Volkswagen General Oto'yu Dün Aradığımda Ağustos'ta 1.300 Lira Zam Geliyor Demişti Bana , Ağustos'un Kaçında Olduğunu Söylenmedi .major24 dedi:Evet %1.5 CUK zam var ama ağustosun kacinda olacak belli değil sanırım.
Volkswagen General Oto'yu Dün Aradığımda Ağustos'ta 1.300 Lira Zam Geliyor Demişti Bana , Ağustos'un Kaçında Olduğunu Söylenmedi .major24 dedi:Evet %1.5 CUK zam var ama ağustosun kacinda olacak belli değil sanırım.
@grattis hocam sorma ya. Gemi personeli yatış mı yapıyor ne anlamadım, 2 gündür Koperde gemi = ) Ya da doğuş zam yapıcaz biz bir kaç gün sonra kaldırın gemiyi dedi heralde Yunanistan'a uğrayacaksa eğer bu akşam yada yarın sabah kalkması lazım ayın 4 ünde gelmesi için.grattis dedi:@yturap hocam bizim gemi hala bekliyor. Nedeeeeeen [emoji1] nerde bu devlet [emoji4]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki hocam şayet özel plâka istersek nasıl bir yol izleniyor. Açıkcası ben özel plâka dusunuyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli bilmiyorum. Bunun ile ilgili bir konu açılabilir hatta hocam.Orhan Hoca dedi:sistemden sırası gelen plakayı verecekler. asbis bu. işlemler hızlandı aynı gün işlemler tamamlanıyor böylece@Orhan Hoca teşekkürler cevap için. Asbisden plaka kısmını anlayamadım ? bildiğim kadarı ile istediğimiz plakayı alamıyoruz.
Bu arada mtv bana ait olmaması lazım onlara ait
mtv nin parasını yine sizden almış oluyorlar. net fiyatın içinde.
sadece sizin adınıza onlar işlemleri yapıyorlar.
Değerli Hocam;mcanerol dedi:Peki hocam şayet özel plâka istersek nasıl bir yol izleniyor. Açıkcası ben özel plâka dusunuyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli bilmiyorum. Bunun ile ilgili bir konu açılabilir hatta hocam.sistemden sırası gelen plakayı verecekler. asbis bu. işlemler hızlandı aynı gün işlemler tamamlanıyor böylece@Orhan Hoca teşekkürler cevap için. Asbisden plaka kısmını anlayamadım ? bildiğim kadarı ile istediğimiz plakayı alamıyoruz.
Hocam şayet kendi oturduğum ilçe dişinden almak istiyorsam. Yani ben Büyükçekmece'de oturuyorum ama Sultanbeyliden almak istiyorum.silvershadow dedi:Değerli Hocam;Peki hocam şayet özel plâka istersek nasıl bir yol izleniyor. Açıkcası ben özel plâka dusunuyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli bilmiyorum. Bunun ile ilgili bir konu açılabilir hatta hocam.sistemden sırası gelen plakayı verecekler. asbis bu. işlemler hızlandı aynı gün işlemler tamamlanıyor böylece@Orhan Hoca teşekkürler cevap için. Asbisden plaka kısmını anlayamadım ? bildiğim kadarı ile istediğimiz plakayı alamıyoruz.
Bu konuda çok uzun uzun yazılacak bir detay içermiyor hocam.
Aracın geldiği bilgisi sonrasında proforma fatura alıyorsunuz bayinizden
bayinize plakanızı kendiniz belirleyeceğinizi ve bildireceğinizi söylemeyi unutmayın.
ASBİS kaydının yapıldığı bilgisini satış temsilcinizden aldığınızda; bağlı bulunduğunuz İlçe Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Büro Amirliği'ne giderek kimlik ve proforma faturanızı ibraz ederek plaka harf ve rakam grubu seçmek istediğinizi başvurusunu yapıyorsunuz.
Bu noktada tanıdık Emniyet Müdürü var ise "bağış" yapmadan plakalar arasından istediğinizi seçiyorsunuz.
Tanıdığınız ne kadar yetkili ve etkiliyse o kadar açılmamış plaka grubunu görebilirsiniz.
Fakat birbirini takip eden rakamlar ve anlamlı harfler 5 bin liralara kadar "bağış" karşılığı alınabiliyor. Özel plakalarda bağıştan kaçış olmayabiliyor çok yetkili isimlerin referansı olmazsa; çünkü bu para yardımlaşma fonuna aktarılıyor.
Aldığınız Plakayı ST nize bildirmeniz yeterli.
Adres değişikliği gerekli.mcanerol dedi:Hocam şayet kendi oturduğum ilçe dişinden almak istiyorsam. Yani ben Büyükçekmece'de oturuyorum ama Sultanbeyliden almak istiyorum.Değerli Hocam;Peki hocam şayet özel plâka istersek nasıl bir yol izleniyor. Açıkcası ben özel plâka dusunuyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli bilmiyorum. Bunun ile ilgili bir konu açılabilir hatta hocam.sistemden sırası gelen plakayı verecekler. asbis bu. işlemler hızlandı aynı gün işlemler tamamlanıyor böylece@Orhan Hoca teşekkürler cevap için. Asbisden plaka kısmını anlayamadım ? bildiğim kadarı ile istediğimiz plakayı alamıyoruz.
Bu konuda çok uzun uzun yazılacak bir detay içermiyor hocam.
Aracın geldiği bilgisi sonrasında proforma fatura alıyorsunuz bayinizden
bayinize plakanızı kendiniz belirleyeceğinizi ve bildireceğinizi söylemeyi unutmayın.
ASBİS kaydının yapıldığı bilgisini satış temsilcinizden aldığınızda; bağlı bulunduğunuz İlçe Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil Büro Amirliği'ne giderek kimlik ve proforma faturanızı ibraz ederek plaka harf ve rakam grubu seçmek istediğinizi başvurusunu yapıyorsunuz.
Bu noktada tanıdık Emniyet Müdürü var ise "bağış" yapmadan plakalar arasından istediğinizi seçiyorsunuz.
Tanıdığınız ne kadar yetkili ve etkiliyse o kadar açılmamış plaka grubunu görebilirsiniz.
Fakat birbirini takip eden rakamlar ve anlamlı harfler 5 bin liralara kadar "bağış" karşılığı alınabiliyor. Özel plakalarda bağıştan kaçış olmayabiliyor çok yetkili isimlerin referansı olmazsa; çünkü bu para yardımlaşma fonuna aktarılıyor.
Aldığınız Plakayı ST nize bildirmeniz yeterli.
Hocam foruma hoş geldiniz. Aracınız hangi opsiyonlara sahip. Başka bayiler indirim yaparken diğer bayiler yapmıyorsa o bayiden almazsınız aracı olur biter şu an %5 mevcut birçok bayide.delfino dedi:Manisa bayisinden sipariş ettim . St %3 haricinde indirim yapmıyoruz dedi. Gelince konuşuruz diye çok üstelemedim bende . Nasıl bir yol izlemek lazım? Manisadan bayi indirimi alan var mı acaba?
Eylül ayı içinde gelecek araç büyük ihtimal , %3 lovemark devam eder umarım