VCDS programıYa ben yapıyorum ama ilk kodlamayıda yaparsam sinyallerdede veriyor 3-4 kez kontrol ettim ama problem yok kodlarda birde şöyle bir durum var sinyallerde yandığı zaman sürekli yanıyor yanıp sönmüyor
Hocam bu kodları birebir girdim olmadı denerim tekrar. Aynen kutay isimVCDS programı
1- Select
2- 09 Cent. Elect.
3- Security Access -16 > key 31347
4- Adaptation - 10
(5)-Leuchte22BR MA57-Lichtfunktion B 22 > Value: Aktive Blinkfunktion hat ein auf 1 gesetztes Bit in pa_dynmamisch_blinken
(3)-Dyn. turn signal modes-ZV_Blinken_zu > Value: Active
(4)-Dyn. turn signal modes-ZV_Blinken_auf > Value: Active
Bu şekilde Takrar bakın @kty94kty
Bu arada İsim Kutaymıydı Hocam sanki biryerden tanıyorum gibi
Kutay ok şimdi netleşti. Araç Kırmızı miydi.? Deneme sonucunu bildir nerde hata var bakalım.Hocam bu kodları birebir girdim olmadı denerim tekrar. Aynen kutay isim [emoji4]
Aynen kırmızı araç, nerden tanışıyoruz ben hala çıkartamadımKutay ok şimdi netleşti. Araç Kırmızı miydi.? Deneme sonucunu bildir nerde hata var bakalım.
One Life Live it.!!!
Başka Forumdan [emoji1] Ama Burası Golftutkusu Çok daha Samimi ve Aile ortamı vardır. diğer forumlara burdan sonra takılmaz oldum [emoji1]Aynen kırmızı araç, nerden tanışıyoruz ben hala çıkartamadım [emoji3]
Aynen [emoji1]@Ender Vayy şimdi diğer foruma bende baktım [emoji4] Pasifik Mavimi sizin araç [emoji4]
4 lülerde yanıyor mu ender hocam.Aynen
One Life Live it.!!!
hangi forum bu? burada buluştunuz. s=dirdirAynen
One Life Live it.!!!
4 falsorde hiç bakmadım [emoji1]4 lülerde yanıyor mu ender hocam. açma, kapama ve sadece 4 lülerde yanmasını sağlayan kod dizisini en son olarak buraya yazalım.