27 Mart 2021 Golf 8 Liste Fiyatları

Bence burda vergilendirme olayları yüzünden bu araçlar bu rakamlara kadar yükseliyor insan 500 bin tl yi duyunca hadi o mercedes yada bmw golf sana ne oluyor diyebiliyor insan ,

ama bu araçların fabrika çıkış maliyetleri incelendiğinde aralarında çok büyük bir fark yok çok yakınlar birbirlerine sonrasındaki vergi yükü olayı buralara getiriyor,

Kalite olarak birbirine muadil araçlar göz var nizam var, Bugün bmw1 serisi 300 bin golf 280 bin mercedes a serisi 310 bin gibi rakamlarda satılsa kimse şikayet etmez canı ne istiyorsa onu alırdı,

şimdi bu arabaların hepside benim gözümde 500 binli rakamları kesinlikle haketmiyor,,, 

Keşke 5-6 sene önceki fiyatlara geri dönebilsek o zamanlar daha ulaşılabilirdi

Ben 2020 martta 1,5 highline aldığımda 210-215 civarıydı bu arabalar. Şimdi muadil yeni kasası 400 bin TL. Neredeyse 2x fiyat artışı olmuş. Peki benim gelirim 2 kat arttı mı bu 1 senede. Lol tabi ki hayır:D usd bazında gerilemiş bile olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah nasib ederse durumumda el verirse golf 7 den sonra TOGG için bekliyor olacağım inşaallah  :)

@Furkan6616 Togg üretilirse ki çok isterim üretilsin, 2 tane golf r line parasına satılacak . Çıkınca bu mesajımı alıntılarsiniz . Hani bugün çıksa 700-800 bandı gibi düşünün.

Arkadaşlar golf 8 i beğenemedim değil alamıyorum pahalı... vs yazsanız daha objektif olur.
Hahahaha  :lol: :lol: :lol:

Otmar Szafnauer ı bir araştır hocam kimmiş kullandığı kişisel arabası neymiş. Tamam hadi biz bütün forum fakiriz alamıyoruz bu adam da mı fakir  :lol:  hahaha iyi güldüm hocam aramızdan ayrılma hiç :D

Golf bir tutkudur.Fakat golf 8 klasik golf çizgisinden çok uzakta bir araçtır bu sebebten dolayı tercihim asla golf 8 olmayacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Euro hareketlendi bu gidişle manuel golf yüzde 80lik dilime her an girebilir . Giriş seviyesi olarak Astra 1.2 manuel 279.500 civic 1.6 cvt 294.500 peugeot 308 1.2 280bin liste fiyatları var. 

Üst paketlere geçince vag grubu dışında da hep 350 ve üzeri fiyatlar ortaya çıkmış durumda

O arabalar bu fiyatlar ediyorsa Golf de fazlasıyla etmelidir.

Mayıs ayında impression %80 lik dilimde olacak . Parasını eder mi tartışılır ama piyasaya göre ucuz kaldı.

Dün Kartal tarafında doğuş oto ya uğradım. Malum golf İmpression paketi sordum.  St dediki elimizde arac yok 1 Aya kadar gelmicek yani bu demek oluyor ki yine Euronun yukarı gideceği duyumu önceden alınmış ve gelecek olan araçlar yine gümrükte bekletilir...

Selam arkadaşlar 24 nisan tarihi itibariyle euro 10,15

araç teklifi alan varmı %50 den golf 8 bulabilirmiyiz ?

Vw en son 13 nisanda euro 9.70 iken fiyatları güncelledi şu anda 10.15 tl yani yüzde 5lik fark var .Bu farkı olduğu gibi yansıtırsa golfün yüzde 50lik dilimdeki tek modeli olan impression  da 280 üzerine fiyatına çıkmış olur. Şu anda astra , 308 , civic gibi araçların yüzde 50lik dilimde aracı kalmadı. focus ve corolla da hala var görünüyor ama ford iki ay süreyle üretimi  durdurdu.  Leon ilk parti geldi arkası kesildi en az hazirana kadar yok deniliyor .  Bu şartlarda malum sitede 230 civarı ilanda olan kullanılmamış golf 8ler bence düşünenler için fırsat olabilir.

Mayıs ayında impression %80 lik dilimde olacak . Parasını eder mi tartışılır ama piyasaya göre ucuz kaldı.
Zaten ya hepsi %50 ye gelsin ya da %80'e. Istesek de bulunamayan araç yüzünden elimizdeki aracın degeri düşük kalıyor. Aracımızı değiştirelim desek, ufak bir degisiklik icin 100 binlik oluyoruz. Buna da gerek yok deyip elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. 

@Akif Nalca  240 bin tl altına araç yok onlarıda arıyorum sahibindende kaporası alındı diyorlar :(    Varmı tanıdığında bu araçtan olan satan.

Geri
Üst Alt