27 Mart 2021 Golf 8 Liste Fiyatları

Alltaki araba ben passati alirken 350 bin liraydi  (22 mart ), 35 bin lira 1 ayda zamlanmis

Ekli dosyayı görüntüle 46369
Golf fiyatlarına bakınca 385 bin tl uygun bile kalıyor. :) Şu piyasada araç almam daha iyi. Zaten 2.el piyasası sıfırdan pahalı. Yasaklardan keyfini sürecek zaman da yoktu son aylarda.

Impression ile Life arasında 115bin Tl (!) fark var. Bir üst paketle bu kadar fark olur mu ya. Ya impression cok ucuz kaldı ya life gereğinden fazla uçtu. Yada artık dsg ile manuel sanzıman farkı artık bildigimizden daha fazla.

Fiyatlardaki bu sacmalik bizim 7'iyi de etkiliyor.

2017 1.0 dsg cam tavan 25bin kmde aracıma nasil deger koysam(satma planım yok)

230 bin desem (bana göre ucuz) alıcı der ki ya arkadas yeni kasası sıfırı 230bin lira . Bu açıdan bakınca çok pahalı ama benim aracımın karsılıgı  346bin liste fiyatı olan life dsg donanıma göre 116bin fark var. Cam tavanı da liste fiyattan da düşülecek indirime sayalım hadi. 

Golf 8deki fiyat dengesizligi golf 7nin de piyasasıni olumsuz etkiliyor diye düsünüyorum
Aracınız comfortline ise 250 bin tl civarı edecektir hocam. Daha yeni bir arkadaşa 1.0 Highline bakıyorduk, cam tavanlıları 270 bin lira ilan fiyatından rahatça bulunabiliyor hatasız boyasız maks 20-30 bin km'de araçlar. Vergi dilimi sorunu yüzden piyasa karışık malesef. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@slck hocam aracımi satma durumum yok, golf 8deki fiyat sacmalığının bizim araclarin degerine etkisinden bahsetmek istedim

@slck hocam aracımi satma durumum yok, golf 8deki fiyat sacmalığının bizim araclarin degerine etkisinden bahsetmek istedim
Bence su konuda haklısınız . Dsg degil ama manuel golf 7.5 hangi donanımda olursa olsun golf 8 fiyatından çok etkilenir . Ben 7.5 manuel alsam max vereceğim para full +full olana 200 olur .  230 a satılan impression donanımında on arka park sensörü hariç hersey var . Oda orijinal ekran destekli 2000 TL ye yapılıyor .

Hayalet ekran

Anahtarsiz calistirma

Ön arka Led farlar

Hiz sabitleyici

Yağmur far sensoru

Otomatik kararan dikiz aynasi

Kablosuz app connect

Dijital tam otomatik klima

4 adet USB type C girişi 

8.25 inç multimedya( 450 ye R line alıncaya bu ekran var opsiyon büyük ekran alınmadıysa)

@chemdemir hocam ful+ful golf 7,5 ye 200 bin verip burada gömünce elinize ne geçecek anlamıyorum. En son forumdan bir arkadaşımızın golf 8 aracını kullandım dün. Çok iyide bir fiyata almış hayırlı olsun dedik. Arkadaş kendi de dedi dolu bir golften inip buna binilmez diye. Ben style paketi almaya gitmiştim impression paketi geçiyorum bile, benim için çok kötü bir izlenim oldu. Bende golf 8 den kalıcı bir şekilde vaz geçtim. O zaman için 350 kusur fiyata vereceklerdi şu an muhtemelen 400 olmuştur. O paralara 2018 üstü mercedes A serisi bakarım. Çünkü paramın karşılığı O

Moderatör tarafında düzenlendi:
@chemdemir 200 verirsiniz ama 200 e o arabayı satacak keriz bulunur mu orasını bilemem yada siz 200 e arabanın tamamını mı yoksa birazını mı satın alırsınız merak konusu.
İster versinler ister vermesinler . Doğuş Golf 8 in tamamını verdi sonuçta 196 ya .

Ben eski 7.5 kasa highline 1.0 TSi ve 1.6 Tdi kullanicisiydim . Ne kadar keyifli bir araç olduğunu biliyorum . Dsg ile karşılaştırmıyorum dikkat ederseniz , bir çok kullanıcı yeni yenidir , 0 0dir şeklinde olaya bakıyor. Manuel alicisi icin orada bir 230 lik etiket oldugu sürece her koşulda Golf8 alınır . Bence adaletsiz orası ayrı. Bir aracın tüm modelleri aynı vergi diliminden satılmalı. İmpression diğer modellere göre bedava kaldı. Manuel 7.5 piyasasını da o yüzden etkiliyor .

@tuncer_2632 290 a sıfır ayarında 10 15 k km de 1.5 TSİ highline 7.5 bulunurken 350 e Golf8 style almak çok mantıksız . Kesinlikle katılıyorum . Golf 8 in bana göre yüzde 80 dilimindeki tüm arabaları mantıksız . 

@chemdemir o dediğiniz araca ikinciel 1.5tsi dsg hihgline 2018 2019 15 20 bin kmdekilere 300den asagi isteyen yok ben bi tane bulmuştum oda hemen satildi butcede yetmiyordu zatende

@carlos 200 e golf 8 impression versen kuyruk olur hocam bayilerde 230 240 bile düz standart impression bulunamıyorken :D

Geri
Üst Alt