27 Mart 2021 Golf 8 Liste Fiyatları

Dönemin ticaretle uğraşan tipleri,Zeki alasya Metn Akpınar Kemal Sunal filmlerindeki Ali Şen'in Yağ şeker benzin stoğu yapıp karaborsa düzene atıfta bulunan tiplemesni hatırlatıyor.20yıldır aynı aracı kullanan kalburüstü birçok insan tanıyorum,böyle adamlardaki ego neyin nesi anlam veremiyorum.

Bugun bir Bmw bayisinin teklifini paylasayim sizlerle, BMW 1.16d M sport paket  M spoiler, Hi-fi ses sistemi cam tavan 458 bin. Biraz indirimle 450 ye anlasilabilir belki. Aracin durusu mk8 rline dan on kat iyi hele hele koltuk kalitesi anlatilmaz. Mk8 fiyatlandirma politikasini tekrar degerlendirmeli dogus oto bence.

Bu iş gerçekten de can sıkıcı hâle gelmeye başladı. Sadece fotoğrafta 5 tane 0 km polo duruyor. Faizlerin %20'lerde olduğu bir dönemde bu adamlar hâla paralarını 0 km araçlara bağlıyorlarsa "filo" indirimi adı altında ciddi indirimler alıyorlar demektir. Her şeyin taşeronu oluştu ya! Yurdum insanı yeni golf gelecek diye heyecanla beklerken daha heyecanlı bekleyen galericilerden haberi yokmuş demek ki...

Screenshot_20210417-222317_sahibindencom.jpg

şuan 29 ilana düştü impressionlar bir haftada en az 20 araba girdi çıktı ilanlara çok hızlı bir piyasası var impressionların

şuan 29 ilana düştü impressionlar bir haftada en az 20 araba girdi çıktı ilanlara çok hızlı bir piyasası var impressionların
Satamadıkları için ya ilandan kaldırıyorlar yada ilanı güncelliyorlar hocam. Kimse sarı sitedeki boş paket Golf'e 250 bin lira vermez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 hafta kadar önce saf beyaz 1.5 r-line discover pro harman kardon travel assist kış paketi plus kasko sigorta doğuştan olmak kaydıyla 452 bin teklif aldım. O fiyatlara pek mantıklı gelmedi. Şimdi baktım doğuş oto sitesinde gözükmüyor.

@Öner Öztel  rakam inanilmaz hocam, dedigim gibi bmw bayileri o fiyata m paket dizel otomatik hi-fi ses sistemli cam tavanli arac veriyor. Tabi mk8 almak isteyene de hayirli olsun ne diyelim.

@ZITIPAŞA bir de son zamlardan etkilenmemiş araçmış önceki fiyatlardan giriş yapmış. Tamam dolu dolu bir araç ama o fiyatlarda bmw 1, audi a3, 2019-2020 mercedes a serisi bulunabiliyorken biraz çılgınlık olur golf almak. Hatta tiguan, passat elegance o fiyatlarda alınabiliyorken. Golf’ü ayrı seviyorum tamam ama mantığı kalmadı.

Benim anlamadığım bmw 1 serisini golften neden bu kadar üstün gördüğünüz bir sebebi varmı

Benim anlamadığım bmw 1 serisini golften neden bu kadar üstün gördüğünüz bir sebebi varmı

BMW 1 serisini kimsenin Golften çok üstün gördüğünü düşünmüyorum. Burada eleştirilen Doğuş otonun fiyat politikası. Halk arabası vw’i premium BMW ile aynı fiyata satmaya çalışmak size mantıklı geliyor olabilir ama ben dahil pek çok kişi sanırım bunu mantıksız buluyoruz. Golf kalite olarak hep premium araçların rakibi olmuştur ve fiyat olarak da cazibesi ile her zaman tercih edilmiştir. Ama şu an bu durumdan çok uzaktayız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bmwde kesinlikle tercih edilir nede olsa dizel bu paraya hundai kia citroen doludolu dizel otomatik jep veriyor.tamm golf ozellikle rline cok guzel bi arac satiliyorda ama kesinlikle o paralar gereksiz yuksek ben audi a3 ude inceledim oda 430dan basliyor onada yazik.bu fiyatları görünce kendi aracima bakis acim degisti.

Geri
Üst Alt