volkanates
Üye
- İsim
- volkan
Değerli Hocam,@silvershadow hocam mirrorlink te video oynatabiliyor muyuz ?
doğrudur hocamSayın hocam şimdi 19A 24A fark etmez sadece üretim süreci önemli ve istenilirse açılıyor 1050 TL'ye doğru mudur? @silvershadow
hocam bunu bulunduğunuz ildeki yetkili servislerle iletişime geçerek konuşmanız gerekiyor. Aracınız 21.hafta ve sonrası üretim ise aktivasyon sağlayacaklarını söylüyorlar ücret karşılığı@maniaxHangi servis ile görüşmemiz gerekmetedir ?
Değerli Hocam@silvershadow Bu konuyla ilgili bir sorum olacak , benim siparisimde 3 sene ucretsiz GUIDE INFORM var ama APP CONNECT extra 200 € olarak gorunuyor. Bunlar gercekten birbirinden farkli iki paketmidir ?
İstanbul Altur ile konuşun ve oradan sipariş geçiniz Hocam@silvershadow hocam size zahmet bu bilgiyi hangi bayi ve kimden aldığınızı paylaşabilir misiniz çünkü konuştuğum yetkililer böyle bir şeyin olmadığını Ve aracımı kesinlikle hep App connect yükleyemiyecegini söylüyorlar
Değerli İsmail Hocam;@silvershadow
@Orhan Hoca
@maniax
@magic
@fcsrn
HOCAM VERMİŞ OLDUGUNUZ BILGI ICIN TESEKKUR EDERIM dediginiz gibi altur la gorustum yavuz ısımlı kardesım sagolsun benı dınledıkten sonra arac plakamı sordu ve ben sıze donus yapacagım dıye kapattık telefonu ve bekledıgım telefon geldı 1150 tl karsılıgında aktıflestırebıldıklerını soyledı ısrarla baska bayılerın olmıyacagını soylememe ragmen hıc bır problem yok kesın aktıflestırılebılyor dedi ve bende gaza gelıp onay verdım ve odeme ıslemını yaptım oda sıparıs gecıp getıtıreceklerını soyledı en erken 15 gun en gec 30 gun ıcınde elımızde olur bızde sızı arar cagırırız dedı bır parca degısecekmı dıye sordugumda ben degısecek parcanın sıparısını urun gelmeden once sıparıs verıcem sızıde bılgılendırıcem dedi
valla arkadasa cok soru sordugum ıcın hangı parcanın degısecegını sormaya yuzum tutmadı acıkcası ama sanırım medıa ın soketı degıcektır dıye dusunuyorum
şimdilik bu kadar bakalım bekleyıp gorecegız hep beraber :000074-medium: