bu kodlamanın özü bu.Kilit açılırken yanıp sönme olabilseydi 4 lülerde de yanıp sönerdi ama olmadı belki ilerleyen zamanlarda bu koda da ulaşabiliriz
Ender hocam. bence 4 lerde de çakar olsun. sabit frene basmış gibi duruyor.
fren lambasını kapatmak gerekebilir. kablosu olandan yardım almak gerekir.@Orhan Hoca bu kodlamalar isikla ilgili kodlamalar muayenede sorun cikariyor mu ? Bilginiz var mi ? Cikariyorsa eski haline nasil geri alacagiz?
Muayeneye gitmeden anlayamayacağımız bir durum bu.@Burak_53 onlarinda sorun olabilecegini dusunuyorum. Amerikan parklari agir kusur yaziyolar diye biliyorum.
hangi özelliği geri almak istiyorsanız kendi konu başlığında konuşalım.@erkanz@Orhan Hocatersine islem yaparken secilen yerleri neyi secerek eski haline getircez? Yada secilen yerleri bos secip kaydecegiz mi ?kablo aldim orhan hocam. Muayene yakin sayilir. Deneyip sonucu gormem lazim.
Hocam yanlış olmasın diye soruyorum. Sol tarafa sinyal verdiğinizde sağ stoplardan iç tarafta ki(bagaj kapağı üzerinde olan)de yanıyor. Doğru mudur ?Tekrar selamlar, şimdi farkettimde normal herşey fakat sola sinyal verdiğimde sağ tarafın iç tarafıda yanıyor