270-280 diyorum.2020 1.5 tsi dsg comfort cam tavan ne etmeli bu koşullarda
196 ya 2021 model golf 8 verildi. Daha tartışmanın karşılaştırmanın anlamı var mi? Keşke 240 e ikinci el midline alsaydık@chemdemir Söylediklerinizden sadece alıcı araç yeni mi ona bakıyor kısmına katılıyorum lakin 2021 model araçta koltuk yüksekliğinin alçaklığının dahi ayarlanamadığı aracı savunmanın da pek bi esprisi yok diye düşünüyorum.
Ayrıca app connect var yazmışsınız bildiğim kadarıyla impression araçlarda bu özellik yok diye biliyorum.
Bahsettiğim küçük ama detay özelliklerin olmaması kalitenin kısıldığının bir göstergesidir.
Hocam beni etiketlemişsin, yanlış oldu heralde ben yatırım için golf8 almadim, biniyorum cok şükür sıkıntı yok, fırsatçıları dersen memleket dolu zaten öyle adamla sadece golf icin degil yani bu durum ayrıca manuel golfun 80lik dilimde girmesi mantıklı olmazdi, suan icin kimse 280 290 a manuel almazdi bn almazdim şahsen,ona keza leon fr manuel 50lik otvde bulunmazken şuan 80lik dilimde bayiler leon fr dolu istedigin renk satılmıyor@Mehmeteren0606 emin olun 3-4 ay sonra 270-280 e impression bulunamayacak, az kaldi %80 lik dilime girmesine; aslında baştan zaten %80 olmalıydı eğer öyle olsaydi fırsatçılar bu araçları almazdı ve kullanıcıların alması mümkün olurdu, 196 ya alıp 230 a satan da zaten akıl fukarasıdır madem bunu aldın bari bekle %80 olsun o vakit sıfırı 280 olursa ver 270 e hem sıfırından ucuza almış olur birileri hemde sen para kazanmış olursun, şuanki liste fiyatının üstünde satmak zaten mantıklı değil, madem yatırım yaptın az bekleyeceksin.
Ayrica 196 ya alıp 230-240 a satmak zaten mantıklı da değil bist 1300 desteğinden döndüğünde 8-10 hisseye parayı yatırsan %90-100 kazanç sağlamamak için aptal olmak lazımdı.