AhmetCakmak
Yönetici
Golf fiyatlarına bakınca 385 bin tl uygun bile kalıyor. Şu piyasada araç almam daha iyi. Zaten 2.el piyasası sıfırdan pahalı. Yasaklardan keyfini sürecek zaman da yoktu son aylarda.Alltaki araba ben passati alirken 350 bin liraydi (22 mart ), 35 bin lira 1 ayda zamlanmis
Ekli dosyayı görüntüle 46369
Aracınız comfortline ise 250 bin tl civarı edecektir hocam. Daha yeni bir arkadaşa 1.0 Highline bakıyorduk, cam tavanlıları 270 bin lira ilan fiyatından rahatça bulunabiliyor hatasız boyasız maks 20-30 bin km'de araçlar. Vergi dilimi sorunu yüzden piyasa karışık malesef.Impression ile Life arasında 115bin Tl (!) fark var. Bir üst paketle bu kadar fark olur mu ya. Ya impression cok ucuz kaldı ya life gereğinden fazla uçtu. Yada artık dsg ile manuel sanzıman farkı artık bildigimizden daha fazla.
Fiyatlardaki bu sacmalik bizim 7'iyi de etkiliyor.
2017 1.0 dsg cam tavan 25bin kmde aracıma nasil deger koysam(satma planım yok)
230 bin desem (bana göre ucuz) alıcı der ki ya arkadas yeni kasası sıfırı 230bin lira . Bu açıdan bakınca çok pahalı ama benim aracımın karsılıgı 346bin liste fiyatı olan life dsg donanıma göre 116bin fark var. Cam tavanı da liste fiyattan da düşülecek indirime sayalım hadi.
Golf 8deki fiyat dengesizligi golf 7nin de piyasasıni olumsuz etkiliyor diye düsünüyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: