak ve memlekete otobüsle gitmek zorunda kalacağım.

Sizin aracınız Kefolonia'da değilmiydi? Bir süpriz yapıp önceki gemi ile mi gelmiş acaba aracınız  :D
st kenidisini  taciz etmemden bıkmış sanırım beni oyalıyor. dün aradım öle dedi bugün ekran değişti. şu aracı alsaydım hayırlısıyla kendiside kurtulurdu bende. @maniax hocamınki gibi olamasada kendisini hiç özlemeyeceğim bunuda unutmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aracım gemi ile sevkiyat aşamasına geçmiş... s=captain

Üretim aşamasında 8 temmuz

Fabrikadan limana sevk 15 temmuz

@grattis sizde kontrol edin isterseniz..

@yturap vallaha benimkide gemi ile sevkiyat aşamasına geçmiş :) Teorimin yanlış çıkmasından hiç bu kadar keyif almamıştım inanın :) . Haber için çok teşekkür ettim :)

benim araç şu limanda bayinin stok durumuna düşmüş pazarlığımızı yaptık işlemler başladı, nasipse cuma günü teslim alacağım. sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı artık.  :( '

blackfear13 dedi:
benim araç şu limanda bayinin stok durumuna düşmüş pazarlığımızı yaptık işlemler başladı, nasipse cuma günü teslim alacağım. sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı artık.  :( '
Değerli  Hocam,

Haydi hayırlısı..

Tez zamanda kavuşmanın hazzını yaşamanızı dilerim.

Merakla bekliyorum teslimat fotoğraflarınızı

Geri
Üst Alt