LED stoplar fabrikasyon mudur hocam yoksa sonradan mı takıldı ?Tekrar selamlar, şimdi farkettimde normal herşey fakat sola sinyal verdiğimde sağ tarafın iç tarafıda yanıyor
LED stoplar fabrikasyon mudur hocam yoksa sonradan mı takıldı ?Tekrar selamlar, şimdi farkettimde normal herşey fakat sola sinyal verdiğimde sağ tarafın iç tarafıda yanıyor
Hocam yapmanız gereken;Evet hocam @MSE yardımcı olursanız sevinirim bu arada. Araçta kodlama olarak led stopların sinyallerinin çapraz yanmasıda kodlu acaba onun etkisi varmıdır ?
Evet hocam @MSE yardımcı olursanız sevinirim bu arada. Araçta kodlama olarak led stopların sinyallerinin çapraz yanmasıda kodlu acaba onun etkisi varmıdır ?
Tamamdır yaptım haklıymışsınız karıştırmışım, şimdi düzelttim teşekkürlerHocam başta bişeyi yanlış anlamışım. Yanlış anlayınca baya bişeyi yanlış yazdım sonra mesajınızı tekrar okuyayım dedim o Zaman jeton düştü Sağ iç sinyal lambanız sola sinyal verince yanıyor değil mi ?
Öyleyse vag.com ile bağlanıp 09 Central electronic, Adaptationdan (öncesinde şifreyi girmeyi unutmayın) leuchte 17 nolu kanalı bulun. Burada baştaki parantez içindeki sayılara göre 4-5-8-9-12-13-16-17 olanlara bakın. Muhtemelen baştaki ikilidedir. Burada Blinken links xxxxx olarak görünen bir değer vardır. Onu Blinken RECHTS xxxx olarak değiştirin. LİNKS sol, RECHTS sağ oluyor. Bu ufak karışıklık nedeniyle sola sinyal verince sağ taraf yanıyordur.
xxxx olarak yazdığım yerde sizde seçili olan neyse onun RECHTS olanını bulup onunla değiştirin.
Elinize sağlık hocamTamamdır yaptım haklıymışsınız karıştırmışım, şimdi düzelttim teşekkürler [emoji4]
şu an çıktım hocam. bir ara buna bakacağım inş. :'(@Orhan Değerli Orhan Hocam,
Deneme şansım olmadığından rica etsem aşağıdaki kanala bir göz atabilir misiniz? Eğer ki tahmin ettiğim gibiyse sadece açma kapama da yanıp sönmesini sağlayarak, üçüncü fren lambasını bu şekilde kullanmak isteyen siz ve diğer hocalarımız için bir çare bulmuş olabiliriz.
(6)-Acknowledgement signals-Optische Rueckmeldung 3.Bremsleuchte
@MSE
@necati
@EMRAH ATTS
@Orhan Değerli Orhan Hocam,
Deneme şansım olmadığından rica etsem aşağıdaki kanala bir göz atabilir misiniz? Eğer ki tahmin ettiğim gibiyse sadece açma kapama da yanıp sönmesini sağlayarak, üçüncü fren lambasını bu şekilde kullanmak isteyen siz ve diğer hocalarımız için bir çare bulmuş olabiliriz.
(6)-Acknowledgement signals-Optische Rueckmeldung 3.Bremsleuchte
@MSE
@necati
@EMRAH ATTS
Erkan hocam denedim bu kodu active yaptım. herhangi bir değişiklik olmadı.Takipteyim bu konu Orhan hocamın muayene serüveninden sonra daha da bir önem arzeder oldu.